Şimdi Ara

fifa 11 nasıl buldunuz? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
4.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun için sistem gereksinimleri nedir acaba?
  • CPU with Dual core processor (Core duo 2 or better)
    Intel Core2Duo @ 1.8Ghz on Windows XP / Windows Vista / Windows 7

1 Gigabyte of RAM (2 GB required for Windows Vista / Windows 7)
    DirectX® 9.0c Compatible 3D accelerated 256 MB video card or equivalent
    (must support Shader Model 3.0 or above - see supported chipsets in section 11)
    DirectX® 9.0c Compatible Sound Card
    512Kbps or greater broadband connection for online gameplay
    MS compatible mouse
    Keyboard
    Please note that 16 bit colour is not supported
    arkadaşlar ben sorunumu halletim şimdi oyun yükleniyor eger beklentilerimi karşılarsa orj alıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Lechero_

quote:

Orijinalden alıntı: vico

bana kalırsa önce ikisininde demolarını oyna ikisininde demosu bilgisayarımda yüklü şuan ve 2side harika oyunlar
    ama anladığım kadarıyla sen pes değilde fifa düşünüyorsun genede demosunu oynamadan karar verme

not: eğer 2 demoyuda oynayacaksan sabırlı ol iki oyunda (özellikle pes) baya alışma süresi istiyor pese alışmak için sabırlı ol

evet ben pes serisinden bi pes 6 tıyı severim devam oyunları sank hep pes 6 grafik olarak geliştirilip sürülmüşü olarak gibi ama fifa öyle değil hep kendini gelişirmeye çaışıyo bazen bunu berbat yapıyor bazen iyi yalnız demo deilde malum sitelerden fifa 11 deniycem fkat yuklerken hata veriyo error reading file eger yapabilirsem ve hosuma giderse fifa 11 orj alıcam

ben iki oyunada öyle düşünmeye başlamıştım özellikle ikisininde 2009 versiyonu 2010 versiyonuna göre kat kat daha iyiydi bu sene ikiside farklılaştı nba2k dan başka spor oyunu oynayabilicektim bence 2sininde 2011 versiyonları gelmiş geçmiş en iyi fifa-pes oyunları (pes2006 ve fifa 99 tartışılır)

• O kadar büyük umutla oynadım ki FIFA'yı tam bir hayal kırıklığı yaşıyorum. Hep aynı pozisyonlar, orantısız saha-kale boyutları, yapay zeka hataları... açmak dahi istemiyorum. PES 4 çektim onu oynuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: joker00

quote:

Orijinalden alıntı: heatblast

ben pek bir şey anlayamadım oyun çok karışık
    2-3 gün sonra çözerim 2010'un menüsünü kullansa iyi olurdu bu menü iyi değil bana göre

kaç yıldır fifa oynuyosun? çünkü ben 8 yıldır fifa oynarım 8yıl önce nasıl alışyısam aynı devam ediyorum tuşlar olsun moldar olsun eğer yeni başladıysan veya pesten fifaya geçtiysen sorun yaşamış olabilirisn

evet o bana oldu en son fifa99 oynamıstım daha sonra pes oynadım şimdi indirdim bir deneyim dedim çok kötü geldi. anlıcagın pes e devam pes2011 inio , şimdilik 2010 la :D

quote:

Orijinalden alıntı: Tears of ice

Pes'te de ufak tefek pürüzler var ama dedim bide fifa 11 e şans vereyim dedim bu sefer demo'sunu indirdim..
    1.si : O grafikler ne ? Herşey full'de resmen çocuk oyunu gibi, insan biraz çizimleri gerçekçi yapar renkler fln çok kötüydü.
    2.si : Toptaki gerçekçilik koca bir 0 .. Bu adamlar hiç pes oynamıyorlar galiba ?

Büyük ihtimal dahada sayılır şeyler vardır ama o kadar oynamaya sabrım kalmadı sildim fifa 11 demo'yu..

Ondan başka daha az hata barındırdığı için, grafikleri çok daha güzel olduğu için, oynanabilirlik bakımındanda daha gerçekçi olmasından dolayı yine pes'e devam

bir tane de ben ekleyeyim joistik ayarı yapılmıyor ben mi yapamadım acaba diyorum ama nette yazılanların aynısını yaptım olmuo , pes te direk tık tık hersey ayarlanıyor zevkine göre

* bu arada oynadıgım full surum demo degil ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smilingjack -- 2 Ekim 2010; 20:47:58 >

• @_Lechero_

Bilgi için teşekkürler
  • 2002 den bu yana fifa oynamıyorum yani sürekli oynamıyorum ama 2011 le beraber benim için pes bitmiştir..

süper oyun
  • FIFA 11'in PC versiyonu konsoldakilerden daha geride olsada PC yapılmış olan en iyi futbol oyunudur. PES ise... Çoktan öldü garibim.
  • fıfa bu senede karavana.gerçekten fıfa dan bir tek 2008 i beğendim.sonra artık pes .hatta pes 6 bile fıfanın tüm serisine rakip olabilir.fıfa nın acilen 2012 yi hazırlamaya başlasın.lütfen adam gibi hazırlasınlar
  • oyun canavar gibi bu oyunu oynama imkanı olupta oynamamak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _BRUCE LEE_ -- 3 Ekim 2010; 12:06:03 >
  • oyunu güzel bulduk.
  • PC'ye yapılan gelmiş geçmiş en iyi futbol oyunu
    1- PES 6
    2- FIFA 99'dur

