Şimdi Ara

/// FIFA 17 ANA KONU (PS4) \\\ (745. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.055
Cevap
91
Favori
462.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 743744745746747
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Öyle birşey fifada yok hocam malesef. Yeni transferler bir sonraki fifada yer alır bu hep böyledir. Mevcut fifada sadece kış transferleri olur, kadrolar da mayıs sonuna kadar güncel kalır, sonra destek kesilir. Yaz transferleri dediğim gibi bir sonraki fifada olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bulkan

    Öyle birşey fifada yok hocam malesef. Yeni transferler bir sonraki fifada yer alır bu hep böyledir. Mevcut fifada sadece kış transferleri olur, kadrolar da mayıs sonuna kadar güncel kalır, sonra destek kesilir. Yaz transferleri dediğim gibi bir sonraki fifada olur.

    Peki, elle mi yapmamız gerekiyor? Save dosyası alabiliyor muyuz dışarıdan?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özelleştirme sekmesi altında takım kadroları bölümünden elle yapılabiliyor transferler. Herşeyi yaptıktan sonra profile kadroyu kaydetmek lazım kadrolar1 vb gibi. Kariyere başlarken de kadro dediği yerde aşağıda, "geçerli özelleştirmeler"i seçmek gerekiyor. Transferlerin kariyerde geçerli olmama ihtimali de var. Zira kariyer modu son 2-3 yıldır baya sorunlu oyunda özellikle bu kadro aktarma konusnda. Güncel kadroları indirmeyi seçmemize rağmen default kadroları yüklüyordu. Diğer seçenekte de aynı sonuç.

    Save dosyası alma hakkında bilgim yok.
  • Arkadaşlar bu tactical defans ve adam geçme ile alakalı tavsiyelerinize ihtiyacım var. Bu iki konuyla alakalı nelere dikkat edilmeli neler yapılmalı bir yardımcı olursanız sevinirim .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bulkan

    Özelleştirme sekmesi altında takım kadroları bölümünden elle yapılabiliyor transferler. Herşeyi yaptıktan sonra profile kadroyu kaydetmek lazım kadrolar1 vb gibi. Kariyere başlarken de kadro dediği yerde aşağıda, "geçerli özelleştirmeler"i seçmek gerekiyor. Transferlerin kariyerde geçerli olmama ihtimali de var. Zira kariyer modu son 2-3 yıldır baya sorunlu oyunda özellikle bu kadro aktarma konusnda. Güncel kadroları indirmeyi seçmemize rağmen default kadroları yüklüyordu. Diğer seçenekte de aynı sonuç.

    Save dosyası alma hakkında bilgim yok.

    Çok teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar birşeyi merak ediyorum artık çok bunaldım bu durumdan platformum pc. fut ta div2 oyuncusuyum. arada bir düşsekte tuhaf maçlar olsa da daha istikrarlıyım ancak ne oluyorsa haftasonu ligi elemelerine başladım mı takıma birşeyler oluyor. normalde fut online sezonda karşıma gelse ipe dizeceğim adamlar rahatça beni yeniyor. 10 deneme hakkımda sadece 1 galibiyet alabildim en son. bu durum normal mi? artık çok saçma gelmeye başladı. zaten bir süredir eleme oynamıyordum bunaldığım için ancak bu hafta bir iki maç yapayım dedim o da ne berabere kalamıyorum. fut online sezona devam ediyorum herşey normale dönüyor.
  • Fifadan nefret ediyorum. Div1 deyim hemen hemen önüme geleni yeniyorum. Fakat takımım en fazla 80k eder. Rakiplerimin takımları genelde 7-8 milyon coinden fazla onları bile zar zor yendiğim oluyor. Fakat futchamps de karşıma gelen bütün rakipler beni göt zoruyla yeniyor çünkü hepsinde toty ingiltere toty ispanya dizili tek bir oyuncuları benim takımım 20-30 kere satın alabilir. sırf bu yüzden kaybediyorum eşit takımımız olsa 7 atacağım adamlar beni yendiğini sanıp bide bana gıcıklık yapıyor.. bunlar böyle oynayarak bu takımları nasıl kuuruyor ben neden kuramıyorum anlam veremiyorum.
  • Fifa 17 pro club takımımıza her mevkiden adam aranıyor.Tft de kayıtlı takımız ve düzenli her gün mac yapıyoruz.Takımımızn adı Buzzerbeater.

    İletişime gecin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fifa 2018'e kadar ortalama 2 aylık Orta saha'da görev almak sureti ile takım arıyoruz.



    Yaşlar 27-30



    Oyun oynadığımızı unutmayıp, mikrofon konuşmalarını oyun içerisinde düzeyli bir şekilde yaparsak güzel olur...Paslaşmayı seven bir takım arıyoruz...



