Şimdi Ara

FIFA 14 stadyum listesi açıklandı!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • FIFA 14 deneyimi bizleri 60‘ın üzerinde stadyuma konuk ediyor. Bu sene ek olarak La Bombonera ve Donbass Arena gibi stadlar bizleri bekliyor olacak işte full liste :

Akaaroa Stadium
    Allianz Arena – Bayern Munich & TSV 1860 Munich
    Aloha Park
    Amsterdam ArenA – Ajax
    Anfield – Liverpool FC
    Arena del Centenario – Uruguay
    Arena D’Oro
    BC Place Stadium – Vancouver Whitecaps
    Camp Nou – FC Barcelona
    Court Lane
    Crown Lane

Donbass Arena – FC Shakhtar Donetsk (yukarıda ki)
    Dromo
    Eastpoint Arena
    El Libertador
    El Monumento
    Emirates Stadium – Arsenal
    Estadio Azteca – Club America, Mexico
    Estadio de las Artes
    Estadio Mestalla – Valencia CF
    Estadio Nacional – Portugal
    Estadio Presidente G.Lopes
    Estadio Vicente Calderon – Atletico Madrid
    Etihad Stadium – Manchester City
    Euro Park
    FIWC Stadium – (Sadece Playstation’a özel)
    Forest Park Stadium

Goodison Park – Everton (yukarıda ki)
    Imtech Arena – Hamburg
    Ivy Lane
    Juventus Stadium – Juventus
    King Fahd International Stadium – Saudi Arabia
    La Bombonera –Boca Juniors (aşağıda ki)
    La Canchita
    Molton Road
    Old Trafford – Manchester United
    Olympiastadion – Hertha BSC
    Parc des Princes – Paris Saint Germain
    San Siro – Inter Milan/AC Milan
    Sanderson Park
    Santiago Bernabéu – Real Madrid

Signal Iduna Park – Borussia Dortmund
    St James’ Park – Newcastle United
    Stade Gerland – Olympique Lyonnais
    Stade Kokoto
    Stade Municipal
    Stade Velodrome – Olympique de Marseille
    Stadio Classico
    Stadio Comunale
    Stadio Olimpico – Lazio/Roma
    Stadion 23. Maj
    Stadion Europa
    Stadion Hanguk
    Stadion Neder
    Stadion Olympik
    Stamford Bridge – Chelsea
    Town Park
    Union Park Stadium
    Veltins-Arena – Schalke 04
    Waldstadion
    Wembley Stadium – England
    White Hart Lane – Tottenham Hotspur
    İşte FIFA 14‘de ki futbol mabetleri bu şekilde. Malesef ülkemizden bir stad oyunda bulunmayacak.Takimlar dahil yine Fifa da olmayacak, TFF beceriksizligi yüzünden....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum bunları ana konuda paylaşırsan daha iyi olur, stad olarak da ezmiş pes'i yine her yönde olduğu gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Dostum bunları ana konuda paylaşırsan daha iyi olur, stad olarak da ezmiş pes'i yine her yönde olduğu gibi.

hocam ben herzamanki gibi haberi yazip cikiyorum,bilgiyi alan alsin koysun heryere sorun degil benim,icin saygilar....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lastday4u

quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Dostum bunları ana konuda paylaşırsan daha iyi olur, stad olarak da ezmiş pes'i yine her yönde olduğu gibi.

hocam ben herzamanki gibi haberi yazip cikiyorum,bilgiyi alan alsin koysun heryere sorun degil benim,icin saygilar....

Evet arkadaşım hep böyle yapıyorsun kötü niyetli değilsin biliyorum fakat bölüm kirleniyor böyle, fifa 14 konusuna girip orada paylaşsan daha iyi olur böyle ufak haberleri,ana konular bu yüzden açılıyor.
  • TÜPÇÜ İSTİFA
  • Otun b.kun konusu açılacağına bu tip konuların açılması çok daha iyi ana konuda bazen gözden kaçıyor paylaşım için teşekkürler hocam

Şu oyunda en azından bir stadımızı görmeyi çok isterdim şükrü saraçoğlu yada tt arena farketmez ama olsaydı cidden çok iyi olurdu bu arada shaktar donekts'in stadı eklenmiş valla takdir ediyorum adamları.
  • Hükümet futbola el attigindan bu yana spordan sogudum.
    Tupcude onların adamı.
    Ne anlarlar oyundan, oyuncunun pisikolojisinden.
    TFF lisansları paket halinde verse canlarimi cikacakti.
    Ama yok illerde rant olacak ki el atsinlar bi işe.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RED LORD CHE -- 25 Eylül 2013; 19:26:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • az once ea sports un resmı fb hesabına aynen sunalrı yazdm grammer hataları olabılır cok ıyı degılım ıngılızcede...neyse

hi dear ea sports, im playing a many years of Fifa soccer series ..now im wondering, so what do u think about build
    Türk Telekom Arena stadium or Ataturk olımpıyat stadium or Şükrü Saraçoğlu Stadium or BJK new stadium on Fifa game?
    is it very hard? Many thanx for other orther other stadiums.. and leagues.. thank you!

dedıkten sonra sıraladım stadyum lıstesını... 26 yasındayım yıllar oldu yıllar, adamların 1 kere TUrk stadı yaptıını ben gormedım varmı goren? abı hersene fıx en az 1 ulkeden 2-3 stadyum yapabılıyorlar, artık ayıp dıyorum cıdden ayıp fıfa olmus 14 bır tane stadımız yok..yav Gs uefa kupası aldıgı zamanda bıle adamlar yapmadılar.. Turkıye lıgının olmaması zaten baslı basına bır salaklık federasyon sayesınde.. lıgımız olsa yıne emınım stad yapmazlar usenırler, dıyebılrısınız kı mecburlarmı? evet babacım mecburlar bızım ulkemızın guzıde takımları ceyrek fınallere kadar yarı fınallere kadar gıdebılıyorlar bunları gecen zamada gorduk... dunya kluplerının drumu bılıyoruz.. ben fb lıyım en azından Gs nın su stadını yapsalardı.. ( BUnun korsan oyun almakla ındırmekle alakası yoktur) bugun orjınal oyun alan arkadaslarımız cok fazla.. bence bu konuda duyarlı olmalıyız , lutfen sizde ıcınızden gelıosa yazın arkadaslar ea nın hesabına.. ıyı forumlar herkese..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onuronur187 -- 4 Kasım 2013; 3:49:23 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.