Şimdi Ara

FIFA 11 Ön İnceleme (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
32.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mcbtrcs

    Öncelikle sakince ve yıpratmak istemeden eleştiriler yaptığınız için teşekkür ederim. (bunu politik bir dille söylediğimi düşünmeyin lütfen, çok az rastladığımız bir olay)
    Bu önincelemede (her incelememde olduğu gibi) duygularımı işin içine kattığımı biliyorum ve aslında bunda yanlış birşey görmüyorum.

    Ben de BSC'den önce yıllarca yazarlık yaptım ve objektiflik konusunda yazarları her zaman rahat bırakmadıklarını biliyorum. Objektiflikten inanılmaz derecede uzak, bir oyuna ve firmaya kin güdecek kadar nefret eden yazarlarla bile konuşmak zorunda kaldım. Yani tarafsız olarak gördüğünüz sitelerde de işler aslında öyle yürümüyor. BSC bu konuda rahat olduğum tek site.

    " Ben şöyle yaptım, öyle sevdim böyle oynadım gibi yorumlarda bulunmaz" demişsiniz. Bu gibi sözlerle duygularımdan çok anılarımı anlattım ki bunlar hemen hemen her FIFA oyuncusunun yaşadığı deneyimler. Tamamen kişisel olduklarını düşünmüyorum. Diğer oyuncular da bunları yaşayacaktır.

    Yazarlar bence tab




  • (devamı)

    Yazarlar bence tabi ki de duygularını işin için katacaktır (bu duygular gözlerini kör etmediği sürece) Oyuncularla ortak hislerini oyuna yansıtmalıdırlar diye düşünüyorum. Ne gibi deneyimler ve ne gibi hisler yaşayabileceklerini bilmeleri bence bir öninceleme ve incelemenin en önemli dayanak noktasıdır.

    Ayrıca tarafsız olarak gördüğünüzü söylediğiniz By_E de sitemizin genel yayın yönetmenidir. O, bizim tarafsız olmadığımızı düşündüğü takdirde yazılarımızın yayınlanmayacağını bilmenizi isterim.

    Gerçek anlamda yapıcı olma amacındaki eleştirileriniz için "gerçekten" teşekkür ederim, ama ben farklı şekilde düşünüyorum. İlk başta sizin de çoğu kişi gibi yıpratma amaçlı eleştiri yaptığınızı düşünmüştüm ki bu önyargımın nedeni olayların hemen hemen hep böyle olmasıdır.
  • Bernhard

    Çok güzel inceleme kardeşim devam et bakma herkeze
  • İnceleme için teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AloneAssassin -- 13 Ağustos 2010; 10:58:41 >
  • Firenze ve AloneAssasin
    ben de teşekkür ederim arkadaşlar.
  • güzel inceleme olmuş, yıllardır pes oyuncusu olmama rağmen fifanın world cup oyununun hoşuma gitmesinden dolayı 2 oyunuda alıcam sanırım
  • @Bernhard

    Ben de teşekkür ederim, hemen "kardeşim sana noluyor, burada işi yapan benim seni alakadar etmez" vb. tarzı sataşmaya yönelik küstah cevaplar vermediğiniz için. BSC'de veya herhangi başka bir platformda başarılarınızın artarak devam etmesi dileğiyle.

    Ha bir de konuyla ilgisi olsun diye söyleyeyim, bu yıl FIFA çok büyük yenilikler kattı oyuna. Rakibi PES ise FIFA'nın geçmiş yıllarda oyuncular tarafından büyük beğeni toplayan özelliklerini (Stamina, ikili mücadele animasyonları vb.) oyuna henüz aktarmış durumda.

