Şimdi Ara

FIFA 16 -Oyun Çıktı- (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
388
Cevap
3
Favori
8.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Club modu için yine hiç bir gelişme yok, çünkü para kazandırmıyor EA'a ek olarak. Umrunda değil adamların. Başka bir mod oynamıyoruz.
  • Çok oyle ekstra bi şey beklemeyin arkadaşlar oyun yepyeni buglarla geliyor Pro clubde eski tas eski hamam herhangi bi yenilik yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • musab63 kullanıcısına yanıt
    orta kafa gol olayı geri gelmiş mi 16 da ? crouch değişmez forvet olur ut ta eğer geri döndüyse o bug gözüne bunun dışında ne gibi buglar çarptı hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: avei21

orta kafa gol olayı geri gelmiş mi 16 da ? crouch değişmez forvet olur ut ta eğer geri döndüyse o bug gözüne bunun dışında ne gibi buglar çarptı hocam ?

Benteke Lukaku varken kimse Crouch oynatmaz
  • liverpool dayken çok seviyordum adamı.. ondan vazgeçmem bpl de
  • Xbox 360'da oyunu Türkçe olarak oynayabilecek miyiz ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frankdal

Xbox 360'da oyunu Türkçe olarak oynayabilecek miyiz ?

Evet oynayabileceğiz.
  • Oyunu ''Beta'' aşamasında çıktığı günden itibaren 23üne kadar oynadım.

Konuya birkaç mesaj atarak detayları vermeye çalıştım. FUT modu dışında Menejr modu ve Tek maç modlarınıda deneyimleme fırsatım oldu.

Öncelikle oyun Single açıdan devrim niteliğinde. Şut ve pas sistemi baştan yaratılmış, kaleciler ve defans hattı müthiş bir uyumla haraket ediyor, top bizdeyken ayrı rakipteyken ayrı pozisyon alıyorlar ve girilen pozisyonlar inanılmaz çeşitlenmiş. Oynanabilirlikteki bu etkili değişiklikler Online modlarada yansımış. Online maçlar sırasında da kaleci ve savunma FIFA15 te acısını çektiğimiz şekilde saçmalamıyorlar. Daha mantıklı pozisyon alıp rakibi karşılıyorlar. Yine topu ayağımıza aldığımızda oynadığımız taktiğe ve defans/hücum durumumuza göre sahada çok iyi pas alacak pozisyonlara geçiyorlar. Bu gerçekten çok daha seri ve fazla paslaşmamıza neden oluyor. Tabiki defasn ve kalecilerdeki bu iyileştirme topu alıp bir gazla kaleye gitmemizi engelliyor. Pace in etkisi %50 düşürülmüş, Bale, Ronaldo gibi al git oyuncular bile savunmada boşluk bulamaz olmuş (kontra ataklar vs hariç).

İkili mücadeleler inanılmaz keyifli, ikili preslerde bile güçlü kuvvetli oyuncurla verdiğinz savaş görülmeye değer. Ayrıca oyuncuların boy fizik orantıları müthiş ayarlanmış. Arık bir açıdan bakınca bütün oyuncular aynı boyutta görünmüyor. Bacak, kalça, bel ve boyları özelllikle ayarlanmış. Sadece direklere çarpınca değil ikili mücadelenin şiddetine görede artık gamepad titriyor.

Menüler inanılmaz renkli ve akıcı geldi. Onun dışında beta içersinde oyun modlarına eklenen birtek FUT DRAFT gibi duruyor. Fut, season vs bilmem ama ben menejer modunu ingiltere ve almanya liginde fazlasıyla oynarım gibi geliyor. Atmosfer zaten harikaydı gittikçe televizyon yayını kıvamına gelmeye başlamış. Oyuncuların yüzündeki ışıklandırmalarda artık çok başarılı, soluk ve donuk bakışlar gitmiş, mimikleri ve yüz detayları çok başarılı. Dövme çok ilginç ve başarılı olmuş. Kısa kısa ve detaylı bir şekilde yenilikler bu şekilde

• Musketeer. kullanıcısına yanıt
    hocam geçen sene ahmed musa kompany ve ramos gibi oyuncuların üzerinden kafa vuruyordu sürekli.. bu sorun devam ediyor mu ?

edit: birde yapay zeka ile oynamak fifa 15 te çok sıkıcıydı.. gelişme var mı yapay zeka ile oynanan maçlarda .. o sıkıcılık giderilmiş mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 25 Ağustos 2015; 20:25:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frankdal

Xbox 360'da oyunu Türkçe olarak oynayabilecek miyiz ?

Ben sanmıyorum 360 ta Türkçe olacağını buyrun buda fifanın yayınladığı yazı

FIFA'nın seri tarihinde ilk kez Türkçe sürümle yayınlanacağını açıklamaktan heyecan duyuyoruz! FIFA 16'yı PC, Xbox One ve PlayStation 4'te tamamen Türkçe metin çevirisiyle oynayabileceksiniz!
  • arkadaşlar selam,

fifa16 için xbox almayı düşünüyorum. xbox görüntü kalitesi ps4'e göre daha iyi diye duydum. kullanıcıları olarak tavsiye eder misiniz ? online rakip bulmada ve görüntü kalitesi ps4 ten daha iyiyse siparişimi vereceğim
  • duggac kullanıcısına yanıt
    fifa için konsol alıyorsan tabiki xbox al.. ps4 te şu anda oynuyorum ancak rakipler aşırı seviyesiz.. özellikle araplarla sıkılıkla karşılaşıyorsun .. hem lag oluyor maçlarında hem mikrofonu açıp saçma sapan sesler çıkarıyorlar hemde gıcık ederek oynuyorlar oyunu
  • peki görüntü kalitesi açısından ps4 ile fark mevcut mu ?

ayrıca dediğin gibi oyuncu kalitesinin yüksek olması benim için çok önemli.
  • duggac kullanıcısına yanıt
    görüntü olarak fark yok gibi youtubeda izlediğim karşılaştırma videolarında
  • FIFA 16'da yer alacak olan ligler konusunda bilgi var mı?
  • Her sene demo iyi olur, güzel görünür. Tam sürüm çıktığında ana baba bacı gardaş diye rahmetli Cem Karacanın şarkısı söyler herkez.

Birde bu PS4 arap rakiple karşılaşma sıklığı olayı nedir:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Krupp K5

FIFA 16'da yer alacak olan ligler konusunda bilgi var mı?

Brezilya Ligi geri döner inşallah. Büyük bir oyuncu havuzu olan Brezilyayı oyuna almamak saçmalığın önde gideni zaten.

• Adamlar hala ŞL'yi Konami'ye kaptırıyor ya. 8 yıl oldu icraat yok.

EURO 2016 lisansını da Konami almış bu arada, EA'in iyice bir tarafı kalktı oyun gram ileri gitmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 1 Eylül 2015; 23:06:45 >
  • Arkadaşlar spiker de Türkçe mi fifa 16 da?

• Port Valdez P kullanıcısına yanıt
    mallara derken.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.