Şimdi Ara

Fifa 18 [PC] Origin CD-Key Sipariş | İLK UPDATE GELDİ !!! (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.426
Cevap
20
Favori
125.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zaten onlar ya calinti keydi ya da dolandirma islemiydi yoksa 80 TLye 100 TLye nerden vercek hem de bireysel bir kisi yani bir sirket felan da degil..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yabancı sitelerden alanlar nerden aldığını yazabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: niyazigs1905

Biz oyunu oynayamadan adamlar hilesini kullanmaya başlamış bile. Şeytan diyor ki alma bu sene ama içimdeki ses de diyor ki almayıp da ne yapacaksın. Oyunun şu hali 100 TL bile etmez. Kafalar karışık.

Aynen ben origin access'e para verdim erken oynayayım diye üstüne bide 750 points alıp paket açtım saatlerimi harcayıp oyuncu takip edip zar zor bir kadro kurdum ağız tadıyla şu kadroyla bir maç yapayım dedim sonuç daha ilk maçta bronz bir kadro ve rage quit win üstelik oyun daha çıkış yapmamış.

Ben Fifa tarihinde ki bütün oyunlarını oynamış biriyim hamachi zamanlarından origin sistemine kadar oyunun gelişimini çok iyi biliyorum bu oyunla büyüdüm askerlik dönemim de çıkan Fifa06 hariç istisnasız hepsini satın aldım. Hayatımız zaten işe git gelle geçiyor tek zevkimiz eve gelince Fifa da takılmak o da bu hileciler yüzünden strese dönüşüyor. FUT oynayayım diyorsun hile olduğu için piyasa yüksek market de ki materyal sayısı düşük, normal maç yaparak yıldız oyunculara sahip olmak imkansız gibi bırakıyorsun sadece sezon takılayım diyorsun 1. lig şampiyonluk maçı adam yenilgiyi hazmedemediği için hile kullanıp ya rage quit atıyor yada lag switch kullanıyor. Maalesef EA da bu sorun için doğru dürüst bir çaba sarf etmedi.

Artık bir PC oyuncusu olarak daha fazla direnmenin lüzumu yok bu yüzden konsola geçmenin zamanı geldi de geçiyor düşüncesindeyim. PS4 Slim 1000 liraya satılıyor oyun fiyatları pahalı ancak en azından kutulu alıp daha sonra az bir zararla satabiliyorsun yada ikinci el satın alabiliyorsun gerçi ben sadece Fifa oynamayı düşünüyorum bu işlere girmem büyük ihtimalle en azından daha kaliteli bir oyun deneyimi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Adu87

Keyi temin edeceği yer dolandırmış arkadaşı. En son key satın alanlara paralarını iade edecekti. Son durum nedir bilmiyorum.

kötü olmuş o zaman iade gelmez büyük ihtimalle onlar neyseki almamışım 100 tl önemli bir rakam değil ama dolandırılmak koyar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMuyu -- 26 Eylül 2017; 12:47:37 >
  • playstoreden aldım bende bugün emeği geçen herkese teşekkürler kimse almasın kan emici droyundan falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adu87

Keyi temin edeceği yer dolandırmış arkadaşı. En son key satın alanlara paralarını iade edecekti. Son durum nedir bilmiyorum.

Ben almıştım meyeze adlı arkadaştan key alacağı kaynak arkadaşı dolandırmış (8bintl) bana iade etti paramı diğer arkadaşları bilmiyorum ne oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Provezza. kullanıcısına yanıt
    Yazınızı okumayı tamamlamadan cevabımı hazırlamıştım ama son paragrafta bunu yazmışsınız zaten. İmkanı olanlar kesinlikle konsola geçmeli. Gerçi PS4'te de Draft hilesi varmış. YT'de bir kanalda gördüm, adam istediği zaman maçı koparabiliyor. Öndeyse galip, gerideyse oynanmamış sayıyor.

En azından FUT Champ.'i sezonu Pro Club'u falan düzgün oynayabiliriz herhalde.

• niyazigs1905 kullanıcısına yanıt
    Hocam peki çıkan tarafa galibiyet bize mağlubiyet mı yazılıyor yoksa bize oynanmamış olarak mı yansıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: mmystere

Listeden beni alabilirsiniz. Tusça 18 aldım 138 e geldi. Origin üzerinden alabilseydim 125 gibi olacaktı ama origin sürekli ödemede problem çıkarıyor.

