Şimdi Ara

[FİFA 15 PS4 ANA KONU] NEXT GENERATION (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.114
Cevap
87
Favori
548.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Var mı öyle bir oyun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim dikkatimi çekenler

The new Player Control System brings another level of player personality and responsiveness to the game.
    Yeni kontrol sistemi, oyuncu kişilikleri (her oyuncuya özgü fark) ve cevap verme(çabukluk) gibi faktörlerin yeni bir boyut kazandığı yazılmış.

New ball physics, models ball movement based on precise contact.
    yeni top fiziği ve gelişmiş daha hassas top teması (temas etmek)

Tuned player biomechanics cause players to react and move with balance and closer control when in possession of the ball.
    Oyuncu biyomekanikleri elden geçirilimiş, top hakimiyeti sırasında yakın kontrol ve denge gibi faktörlerin daha iyi yapılabilmesi için

Full-body defending, shirt pulling, shoulder barges, and Possession tackles are features of the new Man-to-man Battle system
    Vücut ile defans yapma,formada çekme,omuza basma ve çeşitli müdahaleler kısaca yeni adam adama mücadele sistemi

Player models have been revamped and are now more athletic, lean and realistic
    Oyuncu modellemeleride elden geçirilmiş. Atletik oyuncular,zayıf oyuncular vs... vücut yapı farkları kısaca

Player models now have new hair physics
    Saç fiziği yapılmış ( şahsi düşüncem maç anında terden ıslanmaihafif bozulma veya koşu sırasında saçların oynaması olabilir )

On the pitch, for the first time boots will leave their mark.
    Ayakkabılar çimde iz bırakıcak

Tackles now tear the turf, kits get dirty, corner flags move & goal frames clatter on impact.
    Tackle'lar çimlerin sökülmesine neden olucak,formalar kirlenicek,korner bayrakları ve kale direkleri darbe alıcak (yani top çarptığında sallanıcaklar)

Crowd chants and animations have been improved, you might even see 'the poznan'.
    Seyirci tezahüratları ve animasyonları gelişmiş, örnek olarak poznan sevinci görülebilcekmiş. ( arkadaşlar poznan sevinci sahaya sırtını dönüp herkesin omuz omuza girerek oluşturuğu bir sevinç, ilk kez Lech Poznań takımı taraftarları yaptığı için adınıda oradan alıyor)

FIFA 15 features a brand new lighting system which has a more natural palette.
    Daha doğal paletlerde yeni saha aydınlatması

Team Mate Control allows you to direct the receiver of set pieces and throw-ins
    Duran top ve taç atışlarında boşta duran oyuncu kontrolü

A.I. players will take more initiative and attack defenders one-on-one to try and break the defense down.
    A.I kontrolünde ki oyuncular defansı aşmak için daha fazla insiyatiflerde bulunucak

More overlapping AI runs will give you more attacking options
    Daha sık AI koşuları , daha fazla atak şansı vericek

Dribblers favor their dominant foot and use the inside and outside of their feet to control the ball.
    Dribler'lar top kontrolünde hakim olan ayağının içinide dışınıda kullanıcak

Players take small stutter steps to accommodate the ball for increased visual fidelity.
    Oyuncuların küçük adımlarla gitmesini sağlayarak hakimiyeti arttırmak

New defensive AI will help defenders who are 'the last man' to make better decisions, instead waiting for support, over diving in
    yeni defans AI'ı. Defans oyuncuları son adama göre daha iyi kararlar vericek ve destek için hazır olucaklar

Possession Battle AI will allow slide tackling defenders to react faster to lose balls, and follow up with another challenge.
    Battle AI kaçırılan bir slide tackle'dan sonra hızlı tepki ile devam edilmesine ve 2. bir mücadeleye girmeye olanak sağlayacak

Squads have more situational awareness, which leads to strategies like parking the bus, attempting more long balls when behind, and time wasting in the corners when ahead.
    Burada takım oyunu ve durumsal farklılıklardan bahsedilmiş. Devamında ise Chelsea'nin mourinho taktiği örneği verilmiş "parking the bus" ufak bir gönderme yapmışlar Bu madde aslında bir yenilik sayılamaz daha çok arsenal ve güney bölgesinde ki takımların fanları olan yapımcılar Chelsea'den nefret ettikleri için olsa gerek bu madde de kendilerinde bir gönderme yapmışlar.

