Şimdi Ara

Fifa 18 [PC] Origin CD-Key Sipariş | İLK UPDATE GELDİ !!! (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.426
Cevap
20
Favori
125.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler foxngame'den alanlar pre-order bonuslarınız geldi mi ? bana gelmedi . Sırf pre-order bonusları gelsin diye yabancı bir siteden almadım biraz daha fazla verdim burdan aldım . Çok ayıp oldu
  • Oyunun çıkmasını beklerken bir de Superonline arızası çıktı başıma. Genel bir arıza diyorlar. 😣

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatlar uçmuş Başka önerebileceğiniz başka yabancı site var mı?
  • bugün indirebileckemiymişiz acaba
  • indirmeyi tamamlamış ama play aktivasyonunu bekleyen bir arkadaş origin ini paylaşsa da biz de indirsek ya :( saatlerce indirmekle uğraşmak var şimdi bir de :(
  • oyunfordan on sipariş verdim keyi alamadım henüz gün için de gondericeklerini soylediler :)
  • Gençler 12 de açılacak tr de dedi ea de çalışan arkadaş

countdown fifa 18 diye bi site vardı, sizin bölgeniz için 12 saat var diyordu dün gece. Pc başında olanlar bakabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: naturklich

Gençler 12 de açılacak tr de dedi ea de çalışan arkadaş

countdown fifa 18 diye bi site vardı, sizin bölgeniz için 12 saat var diyordu dün gece. Pc başında olanlar bakabilir mi?

Açılmadı
  • Arkadaşlar oyunun dosyaları torrent sitelerinden indirilebiliyor. Oradan indirip Origin Games klasorune atın. EA'yı beklerseniz yaya kalırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3xtra

Arkadaşlar oyunun dosyaları torrent sitelerinden indirilebiliyor. Oradan indirip Origin Games klasorune atın. EA'yı beklerseniz yaya kalırsınız.

Sen bir sonuç aldın mı ? Ayrıca gerçekten ne kadar güvenilebilir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MCA90 -- 29 Eylül 2017; 12:13:58 >
  • Söylentiye göre key ile alınan oyunlar, oyun butun bölgelerde açıldıktan sonra aktif olacakmış. Yani TR saati ile 5-6'dan sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: whitemountain44

Durmaplayden aldım key çoktan geldi ama henüz originden download aktif olmadı bekliyoruz bakalım. Sistem her türlü yetmesine rağmen fifa 18 demoda kasma sorunu vardı umarım bunda çözülür yoksa hesabımı bile satmayı düşünüyorum oynayamadiktan sonra ne anlamı var

Hocam gtx 970m olmasına rağmen bende de kasıyor. Sadede 60 fpsye kilitlediğimde rahat oynayabiliyorum. Acaba bu sorun işletim sisteminden mi yoksa oyunun kendisinden mi kaynaklanıyor? Önceden hiç kasmazdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sarias7

quote:

Orijinalden alıntı: whitemountain44

Durmaplayden aldım key çoktan geldi ama henüz originden download aktif olmadı bekliyoruz bakalım. Sistem her türlü yetmesine rağmen fifa 18 demoda kasma sorunu vardı umarım bunda çözülür yoksa hesabımı bile satmayı düşünüyorum oynayamadiktan sonra ne anlamı var

Hocam gtx 970m olmasına rağmen bende de kasıyor. Sadede 60 fpsye kilitlediğimde rahat oynayabiliyorum. Acaba bu sorun işletim sisteminden mi yoksa oyunun kendisinden mi kaynaklanıyor? Önceden hiç kasmazdı.

oyunda optimize sorunu var, dx 11 ve 60fps sabitleyince fps değerim değişmiyor ancak kaymak gibi oynuyorum. aynısını dx 12 de yapınca fps gene aynı oluyor ama anlamsız kasma ve slowlaşma oluyor.

• Playstore keyi göndermiş, playstore bekleyen varsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerrjo1

Playstore keyi göndermiş, playstore bekleyen varsa.

gönderse ne indirilmiyor ki :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicebliy21

quote:

Orijinalden alıntı: kerrjo1

Playstore keyi göndermiş, playstore bekleyen varsa.

gönderse ne indirilmiyor ki :D

Ben torrent'ten indiriyorum valla origini bekleyemeyeceğim. İşteyim zaten akşam iş çıkışına kadar inmiş olur, origine kopyala yapıştır yaparız kodu ekleyip.

O zamana kadar düzelmiş olur diye ümit ediyorum .
  • Sarias7 S kullanıcısına yanıt
    60 fps kitlemelisiniz zaten. normalde 150-200 fps alıyorsunuzdur. ama pc ekranınız veya tvniz o fpsleri verecek özellikte olmadığından yırtılmalar yaşıyorsunuzdur
  • Dün akşam d.r.m.p.l.a.y’den aldım, anında keyi verdi, originden ekledim , sorun çıkmadı, ama hala downlad butonu devreye girmedi, pazar gününe yetiştirsek bari, akşama kadar oynardık

• Playstore keyi verdi ben girebiliyorum origin access vardı zaten oyun dosyalarıda yüklüydü direk oyundayım şuan :)

• ea bu sene sıkıntılı başladı bir çakallık var 3. partilere bir sıkıntı yarattılar. bakalım nolacak key veren firmalardan ne açıklama var ne de çözüm için yardımı
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.