Şimdi Ara

Fifa 18 [PC] Origin CD-Key Sipariş | İLK UPDATE GELDİ !!! (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.426
Cevap
20
Favori
125.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DidyeDirogba11

Söylentiye göre key ile alınan oyunlar, oyun butun bölgelerde açıldıktan sonra aktif olacakmış. Yani TR saati ile 5-6'dan sonra.

Türkçe Spiker Forum'unda da şöyle bir yorum var.Benim gibi Durmaplay'den key almış bir üye aynen şunu paylaşmış:

Durma Playdeki çalışanla görüştüm verdiği cevap şu
    standart ürünler için ea games gala sonrası oyunu açacağını bildirdi o yüzden net bir saat bulunmuyor ama gece 12 ye kadar açılmış olacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekoko54

Playstore keyi verdi ben girebiliyorum origin access vardı zaten oyun dosyalarıda yüklüydü direk oyundayım şuan :)

key şeklinde alanlar giremiyor sen nasıl girdin :)
  • tavukum kullanıcısına yanıt
    Origin access varsa oyunu indirebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tavukum

quote:

Playstore keyi verdi ben girebiliyorum origin access vardı zaten oyun dosyalarıda yüklüydü direk oyundayım şuan :)

Origin access sağolsun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: qo0oki

origin dışı alımlar pişman olsun seneye originden alsınlar diye mi yapıyorlar nedir :D

Evet Coin satışlarına darbe vurdular.Şimdide üçüncü parti key satışlarını baltalıyorlar yani mesaj veriyorlar seneye almayın alacaksanız ucuz etin yahnisi olmaz.

Origin dışı kapatacaklar el atılmış durum normal değil ben sorun olduğunu sanmıyorum sorun olsa bir uyarı yaparlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 29 Eylül 2017; 12:53:38 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tavukum

quote:

Origin access sağolsun :)

ben de origin access yükledim keyi girdim de oyuna giremiyorum asıl sorun oyuna girmek onu diyorum :)
  • torrent linki olan varsa pm atabilir mi
  • rezil bir gün yaşıyoruz resmen bu nedir ya gece 3ten beri her dakika bakıyorum origine
  • Fifa dosyalarını indirebileceğimiz bir yer var mı

• Ne güzel evdeydim bugün, geceye kadar oynarım diyordum. Yaktın bizi EA

• Sabaha kadar uyandığım her an Download butonu gelmiş mi diye bekledim. Sabah iş için evden çıktım hala yoktu. Şimdi de elektrikler kesikmiş Hayatımda ilk kez orijinal Fifa alayım dedim, oynamak nasip olmadı. 3. Parti varlıkların etkisi mi var üzerimde acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicebliy21

quote:

Orijinalden alıntı: kerrjo1

Playstore keyi göndermiş, playstore bekleyen varsa.

gönderse ne indirilmiyor ki :D

İndiriyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtomCmyLMz

Sabaha kadar uyandığım her an Download butonu gelmiş mi diye bekledim. Sabah iş için evden çıktım hala yoktu. Şimdi de elektrikler kesikmiş Hayatımda ilk kez orijinal Fifa alayım dedim, oynamak nasip olmadı. 3. Parti varlıkların etkisi mi var üzerimde acaba

Ben daha önce iki defa orijinal PES almış biriydim,ilk defa FIFA'ya para verdim aynı durumu ben de yaşıyorum :) Beni cezbeden Türkiye Süper Ligi ile Alex Hunter modu oldu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redline3

quote:

quote:

İndiriyorum ben.

access hesabın var demekki
  • Sarias7 S kullanıcısına yanıt
    Benim de gtx850m 8gb ram i5 işlemci. Sistem her türlü yetiyor artıyor bile. fifa 17 yağ gibiydi. Bakalım download butonu gelsin indirip görelim demodan bir fark olacak mı. Sizin nickname sahinsarias7 miydi sizle birkaç maç yapmıştim seasonsda :D iyi oynuyorsunuz. Benim nickname de whitemountain95 ti belki yabanci zannetmiş olabilirsiniz. Top 100 listesinde 7 türk vardı 2mizde listedeydik en son baktığımda :))

• quote:

Orijinalden alıntı: AtomCmyLMz

Sabaha kadar uyandığım her an Download butonu gelmiş mi diye bekledim. Sabah iş için evden çıktım hala yoktu. Şimdi de elektrikler kesikmiş Hayatımda ilk kez orijinal Fifa alayım dedim, oynamak nasip olmadı. 3. Parti varlıkların etkisi mi var üzerimde acaba

aynı şekilde bende :D :D toplu cenabet günü galiba.
  • telmessos1986 kullanıcısına yanıt
    Ben aldıktan sonra Alex Hunter modunu öğrendim, normalde sadece Türkiye Ligi için almıştım. Fifa 17'yi torrent'ten indirip Alex Hunter modunu yaklaşık 30 saat oynadım. Herhalde bu sefer daha müthiş bir şekilde ilerleyecek. Tabi indirebilirsek
  • Fifa 18 [PC] Origin CD-Key Sipariş | İLK UPDATE GELDİ !!!

bekleyişimiz bitmiyor..........

of kafayı sıyırdım sıkıntıdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThreePeatLAL -- 29 Eylül 2017; 13:26:0 >

• quote:

Orijinalden alıntı: anka126

quote:

Orijinalden alıntı: Redline3

quote:

quote:

İndiriyorum ben.

access hesabın var demekki

Hiç acces hesabım olmadı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Allah cezanı versin,belki de verdi EA.
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.