Şimdi Ara

[FİFA 15 PS4 ANA KONU] NEXT GENERATION (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.114
Cevap
87
Favori
548.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • momentum kesinlikle var. 45 ve 90. dakikalarda kesin gol olması bile yaterince kanıt. daha bi sürü şey. bi kere kıytırık bi takımla 5-2 mağlubiyetten gelip manchester city i yendim. ama nasıl goller oluyor kendim bile inanmıyorum :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evren377 -- 11 Haziran 2014; 10:16:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Rosé Immortal

quote:

Orijinalden alıntı: ErtugDark

quote:

Orijinalden alıntı: omzunda_muzikaletli_zenci

futheadnews paylasti.
     [FİFA 15 PS4 ANA KONU] NEXT GENERATION

yeni aydinlatma, oyuncu modelleri ve saha efektleriymis.

yerdeki ayak izleri nedir yaw fifa world cup 2002 olmuş resmen.. ayak izimi var futbolda :)

Dikkat edersen hava yagmurlu.cok guzel olmus bence

farkındayımda bu yaşına geldim hiçbi karşılaşmada ayak izi görmedim ondan diyorum.. bunun dışında topun büyüklüğü ve genel görüntü hoşuma gitti benim.. 14den farkı direk gösteriyo..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DriveMaN -- 11 Haziran 2014; 10:28:48 >

•  [FİFA 15 PS4 ANA KONU] NEXT GENERATION

(Bu resmi Ea forumlarına koyan veya momentum, script hakkında konu açan kim olursa olsun saniyesinde banlanıyor.)

_______

Bu oyun mühendislik hatasıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

(Bu resmi Ea forumlarına koyan veya momentum, script hakkında konu açan kim olursa olsun saniyesinde banlanıyor.)

_______

Bütün bu saçmalıklardan sonra hala oyunu ,sahibi olduğu firmanın oyunuymuş gibi savunanlar olduğu sürece, hala oyun mis gibi, sizler oynayamıyorsunuz, tüm sorun sizlerde şeklinde fanatikliği de aşan bir duyarsızlıkla, oynanışla ilgili tüm sorunları görmezden gelen, bu oyuna tapınma derecesinde bağlanan oyuncular olduğu sürece bu sene momentium,script goller, rakibi sadece izlemekle yetinen harika tactical defans, üzerine türlü saçmalıkları da katarak devam eder!!

• Eeğer Gny* nin paylaştığı görsel doğruysa adamlar bizimle kukla gibi oynuyor demektir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gny* kullanıcısına yanıt
    Kanıtsa al sana kanıt demişsin hocam. Bu videoların bir kısmını daha önce bende görmüştüm. Bir kısmını da şahsen tecrübe ettik
  • quote:

futheadnews paylasti.

Arda'nın defansta işi ne yaw
  • Kabul eden eder etmeyende etmez momentumu biz böyle bir milletiz herşeye bir bahanemiz hep hazırdır.

Ben kabul etmiyorum bukadar basittir olay.
    Duyarsızlık, tapma gibi itici kelimelerde kullanmayalım lütfen haddi aşmayalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

futheadnews paylasti.

gayet güzel ayrıntı olmuş ama rahat görmek için bu yakınlıktan oynamak lazım. multide rakip fark atar böyle

• neo23 kullanıcısına yanıt
    dediklerine aynen katılıyorum bu oyunu nasıl çok övüyorlar anlamış değilim oynayış olarak çok berbat bir oyun videolardaki çoğu golleri bende yedim ilk defa bu kadar çok fifa oynadım mecburen ps4 de futbol oyunu olarak bir tek fifa 14 vardı oynayış olarak pesden daha çok hataları var oyunun
  • Bu oyunda script yok diyenler net olarak oyunu yeterince tecrübe etmemişler demektir. Yüzlerce maç yaptım bunları birebir hersey ile hissediyorsunuz pas hataları, saçma sapan first Touch, kalecilerin topu elinden kaçırmaları, 45 ve 90 golleri, tek şut tek golle yenilmeler bunların hepsi gerçek arkadaşlar.Maalesef playerlık fifa da yok kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yıldırım Demirören -- 11 Haziran 2014; 13:07:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vokiceki

online sezonda ; yağmur, güneş, gece canımız ne istiyorsa onu seçmek istiyoruz.

ps3 e de çıkıyor mu 15 ?

çıkıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: neo23

quote:

_______

Bütün bu saçmalıklardan sonra hala oyunu ,sahibi olduğu firmanın oyunuymuş gibi savunanlar olduğu sürece, hala oyun mis gibi, sizler oynayamıyorsunuz, tüm sorun sizlerde şeklinde fanatikliği de aşan bir duyarsızlıkla, oynanışla ilgili tüm sorunları görmezden gelen, bu oyuna tapınma derecesinde bağlanan oyuncular olduğu sürece bu sene momentium,script goller, rakibi sadece izlemekle yetinen harika tactical defans, üzerine türlü saçmalıkları da katarak devam eder!!