Bu kadar benim dikkatimi çeken şeyler bunlar. Yeteri kadar yenilik var zaten kontrol hissi her sene değişiyor tatminkar bir değişim olacak orası kesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 11 Haziran 2014; 15:58:46 >

• @Gny* kardeşimiz herşeyi açıklamış kanıtlarıyla.Hala bu oyunda momentum yok deniyorsa hakikaten çok büyük talihsizlik.Bunu söylemek için EA'den para alınıyor olunması lazım ya da kör...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

benim dikkatimi çekenler

The new Player Control System brings another level of player personality and responsiveness to the game.
    Yeni kontrol sistemi, oyuncu kişilikleri (her oyuncuya özgü fark) ve cevap verme(çabukluk) gibi faktörlerin yeni bir boyut kazandığı yazılmış.

New ball physics, models ball movement based on precise contact.
    yeni top fiziği ve gelişmiş daha hassas top teması (temas etmek)

Tuned player biomechanics cause players to react and move with balance and closer control when in possession of the ball.
    Oyuncu biyomekanikleri elden geçirilimiş, top hakimiyeti sırasında yakın kontrol ve denge gibi faktörlerin daha iyi yapılabilmesi için

Full-body defending, shirt pulling, shoulder barges, and Possession tackles are features of the new Man-to-man Battle system
    Vücut ile defans yapma,formada çekme,omuza basma ve çeşitli müdahaleler kısaca yeni adam adama mücadele sistemi

Player models have been revamped and are now more athletic, lean and realistic
    Oyuncu modellemeleride elden geçirilmiş. Atletik oyuncular,zayıf oyuncular vs... vücut yapı farkları kısaca

Player models now have new hair physics
    Saç fiziği yapılmış ( şahsi düşüncem maç anında terden ıslanmaihafif bozulma veya koşu sırasında saçların oynaması olabilir )

On the pitch, for the first time boots will leave their mark.
    Ayakkabılar çimde iz bırakıcak

Tackles now tear the turf, kits get dirty, corner flags move & goal frames clatter on impact.
    Tackle'lar çimlerin sökülmesine neden olucak,formalar kirlenicek,korner bayrakları ve kale direkleri darbe alıcak (yani top çarptığında sallanıcaklar)

Crowd chants and animations have been improved, you might even see 'the poznan'.
    Seyirci tezahüratları ve animasyonları gelişmiş, örnek olarak poznan sevinci görülebilcekmiş. ( arkadaşlar poznan sevinci sahaya sırtını dönüp herkesin omuz omuza girerek oluşturuğu bir sevinç, ilk kez Lech Poznań takımı taraftarları yaptığı için adınıda oradan alıyor)

FIFA 15 features a brand new lighting system which has a more natural palette.
    Daha doğal paletlerde yeni saha aydınlatması

Team Mate Control allows you to direct the receiver of set pieces and throw-ins
    Duran top ve taç atışlarında boşta duran oyuncu kontrolü

A.I. players will take more initiative and attack defenders one-on-one to try and break the defense down.
    A.I kontrolünde ki oyuncular defansı aşmak için daha fazla insiyatiflerde bulunucak

More overlapping AI runs will give you more attacking options
    Daha sık AI koşuları , daha fazla atak şansı vericek

Dribblers favor their dominant foot and use the inside and outside of their feet to control the ball.
    Dribler'lar top kontrolünde hakim olan ayağının içinide dışınıda kullanıcak

Players take small stutter steps to accommodate the ball for increased visual fidelity.
    Oyuncuların küçük adımlarla gitmesini sağlayarak hakimiyeti arttırmak

New defensive AI will help defenders who are 'the last man' to make better decisions, instead waiting for support, over diving in
    yeni defans AI'ı. Defans oyuncuları son adama göre daha iyi kararlar vericek ve destek için hazır olucaklar

Possession Battle AI will allow slide tackling defenders to react faster to lose balls, and follow up with another challenge.
    Battle AI kaçırılan bir slide tackle'dan sonra hızlı tepki ile devam edilmesine ve 2. bir mücadeleye girmeye olanak sağlayacak

Squads have more situational awareness, which leads to strategies like parking the bus, attempting more long balls when behind, and time wasting in the corners when ahead.
    Burada takım oyunu ve durumsal farklılıklardan bahsedilmiş. Devamında ise Chelsea'nin mourinho taktiği örneği verilmiş "parking the bus" ufak bir gönderme yapmışlar Bu madde aslında bir yenilik sayılamaz daha çok arsenal ve güney bölgesinde ki takımların fanları olan yapımcılar Chelsea'den nefret ettikleri için olsa gerek bu madde de kendilerinde bir gönderme yapmışlar.

Bu kadar benim dikkatimi çeken şeyler bunlar. Yeteri kadar yenilik var zaten kontrol hissi her sene değişiyor tatminkar bir değişim olacak orası kesin

Açıkçası vaatleri çok güzel yenilikler getirecek gibi umarım dediklerini yaparlar ve momentumu biraz olsun kisarlar bizde adam gibi bi futbol oyunu oynarız.Bu yenilikleri yapıp kontrolü momentuma vermek kendi emeklerine bile yazık olur.

