Şimdi Ara

/// FIFA 17 ANA KONU (PS4) \\\ (656. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.055
Cevap
91
Favori
462.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 654655656657658
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mbs1905 kullanıcısına yanıt
    Bahsi geçen mevzu online modlar için hocam, özellikle ultimate team. Ayarlardan hızı değiştirme diye birşey söz konusu değil. Normal ve 6dk devre uzunluğu standarttır online modlarda.
    Son güncelleme sonrası online maç keyfi diye birşey kalmadı. Kimse sorunu kendinde aramasın, pcnizle konsolunuzla bağlantınızla falan hiç alakası yok. Oyunun kendisi ve sunucuları çok kötü durumda.

    Bir maç çok laglı, ağır çekim, diğer maç aşırı hızlı. Öyle nefes nefese geçen anlar oluyor ki bazen başım dönüyor, topa odaklanmakta zorlanıyorum ki oyunun kamera açılarında da sorun var zaten. Akan oyunda da tekrar gösterimlerde de topu yakalayamıyor. Tele kamera açısı eskisi gibi yeterince geniş değil. Tempo olarak oyun hızlı ama oyuncular çok hantal beli dönmüyor. Oyun seri tepki vermiyor en büyük sorun bu bana göre.

    Oyunun temel mekaniklerindeki aksaklıklara yani oynanabilirlik sorunlarına ise hiç gelmeyeyim liste uzar gider.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bulkan

    Evet, yeterlidir hocam.

    Eyvallah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oyunu online sezon için almayı düşünüyorum 16'da ara ara hatalar olsa da iyiydi akıcıydı 17'de durum nedir çok fazla lag, bağlantı hatası vs yoksa oyunu ona göre almayı düşünüyorum bilgilendirirseniz sevinirim.
  • The Eintabian kullanıcısına yanıt
    boşuna hiç para verme,sinir yapıyorsun.o yüzden bulaşmamanı tavsiye ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bulkan

    Hâlâ takılırım orada ama eskisi kadar değil. İşte 2010dan bu yana bana pcde bu oyunu oynatan olaydı zaten modlama imkanı. Detay seviyesi, çimler, butonlar falan rezalet kaç yıldır pcde. Beğenmediğim şeyleri hep orijinalliği bozmayacak şekilde düzeltiyordum. Hele krampon sorunu falan meşhurdur pcde, ea in kasten yaptığı bir olay. Benim de krampon gibi detaylara takıntımı bilen bilir. Ama frostbite a geçince o da yalan oldu.

    Şu an hem oyun mekaniklerinde sıkıntı var, hem input lag var. Daha da kötüsü, görselik en son fifa 15 ve 14ün yeni nesilindeki kadar net ve canlı değil . Bir oversaturated durumu var çok sarımtrak. Puslu bir gri tabaka var, dikkat et saha çizgileri falan net beyaz değil , gri. Uzak detaylar çok sırıtıyor. Modlama yapamadığım için çıldırıyorum işte bu yüzden.

    giden geleni aratıyo valla fifa 15 i özledi,m ne kadar santradan hoppa d,iye gidilse bile en azından rahattı ne bileyim grafik oynanış felan ama bu oyun online olarak mahvetti ya bide hilceiler zirveye çıktı lagcılar vardı da tek tüktü oda şuanda maximum seviyede afedersin dediğin gibi son güncelleme sonrası mesela orta açacam oyuncum önümü kesiyo ceza sahası yanı dar alanda paslaşıyorum hakem açıyı yada topun yolunu kesiyo veya kaleye çektiğim şutun önüne bildiğin oyuncum ben hiç müdahele etmesemde atlayıp ofsayt yapıyo delleniyorum offline yağ gibi gram sıkıntı yok tek derdim alman kupası ve la liga tam liasnsı sunumu felan fıstık başka birşey yok ama online kanser vakası her maç ayrı bir hastalık ya birde adam iyi oynasa eyvallah ya düz koşu yapan adam gol atıyo var mı böyle iş benim adam ne dribbling yapabiliyo ne paslaşabiliyorum sanki arkadan oyuncularımı çeken bir güç var ya sanki valla kimsenin başına geldi mi bilmem sanki birşey oyuncularımı arkadan çekiyo ve oyuncularımda bu güce karşı ilerlemeye çalışıyor gibi bazı maçlarda orta sahayı geçemiyorum ya nasıl oluyo bilmiyorum birde şu var mesela süper ötesi pozisyon buluyorum hızlı bir şekilde ama oda nesi oyun öyle bir takılıyor ki kolu kırasım geliyo aynı maçta lag switch mi var ne bileyim max momentum gibi birşey mi var anlamıyorum gına geldi halbuki alt f4 te oyun atıyor nasıl oluyor bu konsoldada var böyle az çok ps4 te




