Şimdi Ara

Fifa 18 [PC] Origin CD-Key Sipariş | İLK UPDATE GELDİ !!! (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.426
Cevap
20
Favori
125.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: caseymert

Beyler keyi girdim 6 senelik origin hesabım ban yedii .Sizde durum nedir.ucuz etin yahnisi işte

Nasıl hesabın ban yedi ? ?
  • milletin yayınını izler olduk bunlar yüzünden :D
  • ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miguelveloso -- 29 Eylül 2017; 11:18:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gustavo Bou

fenerde neto ve janssen yoktu ekledim taktik ve oyuncuları kendime göre ayarladım normalinde böyle değildi

fifa ne zaman eklicek janssen ile neto yu bi fikrin varmı ?
  • Saat 4 ve hala download yok. 2 saat daha beklicem inat yaptım
  • açılcağı saat belirsiz, öğlenide bulabilir. beklemek anlamsız ben yatar iyi geceler.
  • ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miguelveloso -- 29 Eylül 2017; 11:18:34 >
  • Oyunu ön siparise acıldıgı gun satın (pc) almıstım. Alex Hunter ılk acılısta guzel bır suprız beklıyor. Karıyer modunda M. Unıted neredeyse ılk 8 haftayı gerıde bıraktım. Su ana kadar oynadıgım en ıyı Fıfa olmus. Fıfa 17ye gore baya farklar var. Oynanabırlık mukemmele yaklasmıs. Mac sunumları (Ingıltere Premıer lıg) efsane olmus. Gercı 17nın anımasyonlarının buyuk kısmı duruyor. Grafıkler ufak tefek gelısme var. Seyırcı yakın cekım cok ıyı. Uzak cekım 17 ıle aynı. Sadece uyuz oldugum bır nokta Mesut ve Ramos'u transfer ettıgım halde hala takıma katılmadı. On sozlesme dıyor. Kuluplerıne toplam 130 mılyona yakın para verdım. Transfer sezonu acılır acılmaz oyuncular gelecek dıyor. Ben 5 futbolcu sattım hepsı gıttı. Maclar oynanırken sureklı mac ıcı transfer haberlerı verıyor.. Bır tek benım oyuncular gelmedı
  • beyler bende hala oyna butonu yok.
    şunu deneyen varmı?

http://answers.ea.com/t5/Technical-Issues/FIFA-18-will-not-launch/td-p/6291068
  • Arkadaşlar herkeste aynı sorun var. Yani global olarak sorun var sadece bizde değil. Bi yerde okuduğuma göre Fifa 18 için ayrılan indirme sunucuları aşırı yoğunluktan sıkıntı yapmış. İllaki düzelicek yani. Adamlar dükkana kilit vurup kaçıp gitmedi.

• Download yapmak isteyen varsa acces hesabı verebilirim pmden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ne zaman açılacağı ile ilgili net bilgisi olan var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: 19enes05

Arkadaşlar ne zaman açılacağı ile ilgili net bilgisi olan var mı ?

Bilgi yok tüm dünya genelinde PC kullanıcıları indirme sorunu yaşıyor.
  • Ben access ile indirmiştim. Play butonuda yok

• Arkadaşlar selam, şuan oyunu en hızlı key teslim edebilecek yerlerden en ucuz nereden alabilirim ? Bilgisi olan paylaşabilir mi ? Hemen almak istiyorum.
  • beyler droyundan alanlar hala download yapamıyor dimi bekliyoruz.
  • Ekşi'den;

"redditteki bir kullanıcıdan alıntı:

guy on support said "as per their latest update, they are still working on this known issue at its critical priority level that the player are not being able to download fıfa 18 game and play it, meaning if they have to work over the weekend to fix this problem if needed.

meali: oyuncuların oyunu indirmeleri konusunda kendilerinden kaynaklı bir problem varmış. gerekirse hafta sonu da çalışabilirlermiş bu problemin giderilmesi için."

şaka gibi ama bir kaç gün daha indirememe ihtimalimiz var galiba.
  • HEISENBERG kullanıcısına yanıt
    Böyle bir şey olursa EA çok büyük çamura saplanır.

• pc platformunu sallamıyor adamlar düşünün o kadar sallamıyorlar ki oyunu indirmeye hazırlık bile yapmamışlar, hile yapmak zaten serbest.
  • 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.