Şimdi Ara

Fifa 15 Demo Film Şeridi(Dar Ekran) Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar demoyu indirdim oynuyorumda bi sorun var.1280x1024 çözünürlükte oynuyorum monitör tüplü en fazla bu oluyor ancak ekranın altında ve üstünde siyah alanlar var.Yani geniş ekran olurda alt ve üstten daralır ya ondan işte.Bunun çözümü nedir ve ya herkes temi böyle?

• benim de 1920*1280 de öyle olmuştu senin çözünürlüğe getirdim tam ekran açıldı sonra ayarlardan tekrar 1920 li olana getirdim oda düzelmiş oldu. Çoğunu dene bakalım olduktan sonra tekrar istediğine getir olursa şansına :p

Orijinalden alıntı: -AslanKurt-

Arkadaşlar demoyu indirdim oynuyorumda bi sorun var.1280x1024 çözünürlükte oynuyorum monitör tüplü en fazla bu oluyor ancak ekranın altında ve üstünde siyah alanlar var.Yani geniş ekran olurda alt ve üstten daralır ya ondan işte.Bunun çözümü nedir ve ya herkes temi böyle?

Arkadaşlar 1280 1024 de film şeridi ekran sorununu çözmüş bulunmaktayım.Öncelikle ekranınızda üste ve altta şeritler çıkıyorsa hemen sol alt ve enter tuşlarına basıp windows ekranına geri gelin sonra bu dar ekranı hiç bir siyah bant bırakmaksızın üstten ve veya alttan daraltın en sonunda alt ve entere tekrar basıp oyuna dönün sorununuz çözülmüştür.

Orijinalden alıntı: resattavasoglu

quote:

Arkadaşlar demoyu indirdim oynuyorumda bi sorun var.1280x1024 çözünürlükte oynuyorum monitör tüplü en fazla bu oluyor ancak ekranın altında ve üstünde siyah alanlar var.Yani geniş ekran olurda alt ve üstten daralır ya ondan işte.Bunun çözümü nedir ve ya herkes temi böyle?

Arkadaşlar 1280 1024 de film şeridi ekran sorununu çözmüş bulunmaktayım.Öncelikle ekranınızda üste ve altta şeritler çıkıyorsa hemen sol alt ve enter tuşlarına basıp windows ekranına geri gelin sonra bu dar ekranı hiç bir siyah bant bırakmaksızın üstten ve veya alttan daraltın en sonunda alt ve entere tekrar basıp oyuna dönün sorununuz çözülmüştür.

Şehir dışındayim deneyemiyorum ama çok tesekkur ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: resattavasoglu

quote:

hocam dediğiniz gibi yapınca oluyor ancak grafiklerde bozulma oluyor birde boylar çok uzuyor sırf bu olaydan dolayı almaktan vazgeçicem oyunu
    ASUS ROG STRIX Z790-F - Core i7 13700k - Corsair H115I RGB Platinum 280 mm CPU Cooler - Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (2x16GB) DDR5 5200Mhz - ASUS TUF 3070 OC - Kingston 120GB V300 SSD - Crucial MX300 750GB SSD - Corsair RM850 850W Fully Modular - Dualsense Controller - Corsair K100 RGB Keyboard- Logitech G Pro Wireless Gaming Mouse - Corsair Gaming MM300 Anti-Fray Cloth Gaming Mouse Pad - Hyperx Cloud Alpha Wireless Headset - LG 27GL850 27' Nano IPS 1440p 1ms - Phanteks Eclipse P500A Mesh

• Daniel Faraday kullanıcısına yanıt
    full sürümde bunun olacağını sanmıyorum
    Daha Fazla Göster
  • Resattavasoglu nun dedigi dogru uyguladım oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• .::HANDSOME::. kullanıcısına yanıt
    aynen bende de öyle alt enter yapıyorum öyle oynuyorum mecbur.

Orijinalden alıntı: Sipaly

aynen bende de öyle alt enter yapıyorum öyle oynuyorum mecbur.

hocam o şekilde bir fotoğraf atarmısınız görüntüde uzama oluyormu oluyorsa çok rahatsız ediyor
    ASUS ROG STRIX Z790-F - Core i7 13700k - Corsair H115I RGB Platinum 280 mm CPU Cooler - Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (2x16GB) DDR5 5200Mhz - ASUS TUF 3070 OC - Kingston 120GB V300 SSD - Crucial MX300 750GB SSD - Corsair RM850 850W Fully Modular - Dualsense Controller - Corsair K100 RGB Keyboard- Logitech G Pro Wireless Gaming Mouse - Corsair Gaming MM300 Anti-Fray Cloth Gaming Mouse Pad - Hyperx Cloud Alpha Wireless Headset - LG 27GL850 27' Nano IPS 1440p 1ms - Phanteks Eclipse P500A Mesh
  • Sipaly kullanıcısına yanıt
    ben hem origin e hemde aral a sorunu belirttim umarım bunun bir çözümünü üretip düzeltirler. sorunu yaşayanlar benim gibi belirtirse ilgili taraflara iyi olur

• _____________________________
    “ اَشْهَدُ اَنْ لاَ اِلهَ اِلاَّ اللهُ وَاَشْهَدُ اَنَّ مُحَمَّدًا عَبْدُهُ وَرَسُولُهُ” Eşhedü el lâ ilâhe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abdühû ve resûlü 🇹🇷🤝🇵🇸

FİFA PC origin id
    SchizophreneTURK
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schi20phrene

http://forum.donanimhaber.com/m_97712260/tm.htm

Hala aynı bende
  • aynı sorun bendede var ama şöyle oluşuyor, ilk oyuna girdigimde full screen acılmıyor oyun alt + enter ile full ekran yapıyorum sorun yok ama oyunu aşağı indirip yani alt tab yaptıktan sonra tekrar oyunu full ekran yapınca alt ve üstte boşluk kalıyor ve grafikler düşüyor, onun için oyuna girdikten sonra aşağı indirmemeye çalışıyorum indireceksemde alt enter ile hallediyorum şuanlık.

Orijinalden alıntı: Jiraiya

Bu sorunun çözümü bulunamadı mı hala yav?

http://forum.donanimhaber.com/m_97969901/f_//tm.htm#97969901

Al kardeşim yabancı sitelerden bakarak çözmüştüm konuyu
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.