Şimdi Ara

Fifa 18 [PC] Origin CD-Key Sipariş | İLK UPDATE GELDİ !!! (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.426
Cevap
20
Favori
125.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Var mı bir gelişme arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LorneMalvo

Hocam onları seçince oyun hiç açılmıyor nedense. Sistem gereksinimi bakımından 17'den daha fazla şey mi istiyor 18?

bilmiyorumda benim pcde fifanın ara videolarında hafif kasma oluyo dx12den kaynaklı büyük ihtimal. Dx11 denedin de girdin mi?
  • Beni de ekleyin.
  • Gelişme yok galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sadece offline olarak oynayacağım. Yine offline olarak oynamak isteyenlerle yarı yarıya ya da online oynamak isteyenle fiyat konusunda anlaşarak ortak alabiliriz. Böylece daha ucuza oynamış oluruz.
  • Beni de ekleyin
  • Bende alacagım ekleyin pls.
  • Sistem gereksinimleri cok yuksek degil renktas.Ortalama bir pc ile acarsin rahat.
  • sawgiray S kullanıcısına yanıt
    Div2 ve div1 de problem var.Bana gore tek cozumu var o da mac icinde oyuncularin yaninda overallerinin yazmasi.Boylece 99a cekerlerse gosterecek bir sistem yaparak nerdeyse tamamen engellenebilir.Onun disinda performans kismindan kontrol edene kadar adam normale cekiyor pause yaptigin anda.

Adami yakalayamiyosun ama kendini mac yaparken belli ediyor yapacak bisey yok ya direk cikacaksin yada ugrasip yeneceksin.
  • Arkadaşlar hala bir gelişme yok mu oyunun çıkmasını mı bekleyeceğiz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ownerplus

Arkadaşlar hala bir gelişme yok mu oyunun çıkmasını mı bekleyeceğiz ?

BursaGb son hafta avantajlı fiyat olabilir dedi. Onlardan haber bekleniyor. Başka firmalardan ses çıkmadı ama. Bir kaç firmaya daha ulaşabilsek ya da onlar olayı ciddiye alsa iyi olurdu. 250 kişi filan olduk yani

• Benide yazın ama oyun çıkmadan ön sipariş versek daha hoş olur
  • Fatih211 kullanıcısına yanıt
    Hocam 17'yi 1600x900 çözünürlük ve düşük ayarlarda oynayabiliyorum ancak demoda en düşük ayarları seçmeme rağmen maç öncesi antrenman sahasında donuyor bilgisayar. Bir tane bile maç yapamadım deli oldum
  • Senin pc degistirmelik olmus o zaman renktas
  • demoda ara videoların 30 fps düşme sorununu çözen var mı? demo diye mi böyle sanki geçen sene böyle değildi. Sanki kasıyomuş gibi geliyo gözüme.
  • Beni de ekleyin
  • Beni de ekleyin :)
  • Bu arada malum site fiyatı eski hâline çekmeden oradan alışveriş etmek yok. En ucuzu da olsa işgüzarlığa prim vermeyin. 10 lira daha fazla verir başka yerden alırım şahsen.
  • uygun fiyat olması halinde ben de alırım; beni de ekle hocam.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.