Bildirim
Fifa 16 pcde de böyle mi ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
pas alışınca yapılıyor. Sadece dikkatli pas vermen gerekiyo. Sen galiba bilgisayara karşı oynadın ondan zor geldi. Ben div 1 de bile çok kolay çalım atıyorum aynı şekilde yiyorum da. -
Haci skillede calim atarsin dumduz sag sol yaparak giderekte. Bu rakibe bağlı daha çok. Beceri varsa her sekilde gecersin. Ben çok çalım atıp cokta yerim.Cpu ya karşı çalım çok zor. Etrafindan dolanirsin en fazla. Ps4 te oyun daha yavaş Pc ye göre. Pc de futta aşırı hile kullanan var. Seasonsta nadiren geliyor. Hepsine oranla en temiz pro club gözüküyor. Ps4 te hile var mi bilmiyorum ama bence kriterin bu olmali :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İkisinde de oynuyorum , eğer bilgisayarın iyise ps4 den daha rahat oluyor.Onun dışında çalışm ve şutlarda farklılık ve sıkıntı yok. -
Cevaplar icin teseklurler. BIz 4 lu gittik arkadaslarla ps4 cafeye, 2 arkadas eskiden beri oynariz fifa cok farkli geldi hic adam gecme yok,paslar ozellikle farkli geldi ondan sordum :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende pcde 16 kasmaz iken ps4 de frikik kullanırken takılma oluyor sende durum nasıl ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X