Çavuş
27 Kasım 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
8 üye
Görüntülenme
Toplam: 65 (Bu ay: 2)
Gönderileri
Arkadaşlar yakın zamanda sistemime ssd takmak arzusundayım fakat piyasa cok cesıtlı, fıyatlar perforanslar havada ucusuyorken karar vermek zor .. degerlendırme testı yapan arkadasların sonuclarınada baktım, samsung evo dan memnun olan bır kıtle var .. sandisk ıcınde begenıler yuksek... corsair ıcınde övguler var... sızlerın öneri ve görüslerını almak ısterım..
sistemım soyle
AMD FX8320 3.5 CPU
CORSAİR VENGACE 2X4 RAM
GIGABYTE GTX650 oc GPU
GIGABYET 990 XA UD3 anakart
ocz 750 w
250 gb seagate hdd
coolermaster stacker kasa.. ileride ekrankartını yenıleyebılirım lakın bu sisteme önerecegınız ssd ler nelerdır 2. el almayı dusunuyorum 120 gb (paramı alabılırsem) 250 gb 2.el saglam temız vs.. bır ssd almak ıstıyorum dostlar..
şimdiden cok tesekkur ederım...
arkadaslar merhaba yardımınıza ıhtıyacım var daha once format atmamıs bırı olarak malesef.. artık bılgısayarıma win 7 format atmak ıstıyorum, suankı ısletım sıstemım wın 7 64 bıt .ınternetten boot olayınıda arastırdım pc yı cd okuyucudan baslatmam gerekıyor ama bu noktada tıkanıyorum .. del tusu ıle bıosa gıdıyorum boot baslıklarını goruyorum yada f12 yaparak dırek boot sayfasına gırıyorum iyice mallaştım. yenı nesıl anakart cıkamadım ısın ıcınden , acaba hangı boot kısmından pc yı dvd den baslatabılırım sımdıden tesekkurler
bırıncı resım bıos fotografı, ıkıncı resım save and ouıt ucuncu resımde f12 ye basarak cıkan boot sayfası lutfen yardım

http://i.hizliresim.com/pRzL4o.jpg
http://i.hizliresim.com/kjBlrJ.jpg
http://i.hizliresim.com/ao36q2.jpg
arkadaslar selam ıstanbul anadolu yakasındaki arkadaşların özellıkle dikkatıne! gecen gun periodontist ararken denk geldım diştaşları temızlendı vs.. yanı bastan sona hersey guzel gectı, cuma gunude 20 lık yarı gomuk diş var onu alıcaklar , klinik harıka dişçi harıka benden tavsıye olsun size, diş tasları temızleme yontemınden korkuyordum bı basladı eser kalmadı korkudan umarım 20 lık dıs içinde aynısı olur guzel gecer! ..ümranıye sondurakta!
https://www.facebook.com/DisHekimiUmraniye
selamlar herkese arkadaslar imzamda yazılı olan ekıpmanları kullanıyorum ama merak edıyorum işlemcim stabıl calısabılıyor mu , acaba bunu nasıl ogrenırım ve neye gore stabıl dıyebılırım? yardımıcı olursanız cok sevınırım.
selamlar imzamda yazılı olan parcaları , onların dısında cpu stock fan kullanıyorum, kasada takılı olan ; onde CM 12mm , CM egzos 12mm, 2 adet 80mm lik fan. bana bunların yerıne sessız ama performansı ıyı olan fanları yada modellerını yazabılırmısınız. şimdiden tesekkurler
selamlar oc'siz olarak ve amd nın kendı stok fanı ile kullandıgım ısı degerlerı Yüksüz olarak su sekılde;
(AIDA 64 EXTREME EDITION (trıal versıyon)
Sıcaklıklar
Anakart 26 °C (79 °F)
CPU 18 °C (64 °F)
CPU #1 / Çekirdek #1 18 °C (64 °F)
CPU #1 / Çekirdek #2 18 °C (64 °F)
CPU #1 / Çekirdek #3 18 °C (64 °F)
CPU #1 / Çekirdek #4 18 °C (64 °F)
CPU #1 / Çekirdek #5 18 °C (64 °F)
CPU #1 / Çekirdek #6 18 °C (64 °F)
CPU #1 / Çekirdek #7 18 °C (64 °F)
CPU #1 / Çekirdek #8 18 °C (64 °F)
Kuzey Köprüsü 34 °C (93 °F)
GPU diyot 25 °C (77 °F)
ST3250310AS [ TRIAL VERSION ]
WDC WD7500KMVV-11TK7S1 [ TRIAL VERSION ]

Soğutucu Fanlar
CPU 2352 RPM
2. Kasa 1997 RPM
Grafik İşlemci (GPU) 1530 RPM (48%)

yuk altında iken ısı degerlerıne bakmadım ama hyper x 212 yada 212 evo almalımıyım? gerek oldugunu dusunuyor musunuz? sımdıden tesekkurler
Selam dostlar, hem kendım acısından hemde merak edenlerı bu konuda daha da bılınclendırmek ve secım yapmalarını kolaylastırmak amacıyla boyle bir konu actım, özellıkle bu işin uzmanlarından , gormus gecırmıs tecrube sahıbı dostların fıkırlerını beklıyorum, tesekkurler!

http://o1310.hizliresim.com/1g/l/tpnj0.jpg
Hakkında
Meslek: illüstratör
İlgi Alanları: teknoloji spor mizah sanat
Forum İmzası:
Asus MBoard - Asus strix gtx970 - Corsair Vengace DDR3 4x4 1600mhz 16GB - Seagate 250gb 7200rpm HDD - KINGSTON V300 120GB SSD - WD 700GB HDD 2.0 - FX8350 4 ghz - 750W PSU - CM Stacker STC01 Kasa - LG M-Disc WR - Philips 273Elh
Forum İkinci El İmzası:
Alısverıs yaptıklarım : hb_kosovali - FoRaNeWDaY - Josh - erdemms - tiCCky - Minimazon - tarumar41 - bugra14422 - emptychat2 - Dark Saga - Orodruin
Hakkımda:
Alisveris yaptiklarim : hb_kosovali - FoRaNeWDaY - Josh - erdemms - tiCCky - Minimazon - tarumar41 - bugra14422 - emptychat2 - Dark Saga - Orodruin
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
AMD
Mobil cihaz
Apple
Operatör
Türk Telekom
Oyun Platformu
PC
Takım
Fenerbahçe
Steam
onurfb1987
Ses Sistemi
Ses Sistemi
İşlemci
AMD
Anakart
Asus
Sabit Disk
Seagate
Sabit Disk
Kingston
Ekran Kartı
Asus Strix GTX970
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 218
İkinci El Bölümü Mesajları: 138
Konularının görüntülenme sayısı: 2.568 (Bu ay: 61)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 14 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.