Şimdi Ara

fifa 11 nasıl buldunuz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
4.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar fifa 11 amerikada piyasaya çıktı oynayanlara sorum olacak acaba oyunu nasıl buldunuz pc için orj almaya değer mi ? lütfen tecrübelerinizi paylaşırmısınız

• merhaba öncelikle ben fifayı 3 yıldır orjinal alıyorum 2 seneden beri de online modu var ben fifa 2009 da 1 mb tle yaklaşık 500-550 maça çıktım bazı maçlarda lagdan dolayı birazsorun yaratsada pek problem değildi fifa 2010 da ise yine 1 mb tle 35-40 maça çıkabildim çünkü online maçlar gerçekten oynanmaycak şekildeydi örneğin pasa basıyosun 2 sn sonra gidiyo topa kayıyosun 2 sn sonra
    bunları neden söylesim eğer 1 mb internetin varsa sakın alam paran boşa gider aam fifa 11 e gelirsek hakikaten bu sene grafik olsun oyun olsun baya bi güzelleşmiş ama dediğim gibi geçensene oyun 50 lirayken 90 lira oldu eğer iyi bi internet hızına sahip değilosen almaya değmez...
  • ben pek bir şey anlayamadım oyun çok karışık
    2-3 gün sonra çözerim 2010'un menüsünü kullansa iyi olurdu bu menü iyi değil bana göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: heatblast

ben pek bir şey anlayamadım oyun çok karışık
    2-3 gün sonra çözerim 2010'un menüsünü kullansa iyi olurdu bu menü iyi değil bana göre

kaç yıldır fifa oynuyosun? çünkü ben 8 yıldır fifa oynarım 8yıl önce nasıl alışyısam aynı devam ediyorum tuşlar olsun moldar olsun eğer yeni başladıysan veya pesten fifaya geçtiysen sorun yaşamış olabilirisn
  • quote:

Orijinalden alıntı: joker00

merhaba öncelikle ben fifayı 3 yıldır orjinal alıyorum 2 seneden beri de online modu var ben fifa 2009 da 1 mb tle yaklaşık 500-550 maça çıktım bazı maçlarda lagdan dolayı birazsorun yaratsada pek problem değildi fifa 2010 da ise yine 1 mb tle 35-40 maça çıkabildim çünkü online maçlar gerçekten oynanmaycak şekildeydi örneğin pasa basıyosun 2 sn sonra gidiyo topa kayıyosun 2 sn sonra
    bunları neden söylesim eğer 1 mb internetin varsa sakın alam paran boşa gider aam fifa 11 e gelirsek hakikaten bu sene grafik olsun oyun olsun baya bi güzelleşmiş ama dediğim gibi geçensene oyun 50 lirayken 90 lira oldu eğer iyi bi internet hızına sahip değilosen almaya değmez...

cevabın için teşekkürler ben cod 4 oyuncusuyum normalde ama bu sene cok meteddiler fifa 11 onun için alıyımmı almayımmı diğe düşünüyordum cod4 oyunarken bu aralar ping 50 60 arası gidiyor netime güvenmiyorum açıkcası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Purgatory_ -- 1 Ekim 2010; 9:21:25 >

• quote:

merhaba öncelikle ben fifayı 3 yıldır orjinal alıyorum 2 seneden beri de online modu var ben fifa 2009 da 1 mb tle yaklaşık 500-550 maça çıktım bazı maçlarda lagdan dolayı birazsorun yaratsada pek problem değildi fifa 2010 da ise yine 1 mb tle 35-40 maça çıkabildim çünkü online maçlar gerçekten oynanmaycak şekildeydi örneğin pasa basıyosun 2 sn sonra gidiyo topa kayıyosun 2 sn sonra

çok yanlış.kesinlikle katılmıyorum.bende 1mbit internet var 2 senedir orjinal fifa alıyorum ve her oyunda da 90-100 oyundan aşağı maç yapmadım rank olarak.rank olmayan 200 ye yakın maç yaptım.lag olayı tamamen oynadığın ülkelere göre değişiyor.Ruslarla oynarken her ikimizinde pingi 140 dan aşağı olmuyor.Ama misal bir italyanla, bir almanla yada bir ingilizle oynarken 80-110 arası değişiyor ve gayet akıcı ve zevkli oynanıyor.

Sonuç olarak eğer ki 1mbit internetin varsa oyunu orjinal almaktan katiyen çekinme, al.

• gerçekten çok güzel olmuş. hüç dusunmeden alırdım ben ama bu sıralar maddi durum sıkıntılı alamıyorum

heyecan ust seviyede devamlı yani orjinal almaya değer.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PES 6 mı PES 13 mü?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sahsen ben oynadim ve bekledigimin cok gerisinde cikti.Sana tavsiyem orjinal almadan once biryerde denemen.Ama dersen ki ben fanatik Fifa'ciyim her sekil bana uyar, al o zaman.
  • Oyunu 30 dakikadır oynuyorum pek ısınamadım.Oyun orta sahada, top al top kaptır şeklinde geçiyor yine klasik fifa sıkıcılığını üzerinden atamamış.
    Pes2011 de oynuyorum ve oyunu oynamaktan kendimi alamıyorum.
    Saatler nasıl geçiyor haberim yok
  • ne demek yanlış eğer sen tepkime sorununu bi hata olarak görmüyosan o senin hatan yani çıkıp burda yalan söyleyecek halimiz yok maçlarda pasa basıyon 2 sn sonra gidiyo basbaya yani kaldıki seviyesi yeşil olanlaada aynı kırmızı olanlada kaldıki bazılarada maça bile girmiyo insanları yanıltma...
  • oyun muazzam. hele pro cam'de yapılmış en gerçekçi futbol oyununa şahit oluyorsunuz. ama yine de alışmış kudurmuştan beter karakterindeki pesçilerdensen seni sarmayacaktır.. yine de oyunu bi şekilde dene, sistemin rahat kaldırıyor mu bi bak ondan sonra orjinal al..
  • Pes'te de ufak tefek pürüzler var ama dedim bide fifa 11 e şans vereyim dedim bu sefer demo'sunu indirdim..
    1.si : O grafikler ne ? Herşey full'de resmen çocuk oyunu gibi, insan biraz çizimleri gerçekçi yapar renkler fln çok kötüydü.
    2.si : Toptaki gerçekçilik koca bir 0 .. Bu adamlar hiç pes oynamıyorlar galiba ?

