Şimdi Ara

FIFA 16 Spotçular STOK Takip Konusu (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
2
Favori
11.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu spottan alan arkadaslar, deluxe edition mi satiyorlar yoksa standart mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Puskás

Oyunu spottan alan arkadaslar, deluxe edition mi satiyorlar yoksa standart mi

Standart hep.

• Tum spotculara gelsin gorcem satabiliyomu hepsi bu fiyata indircekler 200 e max 200 olcak pazarlikla alinir 190 a diye dusunuyorum bugun almayida hedefliyorum 190 a birakirsa

• quote:

Orijinalden alıntı: Designer83

quote:

Orijinalden alıntı: Ufkrkmz

quote:

Orijinalden alıntı: Designer83

quote:

Orijinalden alıntı: Ufkrkmz

Kegames den edindim oyunu darısı size dostlar.

Oyun 2.Böle (PAL) mi acaba?

Bir de Anadolu yakasında kardeşler harici bildiğiniz bir yer var mı acaba?

Türkçe ardalı versiyon

Türkçe, ardalı olanların bazıları 2. Bölge (PAL) değil de "ALL" diye bir bölgeye sahip. Rica etsem bakabilir misiniz sizinki 2. Bölge (PAL) mı acaba?

Abd de satılanlar. All versiyon.

• Kadıköyde bütün spotçuları gezdim deluxe edition yok sırasıyla 220,225 ve 235 lira fiyat çektiler. Deluxe edition bulan varsa paylaşabilir mi lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurbaykoc

Kadıköyde bütün spotçuları gezdim deluxe edition yok sırasıyla 220,225 ve 235 lira fiyat çektiler. Deluxe edition bulan varsa paylaşabilir mi lütfen

Yahu 220 nasıl olur? Bu oyunlar kaça sokulmuş. Biri şikayet etse bakalım ne olur? Bandrollü, taksitli almak daha mantıklı..
    Kimse almasa fiyatlar elbet düşer..
  • Aynı fikirdeyim hocam ama aral ın sitesinde bile deluxe edition görünmüyor ps4 için. PSN den almak istemiyorum kutulu oyun koleksiyonum var bu yüzden deluxe soruyorum ama sanırım piyasada yok.
  • quote:

Kadıköyde bütün spotçuları gezdim deluxe edition yok sırasıyla 220,225 ve 235 lira fiyat çektiler. Deluxe edition bulan varsa paylaşabilir mi lütfen

Kardesim o taraftaysan xbox one icin varmi bakabilirmisin

• quote:

Orijinalden alıntı: cem.ayaydin

quote:

Tabiki hocam ama 1 saat sonra bakabilirim uygun mu sizin için?
  • Dostum bırakın kutusunu mutusunu.. Bir sene sonra çöp değerinde oluyor. Şimdi hangi PS4 sahibinin elinde ps3 oyun var? Geçin bunları. 220 TL oyun mu olur?
  • Her sene artan fiyatlar 10-20 lira oynardı evet ama 220 lirayı bir spotcuda telafuz etmek saçmalık. 20-30 daha koyar gider faturalı, kurumsal yerden alırım, resmi satışlara etki ederim paranın hakkını veririm daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedGunners

Dostum bırakın kutusunu mutusunu.. Bir sene sonra çöp değerinde oluyor. Şimdi hangi PS4 sahibinin elinde ps3 oyun var? Geçin bunları. 220 TL oyun mu olur?

bende var hocam
  • Gg'de 189liraydı en son...

• quote:

Orijinalden alıntı: DegmesinYagliBoya

Gg'de 189liraydı en son...

179 hatta şuan.

• DegmesinYagliBoya kullanıcısına yanıt
    Gg? neresi hocam ora
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cem.ayaydin

quote:

Tabiki hocam ama 1 saat sonra bakabilirim uygun mu sizin için?

Uygundur cok sagol. Standart deluxe fiyat farketmez xbox one icin surada var demen yeterli

• Kahraman Elektronikten az önce satın aldım 220 tl fiyatı ben gta 5 ile takasladım 115 tlye aldım. Stok var daha.

• Feza 230 tl
    Barcelonagame 240 tl
    Kegames 230 tl

Ogrendigim fiyatlar bunlar

Barcelonagameden 170 liraya aldim ben n11 den hediye ceki vs ile bakalim bugun kargo yapacak mi ?

Benim gibi alan arkadaslar varsa kargo yapmazsa hep beraber iptal edelim

• quote:

Orijinalden alıntı: uA_OzaN

Feza 230 tl
    Barcelonagame 240 tl
    Kegames 230 tl

Ogrendigim fiyatlar bunlar

Barcelonagameden 170 liraya aldim ben n11 den hediye ceki vs ile bakalim bugun kargo yapacak mi ?

Benim gibi alan arkadaslar varsa kargo yapmazsa hep beraber iptal edelim

Önümüzdeki sene bu fiyatlar 280 - 290 olur. Yine herkes gider alır. Yazın bir kenera..
  • Her sene oyun çıktığı gün aynı tartışmalar, muhabbetler, kavgalar.

Herkesi kendiniz gibi sanmayı bırakın yahu.

Sene boyunca sadece bu oyunu alan var, hatta ve hatta sırf FIFA & PES için konsol alan adam var. Hangimizin yok ki çıktığı gün gözü kapalı almak istemeyeceği bir oyun türü ve oyun?Adam çalışıyor iş-güç, önümüz bayram tatili, gerçekten de üçe beşe bakmıyor alıyor oyunu, kim ne diyebilir ki?

Eee karşı taraf da sonuçta bu işin ticaretini yapacak, adamın en fazla ve en yüksek fiyattan satış yapacağı günler şu ilk 3 gün ve 1 hafta. Almazsınız olur biter, ama kalkıp da alana laf etme hakkını nerden buluyorsunuz gerçekten anlamak güç.

Daha önce de söylediğim gibi; Başka bir oyun olsa tamam ama sonuçta FIFA'dan bahsediyoruz, gerçekten de 7'den 70'e herkesin oynadığı bir oyun, bu kadar çok satışın yapıldığı bir oyunu ""her fiyata" alacak birileri mutlaka çıkacaktır. Gidin bakın bayram boyunca D&R'lara, Bimeks'e şuna buna, deli gibi FIFA16 satıyor olacaklar konsollar ve PC için.

Uzun lafın kısası; Herkes bütçesi doğrultusunda alır oynar oyunu. Kimi spottan 230'a alır, kimi Rus kimi Endonozya, kimisi Uganda PSN'inden, kimisi de kardeşlikle US PSN'den.

Rahat olun ve bu haftadan itibaren oyunun keyfini çıkartın

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.