  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Eintabian

    Arkadaşlar oyunu online sezon için almayı düşünüyorum 16'da ara ara hatalar olsa da iyiydi akıcıydı 17'de durum nedir çok fazla lag, bağlantı hatası vs yoksa oyunu ona göre almayı düşünüyorum bilgilendirirseniz sevinirim.

    online için alma online için alcaksan xbox varsa al
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Faustino

    evet bende farkettim geçen bir baktım fifa 17 de herhangi bir eklenti olayı yok. ya dosyaları çözemediler henüz yeni motordan dolayı yada tarihe karıştı gibi bir durum var.

    aynen o patch ler sayesinde oyun çok adam olurdu her bakımdan çim yamaları filan çok hoşuma giderdi. yapılanlar,eklenenlerle birlikte fifanın ne çok eksiği olduğu bariz ortaya çıkardı. hatırlarım 6-7 gb olan oyun o yamalar sayesinde 15 gb lara çıkardı adamlar sayısız face eklemeden tut, bir takıma 10 farklı alternatifli forma eklerlerdi. bazen creation masterlarla vs. patch eklemekten oyunu oynamak aklıma gelmezdi

    hatta çoğu zaman derim kendi kendime ea sports denen oyunu çıkardıktan sonra yatan firma şu soccergamingden, moddingwaydan filan adam toplasa keşke he harika olurdu diye.

    ya adamların tek düşündüğü para para para soccergaming nedir ya Allahını yaparlar isteseler ama rakip yok işte futta uçuyo milyon tane paket satın alan afedersin boş insan var boş arkadaş daha geçen bir grup dolandırıcı yakalanmış diyeceğim demekki bu kadar feci bir para dönüyo adamlar sadece 2 ayda 18 milyon dolar toplamış bu futtaki kartlardan değişik hesaplarla coin toplayıp çin ve amerika pazarında satmışlar bide ea nin coin sistemini hacklemişler adamlar oyunun sadece futtaki paket kısmına dikkat ediyo oyun afedersin çöp şuan online olarak yüzde 50 hile yüzde 30 lag yüzde 20 düzgün kullanıcı vardır anca yani şuan online düşünüyorsanız almayın konsol yoksa hiç almayın offline alacaksanız alabilirsiniz




