Şimdi Ara

Fifa 18 [PC] Origin CD-Key Sipariş | İLK UPDATE GELDİ !!! (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.426
Cevap
20
Favori
125.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sabah erken kalktım indireyim hemen diye. Ah EA ah... Fifa 16 ya devam şimdilik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necromyhTh -- 29 Eylül 2017; 10:32:10 >
  • az önce uyandım dedim indirme butonu aktif olmuştur alakası yok..İlk defa FIFA da böle bir olay görüyorum neyin kafasını yaşıyorlar acaba şu an ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Prometheus- -- 29 Eylül 2017; 10:34:53 >
  • origin access ile indirmiştim play tuşu aktif girdi oyuna dünde oynamıştım (trial oyun)
  • EA ucuza alanlara bildiğin işkence yapıyor. Originden 60€ + Origin Access alsaydık şimdi bizde oynuyor olurduk. Bence olay bu,
    Fifa 18 [PC] Origin CD-Key Sipariş | İLK UPDATE GELDİ !!!
    ( 5 dakikalık fotoşokun yapamayacağı şey yok :D )
  • "Sorry for the wait, the release has just gone live so if you refresh Origin you should now see the option to download. Thank you! -Eve" Twitterdan bu şekilde bir cevap yazmışlar az önce EAHelp hesabından. Kısa zamanda sorun çözülecek sanırım
  • ben sabahladım bide ya gerçi bi iki güne acılmaz diyolar :d
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spontaneously

Bu yıl Pro Club oynayasım var ancak çok resmi bir takım içerisinde yer almak istemiyorum açıkçası. Eğlenceli bir ortam var ise düşünülebilir.

Valla hem eğlenceli, hep ciddiyiz :) Düşünürsen bekleriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: answer25

beyler droyundan alanlar hala download yapamıyor dimi bekliyoruz.

ewet bekliyoruz
  • Bence EA özür olarak herkese jumbo gold paket felan versin Kappa
  • Durmaplayden aldım key çoktan geldi ama henüz originden download aktif olmadı bekliyoruz bakalım. Sistem her türlü yetmesine rağmen fifa 18 demoda kasma sorunu vardı umarım bunda çözülür yoksa hesabımı bile satmayı düşünüyorum oynayamadiktan sonra ne anlamı var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulan ea bi mokuda düzgün yapsan olmaz zaten. şu oyuna karşı olan bağlılığımız stockholm sendromundan başka bi şey değil yemin ediyorum.
  • Origin den şuan sadece İcon Edition satın alınabiliyor, Standart ve Ronaldo sürümün satışı durdurulmuş. Çok tuhaf şeyler oluyor. Key fiyatlarının yükselmesinin sebebi de bu olabilir. Ayrıca pre-load 1-2 gün önceden gelmesi gerekiyordu ama oyun çıkmasına rağmen hala download edilemiyor. Tuhaf.
  • Koskoca şirketsin şu düştüğün duruma bak ya.
  • Bi açıklama bile yapmıyorlar. İnsan durumun farkındayız üzerinde çalışıyoruz diye açıklama felan yapar.
  • Beler ben dün keyi aktif ettim niye indiremiyorum erken aktif ettiğim için mi?

• onur89tr kullanıcısına yanıt
    hayır sıkıntı var fifa da kimse indiremiyor
  • Hayret suçu bizim üstümüze atan olmamış. Konuya birisi gelip 'Bu organizasyonu beceremeyenler yüzünden ea keyleri akfit etmiyor ' demediler. Bekliyordum açıkçası :D

• Oyunu Originden almıştım Salı günü.Trialden dolayı 21 inde yüklemiştim yani oyun yüklüydü.Şuan girdim bir sorun yok bende..
  • Hakaniq kullanıcısına yanıt
    origin dışı alımlar pişman olsun seneye originden alsınlar diye mi yapıyorlar nedir :D
  • Droyundan alanlar ve indiremeyenler +lasin

• 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.