FIFA 11 1 hafta sürekli oynadım şimdi açmak bile istemiyorum. Hep aynı muhabbet. Aşırı sıkıcı. PES 11 de öyle benim için bu sene futbol oyunu yok malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluRay_

quote:

Orijinalden alıntı: Tears of ice

Pes'te de ufak tefek pürüzler var ama dedim bide fifa 11 e şans vereyim dedim bu sefer demo'sunu indirdim..
    1.si : O grafikler ne ? Herşey full'de resmen çocuk oyunu gibi, insan biraz çizimleri gerçekçi yapar renkler fln çok kötüydü.
    2.si : Toptaki gerçekçilik koca bir 0 .. Bu adamlar hiç pes oynamıyorlar galiba ?

Büyük ihtimal dahada sayılır şeyler vardır ama o kadar oynamaya sabrım kalmadı sildim fifa 11 demo'yu..

Ondan başka daha az hata barındırdığı için, grafikleri çok daha güzel olduğu için, oynanabilirlik bakımındanda daha gerçekçi olmasından dolayı yine pes'e devam

asıl sana koca bir 0 oyunu demoya bakarak değerlendiriyorsun pes 11 in demosu dahada kötü

Şakamısın sen ? Yoksa 0-2 yaş grubu falanmı ? Oyunu tabiki demoya bakarak değerlendiricem oyunların orjinal sürümleri çıktımıki başka değerlendirecek birşey bulayım ? Pes'i oynamayı becerememişsin sen ordan belli demo'yu kötülemişsin..

• çok değişik geldi bana
    standart menü daha iyidi fifa bu sefer oyunun menüsüne kaka yapmış
    hiç hoşuna gitmedi kaka ile antrelman menüsü
    oynanış fifa 10'a göre iyi kaleci ile karşı karşıya gol atılıyor fifa 10'da ise kaleci ile karşı karşıya gol atmaktan deveye hendek atlattırmak daha kolay
  • Herkesin böyle ballandıra ballandıra anlatmasındanmıdır nedir Fiafadan böyle acayip birşeyler bekledim ama pc de oynanabilir hale gelmesinden başka bir artısını görmedim. En büyük problem kendini tekrar eden bir oyun olması. En kötü yanı ise top. Futbol oyununda top fiziğinin en önemli şey olması gerekir.
  • İlk defa tam anlamıyla pes ten daha iyi olduğunun düşünüyorum fifanın yanında pesin tek artısı dil seçeneğidir
  • 10 numara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mśtfzfr

PC'ye yapılan gelmiş geçmiş en iyi futbol oyunu
    1- PES 6
    2- FIFA 99'dur

FIFA 11 1 hafta sürekli oynadım şimdi açmak bile istemiyorum. Hep aynı muhabbet. Aşırı sıkıcı. PES 11 de öyle benim için bu sene futbol oyunu yok malesef

hangi devrin adamısın birader sen... ama senin gibiler de olsun. bakıp bakıp geçmişi hatırlayalım. adam hala pes 6, fifa 99 diyor yaw. fifa 99' u şimdi önüne koysalar ne dersin acaba. kaslı kaslı üçgen vücutlu adamlar, top balon vs.. şimdi bu adamın oyun değerlendirmesi ne kadar ciddiye alınır? adamın önüne orji futbol koysan hala fifa 99 der pes 6 der. adam çıkamamış o yıllardan. kal orda oynama sen fifa 11, pes 11.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neyseneya -- 4 Ekim 2010; 5:23:16 >

• fena değil eh idare eder.
  • Fifa'nın gelmiş olduğu noktayı göremeyenler bir grup PS3 kafe gençliği gibi geliyor gözüme. Şimdiye kadar konsolda next-gen Fifa oynamamış PS3'ü de PES ile özdeşleştirmiş sanki o kutu PES'ten başka oyun açamazmış gibi. Böyle gelmiş böyle gider bir hesap sizinkisi. Zaten dünya üzerinde PES ve PS3'ün bu kadar popüler olduğu başka bir ülke yoktur Japonya dışında...
    Alıştığınız şey en iyisi olmak zorunda mı? Peki neden yeniliklere kapalı bir toplumuz? Fifa'yı ayarlardan manuel şut ve pas ayarlarını açmadan oynayıp top yardımı ile daha önceden belirlenen yerlere topun gitmesini sağlarsanız tabi sıkıcı gelir tabiki kolay gelir. Manuel pası da açın da ping-pong pas denilen olaydan kurtulun bakalım oynayabilecekmisiniz bu kadar gerçekçi olunca. Konami'nin yıllardır yapmaya çalıştığı şeyler bunlar. Seabas'ın kendi ağzından duymadınız mı bana Fifa'nın oyun motorunu kullanma imkanı verseler sözünü.
    PC sürümününün sadece demosunu denedim ve Fifa 10 konsoldan bir farkı olmadığını herkes gibi gördüm ama bu haliyle bile PC'de en iyi futbol oyunu olmasını engellemiyor. 11'in konsol versiyonu için işe birşey demeye gerek yok aşmış durumda

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.