Büyük ihtimal dahada sayılır şeyler vardır ama o kadar oynamaya sabrım kalmadı sildim fifa 11 demo'yu..

Ondan başka daha az hata barındırdığı için, grafikleri çok daha güzel olduğu için, oynanabilirlik bakımındanda daha gerçekçi olmasından dolayı yine pes'e devam
  • quote:

ne demek yanlış eğer sen tepkime sorununu bi hata olarak görmüyosan o senin hatan yani çıkıp burda yalan söyleyecek halimiz yok maçlarda pasa basıyon 2 sn sonra gidiyo basbaya yani kaldıki seviyesi yeşil olanlaada aynı kırmızı olanlada kaldıki bazılarada maça bile girmiyo insanları yanıltma...

arkadaşım sana yalan söyledin diye bir söz ettim mi? katılmıyorum yazdığına dedim benim görüşüm bu.pingi en fazla 80-110 arası değişen oyuncularla yaptığım tüm maçlarda senin dediğini yaşamadım.110'u aşkın pingleri göz önüne alırsak, evet dediğin gibi 2 saniye sonra gidiyor paslar doğal olarak lag girdiği için.Kısaca sorun oyunla alakalı değil tamamen bağlantıyla alakalı, oynayacağın kişinin ve senin pinginle alakalı.Bu sebepten dolayıda diyorum ki "oynayacağın rakiple oynamadan evvel zaten sağ üst köşede pingi yazıyor.Pingi yüksek olanlarla oynamazsan bu sorunu yaşamazsın bağlantın 1mbit olsa bile".Anlatabildim mi arkadaşım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoMiKaZe -- 2 Ekim 2010; 1:02:21 >

• anladım kardeş zaten senin için sorun teşkil etmiyosa önemli değil benim içn sorun oluyodu oynayamadım bilgisi olsun istedim
    ayrıca ğing çubuğu ne olursa olsun bu sorunlar oldu özellikle fifa 10 da
  • xbox da delı gıbı oynuyorum lag olmuyo ınternetle alakalı oldunu sanmıyorum lag ın
  • cevaplar için teşekkürler arkadaşlar bn orj almadan önce malum yerlerden çekip oyunu deneyip almayı dusunuorudum fakat oyunu yuklerken error reading file hatası veriyor netten bir kaç çözüm buldum fakat hiçbiri çare olamadı bi fikri olan var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tears of ice

Pes'te de ufak tefek pürüzler var ama dedim bide fifa 11 e şans vereyim dedim bu sefer demo'sunu indirdim..
    1.si : O grafikler ne ? Herşey full'de resmen çocuk oyunu gibi, insan biraz çizimleri gerçekçi yapar renkler fln çok kötüydü.
    2.si : Toptaki gerçekçilik koca bir 0 .. Bu adamlar hiç pes oynamıyorlar galiba ?

Büyük ihtimal dahada sayılır şeyler vardır ama o kadar oynamaya sabrım kalmadı sildim fifa 11 demo'yu..

Ondan başka daha az hata barındırdığı için, grafikleri çok daha güzel olduğu için, oynanabilirlik bakımındanda daha gerçekçi olmasından dolayı yine pes'e devam

asıl sana koca bir 0 oyunu demoya bakarak değerlendiriyorsun pes 11 in demosu dahada kötü

• bana kalırsa önce ikisininde demolarını oyna ikisininde demosu bilgisayarımda yüklü şuan ve 2side harika oyunlar
    ama anladığım kadarıyla sen pes değilde fifa düşünüyorsun genede demosunu oynamadan karar verme

not: eğer 2 demoyuda oynayacaksan sabırlı ol iki oyunda (özellikle pes) baya alışma süresi istiyor pese alışmak için sabırlı ol
  • Warez'den buldum valla ben...
  • quote:

Orijinalden alıntı: vico

bana kalırsa önce ikisininde demolarını oyna ikisininde demosu bilgisayarımda yüklü şuan ve 2side harika oyunlar
    ama anladığım kadarıyla sen pes değilde fifa düşünüyorsun genede demosunu oynamadan karar verme

not: eğer 2 demoyuda oynayacaksan sabırlı ol iki oyunda (özellikle pes) baya alışma süresi istiyor pese alışmak için sabırlı ol

evet ben pes serisinden bi pes 6 tıyı severim devam oyunları sank hep pes 6 grafik olarak geliştirilip sürülmüşü olarak gibi ama fifa öyle değil hep kendini gelişirmeye çaışıyo bazen bunu berbat yapıyor bazen iyi yalnız demo deilde malum sitelerden fifa 11 deniycem fkat yuklerken hata veriyo error reading file eger yapabilirsem ve hosuma giderse fifa 11 orj alıcam

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.