Nerden aldınız hocam 138 e ?
  • Lipovna kullanıcısına yanıt
    Scdkeyden aldım hocam yüzde 3 indirim kupon kodu kullandım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Garippp

Arkadaşlar hileciler ile ilgili bir gelişme yok mü anti cheat falan gibi yoksa fifa 17 gibi mi 99 açan gelecek mi karşımıza

Hileciler azaldı ama bitmedi.Açıkca konuşmak gerekirse Pc de zaten bitmesi söz konusu bile değil.Eskisi kadar olmadığını rahatlıkla söylebilirim.Hile yapanların da en fazla 1-2 günü var yeni sistemde banlanıyorlar hemen bizzat 17de tecrübe ettim.Hileciler oyuna engel değil genelde sezon1 de oluyorlar.Bide draft modunda çoğunlukla.Ben futchamp oynuyorum o yüzden sıkıntı yok.Futchamp da hile yapmak zaten yemez çok inceliyorlar orayı.Hilecilerden sebep konsola geçmek mantıklı değil arkadaşa katılmıyorum.Pc benim için vazgeçilmezdir.

Konu sahibi arkadaş çok uğraştı bu sene indirimli olsun diye teşekkür ediyorum ona ama olmadı ne yazikki.Oyunu Origiden almış bulunmaktayım...

18 e gelicek olursak bu sene favori mod Squad Battle.Gerçekden harika ödüller var.Bu haftada seçkin1 kategorisine kadar ilerledim.10 saatlik access bitti ne yazıkki:D Grafik olarak oyun gelişmiş baya.Çok kolay gol oluyor oyunda.Hızlı oyuncular çok hızlı yavaşlarda çok yavaş geldi bana.

• Çok şükür sonunda oyunu dün gece satın aldım. Az evvel de saat 14.00 gibi key kodlarım geldi. Origine girip oyunu kütüphaneye ekledim. Lakin sanırım oyun henüz yüklemeye açılmadığı için install, yükle v.s gibi bir buton yok. Release Date 29... yazıyor. Umarım daha erkenden açarlar da indirip oynarım. Sabırsız bir milletiz maalesef :)
  • alacak olan varsa artık beklemesin bence, droyun 181 TL olmuş, bursagb ve durma play 179.5 TL, ben de satın aldım bursagb'den geçen sene de ordan almıştım, keyi 28-29 eylülde vereceklerini söylediler, her şeye rağmen emek verenlere teşekkürler, destek olacaklarına köstek olanlara da diyecek bir söz yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 26 Eylül 2017; 14:44:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 15FT1905

Çok şükür sonunda oyunu dün gece satın aldım. Az evvel de saat 14.00 gibi key kodlarım geldi. Origine girip oyunu kütüphaneye ekledim. Lakin sanırım oyun henüz yüklemeye açılmadığı için install, yükle v.s gibi bir buton yok. Release Date 29... yazıyor. Umarım daha erkenden açarlar da indirip oynarım. Sabırsız bir milletiz maalesef :)

Nerden aldınız acaba. Keyi teslim etmişler hemen. İyi olmuş
  • 15FT1905 1 kullanıcısına yanıt
    Nereden aldınız?

• 180 TL verip yıllardır beni hiç yanıltmayan d**maplay sitesinden oyunu satın aldım. Anında teslim edildi. Aç gözlü şirketlere para kaptıracağıma hakkıyla iş yapanlardan aldım misler gibi
  • Spontaneously S kullanıcısına yanıt
    O diger acgozlu firmalardan ne farki var buranin?Bunlar soguslemiyor mu

• analitikduzlem A kullanıcısına yanıt
    Fiyatı uygun olmayabilir önceki yıllara göre, evet. Ama en azından diğer firmalar gibi forumumuza gelip atıp tutup milleti kandırmaya kalkmadılar. Dürüst olmaları onları seçmem için yetti açıkçası.
  • 140 kusurlerden almıstım droyundan sımdı 40tl zamlanmış vay be :) neyse iyi bari önceden aldık
  • Durmaplaye yazdım biraz önce oyun çıktıktan sonra fiyat artar diyorlar ancak ben düşeceğini düşünüyorum nezaman almak daha uygun sizce arkadaşlar nereden alalim

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.