    PES yetişkin oyunu diyen arkadaş için de diyeceğim söz şu, PS Cafe'lere 18 yaş sınırlaması gelsin, yoksa çoluk çocuk kendini yetişkin sanıyor. Ayrıca PES erotizm falan mı içeriyor ki yetişkin oyunu oldu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    12 yasındakı kardesım ıcın mecburen fıfa 11 de alıcaz ama yetıskınler genelde pes oynadıgı ıcın bızım kıtleyı pek ılgılendırmıyor fıfa. zaten genelde cocuklar sevıyor


    Hocam bunu yazarak amacin neydi ?
  • Virtua Striker serisi benim için her zaman en iyisidir.
  • fifa 2010 u pc de oynadım(duyduğum kadarıyla diğer konsollarda daha iyiymiş) oynarken baya bi zorlandığım zamanlar oluyordu(pro da oynuyodum,daha sonra wclass a terfi ettim) ve hemen sinirden oyundan çıktığım zamanlarda.pes 2010 u ilk kez kuzenin ps3 ünde kuzenle oynadım bir kaç sefer.bana göre fifanın serisi daha güzel futbolu daha gerçekçi yansıtan bir oyun.öyle bi futbolcuyla alıp bi kaleden bi kaleye hiç yorulmadan gitmek çocuklara göre bi oyun.bu fifada yapamayacağın futbol oynamazsan zevk alamayacağın bir oyun.at messi ye 90 dakika koşsun hemde hiç yorulmadan ne ulan bunlar japon robotlarımı :D.Adam gibi maç oynayacaksan fifa oynuyacaksın.
  • robot futbolu oynamak isteyen pesi oynar gerçekclik isteyen ve süper zevk isteyen fifa oynayabilir
  • arkadaşlar pc de aynımı olacak benzermi
  • oyunu sabırsızlıkla bekliyorum
  • Bir oyun düşünün OYUNDAN ÖTE ...
  • Ben yaklaşık 5-6 yaşlarımdan beri playstation oynamaktayım ve o zaman ki yıllar için hayatımın en iyi futbol oyunu winning eleven(Pes farketmez oyun motoru tamamen aynı)..Ps3 çıkana kadar da Pes oynamaya devam ettim çünkü ps2 ve pc için Pes ile Fifa arasında kabul edersiniz ki gözle görülür bir fark vardı Pes daha akıcıydı daha zevkliydi daha güzeldi yane . . Ps3 aldıktan sonra yine Pes'le devam ettim aslında Pes 2008 den memnun değildim ama Fİfa 08 'inde gözle görülür başarısızlığı ortadaydı.. Sonra yine Pes09 dan devam ettim ancak artık oyundaki olağan dışı hareketler , aşırı kolay çalımlar , oyunda robotluk , kavgada tekme atar gibi topa vurmalar beni çok sıkmaya başlamıştı açıkçası Fifa08'den dolayı Fifa09 'a ön yargılı yaklaşıyordum fakat alıp denemek istedim ve beni inanılmaz bir derecede sarmaya başladı birgün olsun Pes'i aramadım evet eksikleri vardı ancak oyunda gerçekçilik oyundaki sıcaklık ister istemez sizi sarıyordu.yani beni öyle . Sonra Fifa'dan devam etmeye karar verd




  • fifa11 çok iyi olacak buna şüphemiz yok,
    ama pes'in yeni seririsini oynanış videolarını izledim sanırım bu sonbahar her ikisinide oynayacağız,
    ama pes her şeyi tam anlamıyla yapmış dahi olsa lisans eksiliğinden ötürü fifa bu senede 1 adım önde gibi görünüyor.
  • Kesinlikle Pes değişiklik yapmak istiyorsa ilk önce lisansları alsın bir de çok büyük birşeymiş gibi liberto tores in lisansını aldık diyorlar bırakın Allah aşkına
  • inceleme için teşekkurler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: spydrsmate

    Kesinlikle Pes değişiklik yapmak istiyorsa ilk önce lisansları alsın bir de çok büyük birşeymiş gibi liberto tores in lisansını aldık diyorlar bırakın Allah aşkına


    Tüm liglerin lisansını almış olduğunu varsayalım . Oynanabilirlik FİFA'nın altında Atmosfer FİFA'nın altında top fiziği, animasyonlarda keza öyle . E peki napıyım ben lisansları ozaman :)
  • nasılsa online oynamayı sevenler fifa serisine devam edecek zaten pes oldukca geride kaldı son dönemlerde
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.