    Çalıştığımız ve evli olduğumuzdan dolayı hergün her saat giremiyoruz.Genelde akşam 5 10-11 arası oynayabiliyoruz.Hafta sonları saatler geç saatlere kadar esnek olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar lütfen yardım oyunu dün aldım indi 44 gb gibi bir şeydi sanırım açıldı oyun şimdi oyun kuruluyor diyor ama %85de kaldı 1 saattir de ilerlemiyor sadece santra açık bu arada baydı kupa falan yapmak istiyorum

    ne kadar sürüyor bu meret

    edit:lanet olsun akk 5 saat diyor oyunun belli bir bölümünü indirmiş bende sevinmiştim hemen indi diye



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-87B3A480B -- 20 Temmuz 2017; 11:28:50 >
  • yoğunluktandır..
  • kardeşimle karşılıklı maç oynuyorduk. güzel gol oldu

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ismuail

    Fifadan nefret ediyorum. Div1 deyim hemen hemen önüme geleni yeniyorum. Fakat takımım en fazla 80k eder. Rakiplerimin takımları genelde 7-8 milyon coinden fazla onları bile zar zor yendiğim oluyor. Fakat futchamps de karşıma gelen bütün rakipler beni göt zoruyla yeniyor çünkü hepsinde toty ingiltere toty ispanya dizili tek bir oyuncuları benim takımım 20-30 kere satın alabilir. sırf bu yüzden kaybediyorum eşit takımımız olsa 7 atacağım adamlar beni yendiğini sanıp bide bana gıcıklık yapıyor.. bunlar böyle oynayarak bu takımları nasıl kuuruyor ben neden kuramıyorum anlam veremiyorum.

    Arkadaşım kusura bakma ama mesajında mantık hatası var şöyle ki div1 oyuncusu isen ve önüne geleni de yeniyorsan zaten her ligde kaldığında aldığın ödül hariç haftasonu ligine kalıyorsun demektir. div1 de önüne geleni yendiğine göre haftasonu yapacağın 25 maçın 10 unu kazansan en kötü 30k jeton alırsın ki sen önüne geleni yendiğin için en kötü 18 galibiyet alırsın 3-4 hafta haftasonu ligine kalsan en az 500k lık takım kurman lazım. ben oyunu 40 gündür oynuyorum haftasonu ligine kalamıyorum. div1 e de hiç yükselemedim takımım en az 250k. ha sen benden daha iyisin demek ki daha iyi oynuyosun ama jeton bende :D




  • arkadaşlar pesten fifaya keskin bir geçiş yapmış bulunmaktayim ancak baya bi acemi olduğumu farkettim. defans yapmakta çok zorlanıyorum, bu oyunda defans nasil yapacağız? millet online maç yaparken şıp diye topu kapıyor, benim defans evlere şenlik. bir de nereden başlamak gerekiyor, ultimate team, journey, seasons ? yardımcı olursanız sevinirim.
  • Malum yaz aylarındayız, oyun yok. İngilterede en alt ligte atmosferi iyi olan, seyircisi iyi olan bi takım öneriniz var mı beyler? Uzun soluklu bir kariyer için..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gfblugano35

    Malum yaz aylarındayız, oyun yok. İngilterede en alt ligte atmosferi iyi olan, seyircisi iyi olan bi takım öneriniz var mı beyler? Uzun soluklu bir kariyer için..

    Plymouth Argyle
  • Maçlarda stad atmosferi ve seyirci desteği iyimi oyunda? Tiyatro gibi geçmiyo dimi maçları sessiz sakin bi şekilde

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler abimle ikimiz farklı kariyerlerden aynı PC'de teknik direktörlük kariyeri oynuyoruz aynı profil farklı Saveler üzerinden.Baya da takım dizdik sormak istediğim pesteki gibi takım kaydı alıp takımlarımızla karşılıklı maç oynayabilir miyiz santradan.Yani kariyer modundaki takımlarımızla karşılıklı maç oynamanın bir yolu var mı teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar online oynamak isteyen olursa pm lütfen çok yeniyim daha 10 maç attırıyor oyun galiba sezonda onuda çözemedim bi el ayak atarsanız sevinirim bide oyun normalde oynayınca sıkıntı yok fps donması gibi bişey oluyor onlinede pro var neden olabilir normalde internet yüklenirken altta siyah bir bar dönüyor ama bu kasma gibi şey olunca direk donuyor sonra açılıyor altta yuvarlak şey falan dönmüyor
  • ben oyunu kutulu 125 liraya sattım şimdi store'da 59 lira şimdi acayip kararsız kaldım alsam mı yoksa fifa 18'i mi beklesem diye. 17'yi alsam yılbaşına kadar idare etsem o zaman fifa 18 indirime girerse daha karlı olur muyum ki? çok kararsızım biri fikir verirse sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 743744745746747
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.