Şimdi Ara

Fifa 18 [PC] Origin CD-Key Sipariş | İLK UPDATE GELDİ !!! (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.426
Cevap
20
Favori
125.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fifa demo çıkama kadar sabredemeyip, pc oyunu kaldırır mı değerlendirmesi yapan game debate diye bi siteye güvenip pes 2018 aldım core 2 quad işlemcisi olanlar açamıyor oyunu

konami patch çıkacak mı diye soranlara "sistemin yetmiyor arkadaşım ne demeye aldın" tarzı cevaplar veriyor. Fifa ise ultra oynanıyor.

steam hesabı nasıl satılır bilen var mı arkadaşlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DUYURU: (16.09.2017) ARKADAŞLAR BURSAGB YETKİLİSİ İLE YAZIŞTIM PAZARTESİ GERİ DÖNÜŞ SAĞLAYACAKLAR BİLGİNİZE !
    Fifa 18 [PC] Origin CD-Key Sipariş | İLK UPDATE GELDİ !!!
  • naturklich kullanıcısına yanıt
    Steam den aldıysan ve 2 saat oynama süresini aşmadıysan iade et

• quote:

Orijinalden alıntı: bykutluay

Steam den aldıysan ve 2 saat oynama süresini aşmadıysan iade et

Malesef durma play ve geri almıyorlar, steam hesabımı satıyorum ilan girdim sağa sola pes 2018 ve 2017 (my club da neymar, ramos, puyol, pogba vs yok yok)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturklich -- 17 Eylül 2017; 0:25:38 >
  • BursaGb 168 TL'den 162.75 TL'ye çekmiş fiyatı. Bahsettikleri indirim bu değildir umarım.
  • sebofann kullanıcısına yanıt
    DH'ye özel yapacaklar yaparlarsa, geçen sene de öyle yapmışlardı dh için yeni birr link açmışlardı sadece o linkle o indirimli kısma girebiliyordun onu da forumda paylaşmışlardı. Yani bu değildir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

demoda ara videoların 30 fps düşme sorununu çözen var mı? demo diye mi böyle sanki geçen sene böyle değildi. Sanki kasıyomuş gibi geliyo gözüme.

17'de de oyleydi hocam ama cozumu vardi diye hatirliyorum, bi bakmak lazim.

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

DH'ye özel yapacaklar yaparlarsa, geçen sene de öyle yapmışlardı dh için yeni birr link açmışlardı sadece o linkle o indirimli kısma girebiliyordun onu da forumda paylaşmışlardı. Yani bu değildir

Süpermiş bu sistem ya. Umarım yine öyle yaparlar:D
  • Kredi kartları hazır.İlk indirimi yapan siteden 4 adet almak için bekliyorum.Hadi yap şovunu BursaGB

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bursa gb normal bi indirim yapsın kazanan kendileri olcak seneyede ordan alacaz 2020 yide ordan önemli olan ticaret ahlakı dr. oyun benim gözümde bitmiştir sitelerine girip rencide ettiim zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordwalmax -- 17 Eylül 2017; 9:50:40 >
  • ben de alicam ekleyebilirsiniz
  • Beni de ekleyin hocam 3 arkadaşım daha alacak. Listeye yazabilirsiniz.
  • Yerli firmalar ön sipariş bonusunu veriyor mu?
    Bonusta 5 premium gold paket,8 tane forma ve kiralık ronaldoyu veriyor.
  • Oyun rus originde 119 tl arkadaşlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bero 20

Oyun rus originde 119 tl arkadaşlar

Peki Rus Originden nasıl alacağız??
  • quote:

Orijinalden alıntı: fat33

quote:

Hola var vpn hocam onunla girdim baktım fiyata vpnle alabilirsiniz sanırım standart 119 diğer sürümlere bakmadım ama onlarda ucuzdur ben fifa 16yı rus originden almıştım dil dosyası rusça geliyor ama değiştirebiliyorsunuz fiyat iyi baya 160 nerde 119 nerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bero 20 -- 17 Eylül 2017; 13:48:04 >
  • quote:

quote:

quote:

Hola var vpn hocam onunla girdim baktım fiyata vpnle alabilirsiniz sanırım standart 119 diğer sürümlere bakmadım ama onlarda ucuzdur ben fifa 16yı rus originden almıştım dil dosyası rusça geliyor ama değiştirebiliyorsunuz fiyat iyi baya 160 nerde 119 nerde

Sıkıntı olmuyor ise alınabilir ama daha sonra hep rus vpn ile bağlanmamız gerekiyorsa olmaz veya ban yersek

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sıkıntı olmuyor ise alınabilir ama daha sonra hep rus vpn ile bağlanmamız gerekiyorsa olmaz veya ban yersek

Yok direk origine ekleniyor hocam vpn tek alırken rusya store girmek için banı bilemem ama ben fifa 16da yememiştim hala duruyor

• Güzel haber artık alalım Fifalarımızı son dakikaya kalmadan
  • Bursagb'den ümitliyim. Fiyatı 120 TL civarı yaparlarsa +300 kişi alacaktır onlardan hem de gelecek seneler için de olumlu bir izlenim bırakmış olacaklar.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.