Şimdi Ara

Fifa 18 [PC] Origin CD-Key Sipariş | İLK UPDATE GELDİ !!! (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.426
Cevap
20
Favori
125.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fat33

quote:

Orijinalden alıntı: bero 20

quote:

Orijinalden alıntı: fat33

quote:

Oyun rus originde 119 tl arkadaşlar

Peki Rus Originden nasıl alacağız??

Hola var vpn hocam onunla girdim baktım fiyata vpnle alabilirsiniz sanırım standart 119 diğer sürümlere bakmadım ama onlarda ucuzdur ben fifa 16yı rus originden almıştım dil dosyası rusça geliyor ama değiştirebiliyorsunuz fiyat iyi baya 160 nerde 119 nerde

Sıkıntı olmuyor ise alınabilir ama daha sonra hep rus vpn ile bağlanmamız gerekiyorsa olmaz veya ban yersek

Henüz o kadar umutsuz değiliz. Almayı düşünen varsa beklemesini tavsiye ederim. En azından yerli firmalardaki teklifler bir netleşsin.

• Alex Hunter modunu her kim önerdiyse Allah razı olsun. Dayanamayıp Fifa 17'yi torrentten indirerek denedim modu. 3 Saat kesintisiz oynamışım. Özellikle ilk lig maçınıza kadar olan kısım oldukça etkileyici.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtomCmyLMz -- 17 Eylül 2017; 15:29:29 >
  • bero 20 kullanıcısına yanıt
    Rus originde satılanda sadece iki dil var.
    Türkçe ve İngilizce yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 17 Eylül 2017; 15:26:53 >
  • Bende beklemedeyim Benide listeye lazın ama sabırsızlanıyorum.
    Konu dışı olacak ama benim origin oyun içinde online bağlanmıyor 3 aydır böyle çözüm bulamadım hesap ile alakalı olduğunu düşünüyorum ban falanda yemedim acaba fifa 18i başka hesap açıp oradan mı eklesem çünkü demoda bile bağlanmıyordu
  • fat33 kullanıcısına yanıt
    Hocam sohbet ekranından invite olanı online yapın sorun çözülür bende de öyle her girişimde hala invite gözüküyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bursagb fiyatı uygun yaparsa yeni göz bebeği olur droyun gibi demo çıkınca fiyat artıran para göz siteler gibi olmaz en azından

Dili nasıl değiştiriyoruz alt yazı vs. sıkıntı olurmu ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surpentor

Türkçe ve İngilizce yok.

Hocam origin accessle indirecem önce dil dosyalarını ordan alırım fullü kuruldu mu da dosyaları değişirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Dediğin gibi olsa herkes oradan alır ama dil değiştirilemiyor diye biliyorum.
  • quote:

Dediğin gibi olsa herkes oradan alır ama dil değiştirilemiyor diye biliyorum.

Hocam fifa 16da ben değiştirmiştim. Bu forumda normal key satın alan bir arkadaştan rica ettim loc dosyası var 100mb filan upload etti indirdim kopyala yapıştır ile değiştirdim dil türkçe oluyor.Oyuna girişte bayrak polonya bayrağı gözüküyor ama dil türkçeye dönüyor. Bakmak lazım 50tl kar oluyor yani aynı oyun dilde bu yöntemle değişmesi lazım 16da öyleydi yani

• quote:

quote:

Türkçe ve İngilizce yok.

Hocam origin accessle indirecem önce dil dosyalarını ordan alırım fullü kuruldu mu da dosyaları değişirim

origin access ile indirdiğin oyun full ile aynı, oyunu alınca keyini giriyorsun oyun full oluyor ekstra bir şey indirmiyor.
  • tavukum kullanıcısına yanıt
    Hocam origin access versiyonunda türkçe dil desteği var tr dosyasını ordan çekip rusyadan aldıktan sonra dil dosyasının içine atıyoruz

Fifa 17'de o kalktı diye biliyorum.https://fifaforums.easports.com/en/discussion/180837/fifa-17-language-pack

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 17 Eylül 2017; 19:38:17 >
  • quote:

Fifa 17'de o kalktı diye biliyorum.https://fifaforums.easports.com/en/discussion/180837/fifa-17-language-pack

Bunla ilgili bilgim yoktu bak sağolun hocam dosyalar değişmiyorsa sıkıntıymış.

İlla originden alacaksanız hindistan origin'den alın.
    Geçen sene en ucuz orasıydı.

Yaklaşık fiyat 168TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 17 Eylül 2017; 20:31:46 >
  • Beni de ekleyin, Alex Hunter modu çok ilgimi çekti.
  • quote:

Yaklaşık fiyat 168TL

O Seçeneğe nasıl gircez? Dil sıkıntısı olmasın bide? Teşekkürler
  • Hakaniq kullanıcısına yanıt
    Supported languages
    العربية, English (US), 中文(简体), 中文(繁體)

Dil tercihlerinde İngilizce gözüküyor.
    Türkçe yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 17 Eylül 2017; 21:2:52 >
  • Beni de ekleyin fiyat uygun olduğunda bende alırım

• quote:

Yaklaşık fiyat 168TL

hacı bence bu kadar uğraş göstermeye gerek yok. kinguinden al 165e pre order bonuslu kafan rahat olur hiç olmazsa.

bu tür vpn ile alıp sorun yaşamayan çok var ama sorun yaşayanda var ban yemek vb gibi.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.