  • Tr ps store hala black friday indirimine girmedi arkadaşlar. Ne zaman girer acaba bilgisi olan var mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Momentum yalanı sanırım bizim gibi 3. Dünya ülkeleri için uydurulmuş. Ülkeye server yerleştirmeyip lagdan oynanmaz hale getirip momentum diye üstünü örtmeye çalışan ea yı boykot etmek lazım. Momentum falan hikaye lagdan oyun oynayamıyoruz beyler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet malesef öyle oyun artık online, fut vs. takılanlara hitab eder hale geldi bu yüzden offline modlar hiç gelişmiyor hatta geriye gidiyor yapay zekada ben bunu fifa 17 de net olarak farkettim. yani offline takıldığım için oynanış anlamında sizler kadar laglar, buglarla karşılaştığımı söyleyemeyeceğim ama bu demek değil ki şikayetçi değilim. Bilen bilir fifa 16 yı bu forumda savunan yegane insanlardan birisiydim gene offline kariyer mod açısından ama fifa 17 için asla aynı düşüncelere sahip değilim. Ve oyunda ilginçtir momentum adına tutarsızlıklar diz boyu bazen diyorsun yok yada azalmış, bazende doğrudan maçın kaderine momentum karar veriyor. Mesela valencia yı çalıştırıyorum bu aralar kariyer modda (7dk-efsanevi-yavaş) rakip real madriddi, maç ortada giderken 1-0 yenik duruma düştüm, ardından abdennour kırmızı gördü 10 kişi kaldım. şimdi zannedebilirsiniz fark açıldı.. hayır momentum o dakikadan itibaren adeta bana çalıştı yani resmen gol attırmak için elinden geleni yaptı. sanarsınız ki real 10 kişi kalmış her neyse maç berabere bitti ama adeta momentum dedi ki maçın başında bu maç berabere bitecek ve öylede oldu. Daha önce newcastle united ile bir kariyere başladım gene (7dk-efsanevi-yavaş) arkadaş her maç beraberemi biter ? 3 golün olduğu maç 2 yada 3 tü fazlası yok. hep 1-1, 0-0 ve ağırlıklı olarak 0-0 çoğu maç oyunun hakimiyeti bende tek kale oynadığımda oluyordu ama defans ve kale yok asla müsade etmiyor gole girmiyor top yemin ederim. Herneyse sıkıldım bırakıtım onu şimdi Valencia ile oynuyorum ama benzer senaryonlar yaşamıyor değilim. Artık kabullendim herhalde tarzım bu az atıp az yiyorum diye, böyle idare edicez yapacak bir şey yok Fifa 16 da rakip topa daha çok sahip olurdu yensende yenilsende ama en azından çok daha fazla mantık vardı, mücadele vardı ve denge de vardı. Ama bunda artık geçen seneki şikayetlerden mi kaynaklı oyun topun hakimiyetini bize bırakıyor ama bu seferde kale ve defans geçit vermiyor. Hücum anlamında fifa 16 kadar yıpratıcılık zerre yok. Topu çok daha rağat kapabiliyorsun. Tamam oynanış anlamında fifa 16 dan çok çok daha fazla kalite var futbol oynadığını hissediyorsun ama dediğim gibi mantıksızlık ve dengesizlik hat safhada. İşin garip tarafı yapay zekada fifa 16 dan çok daha iyi ama işte var bi b.k luk

    Birde bu sahtekar firma bir dünya bu oyunun reklamını yaptı kariyer mod şöyle olacak böyle olacak diye ve haliyle en çok sevinen ve beklentisi olanlardan biri olarak söylemeliyim, oyunun kariyer modu fifa 16 daki aynı mekanikleri ödüllendirerek ve görev şeklinde vermiş ama tamamen boş beleş şeyler. Aynı mantık dışı, gerçeğe ters uygulamalar çok daha artmış işin en trajik tarafı. Mesela Real Madrid Cristiano Ronaldo'yu 76 milyon euro ya manchaster citye sattı yerine adam almadı moratayı oynatıyor orda mesela barcelona da mesut özili transfer etti 78 milyon euro ya işte bu bir yapay zeka sorunudur başka bir şey değil. Tamam transfer olabilir ama günümüz şartlarına yani gerçeğe uygun hale neden getirilmiyor ? normalde mesut özil 78 milyon ederse ki edebilirde belli olmaz her neyse cristiano'nun çok daha fazla edeceğini her futbolla ilgilenen aşağı yukarı bilir zaten şuan ligin ilk yarısı bitmek üzere ben 10. sıradayım, barcelona 8, real madridde 4. celta vigo lider.. İşte tamam bunlar gerçekte de olabilecek şeyler ama bence bunun nedeni daha çok yapay zeka nın yeni motorda çokta gelişmediği ile alakalı. yani 2000'lerin başındaki menajer lig oyunları gibi bir senaryo söz konusu halbuki fifa 15 ve 16 da böyle saçmalıklar bu derece bariz yoktu. bakalım daha neler görücez...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faustino -- 22 Kasım 2016; 23:55:27 >