• ekostros kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler dostum eline sağlık.
  • Bence guzel yenilikler fifa 14 ile ayni olucak diyenlere bir nevi cevap sayilir momentum davasida kalktimi tadindan yenmez bu oyun umarimki peste bu yil duzelirde rekabet artar buda biz oyincularin isine gelir

• ,10 oyuncunun katılacağı sevinçler varmış bide daha sağlam bi led reklam panoları geliyomuş.. görünüşe göre bayaa bi değişiklik var olması gerekende bu.. lakin görüntü kalitesini çok merak ediyorum..
  • Bu oyunda teknik detaylar tabikide önemli ama en önemlilerinden bir tanesi de bana göre grafik kalitesi Çünkü bu nesilde insanların en çok istedikleri de bu.
  • TÜRKÇE DUBLAJ TANITIM VİDEOSU

• quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

TÜRKÇE DUBLAJ TANITIM VİDEOSU

Bırakın Hala Laf Söylesinler FİFA GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR !
  • quote:

Orijinalden alıntı: TalhaTsc

quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

TÜRKÇE DUBLAJ TANITIM VİDEOSU

Bırakın Hala Laf Söylesinler FİFA GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR !

doğru gümbür gümbür lob passlı scriptli bir oyun geliyor

• Oyunda Türkiye liginin olmasında şöyle bir durum var.Biliyorsunuz kulüpler federasyona tek tek lisans vermeli.Fenerbahçeden sonra Bursaspor da 3 yıllık lisans vermiş federasyona Fifa 15den başlamak üzere.Takimlarinin tamamı lisans gönderdiğinde lig oyuna koyulacak.Bursasporun bu hareketi umutlandırdı beni.Ligimiz olursa gerçekten scriptlere orta kafa gollerine lob paslara rağmen eşsiz bir oyun deneyimi yaşarız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErtugDark

quote:

Orijinalden alıntı: XaViEsTa

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: omzunda_muzikaletli_zenci

futheadnews paylasti.
     [FİFA 15 PS4 ANA KONU] NEXT GENERATION

yeni aydinlatma, oyuncu modelleri ve saha efektleriymis.

yerdeki ayak izleri nedir yaw fifa world cup 2002 olmuş resmen.. ayak izimi var futbolda :)

hocam bu dediğini espri olarak algılıyorum :) yoğun yağmurlu bir havada bir çok stadın zemini ağırlaşıyor ve bu görüntü oluşuyor.. bence gayet güzel bir detay

espri değil dostum.. ben hiç nou campda yada sağlam bi stadda sağlam yapmurdan iz olduğunu hatırlamıyom.. belki çok kuzey mesela tromsonun sahası gibi çamurdan sahalarda iz olabilir oda 5 senede 1 denk gelir yani.. yani varsa bi örneği göster derim :)

yağmurlu havada doğal

• quote:

Orijinalden alıntı: FTorres

quote:

quote:

quote:

quote:

futheadnews paylasti.

yerdeki ayak izleri nedir yaw fifa world cup 2002 olmuş resmen.. ayak izimi var futbolda :)

hocam bu dediğini espri olarak algılıyorum :) yoğun yağmurlu bir havada bir çok stadın zemini ağırlaşıyor ve bu görüntü oluşuyor.. bence gayet güzel bir detay

espri değil dostum.. ben hiç nou campda yada sağlam bi stadda sağlam yapmurdan iz olduğunu hatırlamıyom.. belki çok kuzey mesela tromsonun sahası gibi çamurdan sahalarda iz olabilir oda 5 senede 1 denk gelir yani.. yani varsa bi örneği göster derim :)

yağmurlu havada doğal

tmm o zaman

• 1000% oyun Turkce gelecek.. grafikler cok yetersiz goruntuler sanki Ps3 den

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 11 Haziran 2014; 19:11:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vinsenty

1000% oyun Turkce gelecek

Kaynak yumuşak mı?

• quote:

quote:

quote:

quote:

futheadnews paylasti.

Belki stad sağlam değildir .Ayrıca yağmurun şiddetine de bağlı o biraz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yıldırım Demirören

quote:

Kaynak yumuşak mı?

http://www.youtube.com/watch?v=Q99LAEUZt-k
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yıldırım Demirören

quote:

Kaynak yumuşak mı?

http://www.youtube.com/watch?v=Q99LAEUZt-k

Nasıl böyle hı kanıya vardın hocam söylese biz de bilelim trailerin alt yazıya çevrilmesi ile oyunun türkçe olması arasında nasıl bi bağ kurdun acaba?

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.