Monemtum oyundan kaldırılacağa benzemiyor, senin önerin PES'e geçmek mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Noatak

quote:

Orijinalden alıntı: neo23

quote:

_______

Monemtum oyundan kaldırılacağa benzemiyor, senin önerin PES'e geçmek mi?

Bu sene 2 oyunu da deneyip offline ve online olarak script gollerin olmadığı,defansın rahatça yapılabildiği,yapay zekanın oyuna müdahele etmediği ve yüzde yüz oyun ustalığına dayanan futbolu hangisiyse onu tercih etmek en mantıklısı..

• 15-20 şut atıyorsun, kalecin uzaktan bir gol yiyor ve maçı kaybediyorsun. Momentum bu oyunun içinde var. Bazen senden bazen ondan yana. Ben momentum ile çok maç kazandım çokta maç kaybettim ancak bunu istiyormuyum ? Tabii ki hayır. Neden böyle bir şey oyunda yer alıyr anlamış değilim. Oyunun bütün gerçekçiliğini baltalıyor.
  • quote:

quote:

futheadnews paylasti.

yerdeki ayak izleri nedir yaw fifa world cup 2002 olmuş resmen.. ayak izimi var futbolda :)

hocam bu dediğini espri olarak algılıyorum :) yoğun yağmurlu bir havada bir çok stadın zemini ağırlaşıyor ve bu görüntü oluşuyor.. bence gayet güzel bir detay

• Doğru düzgün defans yapmayı bilmiyormuşuz.Yok öyle yok böyle.Arkadaş benim season modunda 100 küsür maçta 8 yenilgim olup,Fut modunda galibiyet ve mağlubiyet oranım birbirine yakın gidiyorsa sorgularım.Momentumun karşı tarafta olduğunu anladığım an her şeyi yapıyorum ama adamın gol atması için kaleyi bulması yeterli oluyor.O yüzden açık ve net bir durumu savunmanın anlamıda yok.Seasonda momentum durumu daha az Allah'tan.Hala çıkıp oynamayı bilmiyorsunuz diyen varsa buyursun izlesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: XaViEsTa

quote:

quote:

futheadnews paylasti.

hocam bu dediğini espri olarak algılıyorum :) yoğun yağmurlu bir havada bir çok stadın zemini ağırlaşıyor ve bu görüntü oluşuyor.. bence gayet güzel bir detay

espri değil dostum.. ben hiç nou campda yada sağlam bi stadda sağlam yapmurdan iz olduğunu hatırlamıyom.. belki çok kuzey mesela tromsonun sahası gibi çamurdan sahalarda iz olabilir oda 5 senede 1 denk gelir yani.. yani varsa bi örneği göster derim :)

• FIFA 15 - All The Details
    FIFA 15 will release on 23rd September 2014

All new Emotional Intelligence will enable players to show emotions based on the context of the match.

Players will over-celebrate when going ahead via late goals and will be deflated when a striker misses a sitter.

The new Player Control System brings another level of player personality and responsiveness to the game.

New stutters & strides let you cut, sprint & explode out of turns.

New ball physics, models ball movement based on precise contact.

Tuned player biomechanics cause players to react and move with balance and closer control when in possession of the ball.

Full-body defending, shirt pulling, shoulder barges, and Possession tackles are features of the new Man-to-man Battle system.

Player models have been revamped and are now more athletic, lean and realistic.

Player models now have new hair physics (yes really)

On the pitch, for the first time boots will leave their mark.

The entire stadium is alive. Tackles now tear the turf, kits get dirty, corner flags move & goal frames clatter on impact.

LED ad boards surrounding the pitch are now animated rather than rolling.

Full 10 man team celebrations are now possible.

Crowd chants and animations have been improved, you might even see 'the poznan'.

FIFA 15 features a brand new lighting system which has a more natural palette.

In game replays and match highlights have now been re-worked to get them even closer to the real thing on TV.

The half- and full-time highlights now include music and commentary.

Team Mate Control allows you to direct the receiver of set pieces and throw-ins.

A.I. players will take more initiative and attack defenders one-on-one to try and break the defense down.

More overlapping AI runs will give you more attacking options

Dribblers favor their dominant foot and use the inside and outside of their feet to control the ball.

Players take small stutter steps to accommodate the ball for increased visual fidelity.

New defensive AI will help defenders who are 'the last man' to make better decisions, instead waiting for support, over diving in.

Correct Contact preserves ball momentum between passes allowing for more dynamic ball behaviour.

New animations will allow players to trap the ball with their thigh, or knock the ball on with their head.

Possession Battle AI will allow slide tackling defenders to react faster to lose balls, and follow up with another challenge.

Opposing teams will now adjust their play style to suit the importance of the fixture.

Squads have more situational awareness, which leads to strategies like parking the bus, attempting more long balls when behind, and time wasting in the corners when ahead.

Ultimate Team pre-orders will now include 40 packs over 40 weeks.

_____

İmkanı olan varsa çevirebilir, benim zamanım yok bakamıyorum.

• Gny* kullanıcısına yanıt
    Çevirisini yapıp atabilirsen çok daha iyi olur hocam. İlk sayfayada koyarım.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.