  • Beyler psn de sikintimi var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hep pes oynardım bu yıl fifa 17 yi aldım valla ben beğendim oyunu online modu pesten daha iyi demek pes oynasanız kafayı yersiniz benim gibi pesten fifaya geçenler beni anlayabilir:)
  • Birde anlam veremediğim fifa 17 ps4 ana konu çok sakin ya bu yıl. Fifa 16 da bunun 10 katı bir yoğunluk vardı. Demekki oyuna kızıp bir daha almam diyenler tavırlarını net olarak koymuşlar ortaya
  • Faustino kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım selam. Yazılarını takip ettiğim ender kişilerdensin. Bende 1-2 kez kariyer açıp sildim şimdi yeni bir takım arayışındayım. M'Gladbach olucam sanırım yalnız sana bir sorum olacak daha doğrusu belki deneyip fikrini söylersin. Ben hala Efsane modunun dünya klasından daha kolay olduğunu düşünüyorum. ilk kariyere efsane modunda başlamıştım büyük takımlara karşı farklı galibiyetler alıyodum. Dünya klasına geçtim o sezon içinde 5M 3B 2G oldu. Sende bakıp fikrini söylersen sevinirim. Bu anlattığım olay güncelleme sonrası yani her kornerin gol olduğu zamanlar değil :)
  • herkese merhaba arkadaşlar. bugun fifa17 alıcam n11'den (bonus kupon derken 120 tl indirimim var.) hangi satıcıdan almalıyım? neredeyse hepsinde bir sorun yaşanmış. türkçe bile çıkmayan oyunlar varmış? şimdiden teşekkürler..
  • Online oyunda bu Barcelonacılardan bıkkınlık geldi. Adam gibi doğru dürüst oynayanlar neyse de, çoğu alıp topu tek adamla yardırarak gidip gole ulaşmaya çalışıyor. Hiç keyifli olmuyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gkhnszn

    Arkadaşım selam. Yazılarını takip ettiğim ender kişilerdensin. Bende 1-2 kez kariyer açıp sildim şimdi yeni bir takım arayışındayım. M'Gladbach olucam sanırım yalnız sana bir sorum olacak daha doğrusu belki deneyip fikrini söylersin. Ben hala Efsane modunun dünya klasından daha kolay olduğunu düşünüyorum. ilk kariyere efsane modunda başlamıştım büyük takımlara karşı farklı galibiyetler alıyodum. Dünya klasına geçtim o sezon içinde 5M 3B 2G oldu. Sende bakıp fikrini söylersen sevinirim. Bu anlattığım olay güncelleme sonrası yani her kornerin gol olduğu zamanlar değil :)

    Selam dostum sağolasın Ben kariyer olarak denemedim ama bir kaç hazırlık maçında farkettiğim, rakip daha kolay çalımlanıyor, savunmada daha çok boşluk veriyor ve hücumdada aynen efsane seviyeye nazaran daha çok pozisyonları gole çeviriyorlar gibime geldi. Ama son güncellemeden sonra denemedim denersem yazarım aynen. Ama şunu net olarak söylemeliyim efsanevi modda rakip sağlam savunma yapıyor, kaleciler zor geçit veriyor




  • Faustino kullanıcısına yanıt
    kesinlikle haklısın. ama efsane modda dünya klasına göre hücumda çok etkisizler. Biçözseler şu durumu kafam rahatlayacak. hiç online oynamayan biri olduğumdan kendi yağımda kavruluyorum :)
  • Bilgisayarda online sezonda rakip bulurken baya bekliyordum ps4 te durum nasıl ? Fenerbahçeyi alıyorum ve önerilen ayarlarda oynuyorum, ayarları değiştirmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar, coins lazım
    yardım edebilecek biri var mı? fiyat icin mesaj atabilirsiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aimar7 -- 23 Kasım 2016; 15:57:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 654655656657658
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.