Şimdi Ara

FIFA 10- SUPERSTARS LEAGUES (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.237
Cevap
1
Favori
65.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: waikato

Milan 2-0 Aston Villa

Güzel maçtı,tşk..

Evet zevkliydi, agbonhaler sagolsun her maç 2 tane atar bu maç 2 tane kacırdı kısmet :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hinolma

Celtic 5-3 Monaco

Bazı golleri lagdan dolayı atıp yesek de skor maçın nasıl geçtiğini anlatıyor. İkimiz de kazanmaya odaklı değil de oynamak için oynadık ve çok güzel bir maç ortaya çıktı. Ben gol yemekten nefret ederim ama umarım tüm maçlarım böyle olur. Sıkılmıştım fifadan bu maçla biraz toparladım Tebrik ediyorum cem arkadaşımı.

@alkarsilverblade

hangi saatlerde müsaitsin ?

Saat 22'ye doğru girebilirim psn'e,uygunsa haber et,değilse saat ver ona göre ayarlamaya çalışırım

• DewilBurak/DeWILs_sON /Hertha Berlin

ne zaman musaıtsın hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hinolma

Celtic 5-3 Monaco

Bazı golleri lagdan dolayı atıp yesek de skor maçın nasıl geçtiğini anlatıyor. İkimiz de kazanmaya odaklı değil de oynamak için oynadık ve çok güzel bir maç ortaya çıktı. Ben gol yemekten nefret ederim ama umarım tüm maçlarım böyle olur. Sıkılmıştım fifadan bu maçla biraz toparladım Tebrik ediyorum cem arkadaşımı.

@alkarsilverblade

hangi saatlerde müsaitsin ?

gercekten cok gusel mactı , sen daha ıyı oynadın hakkettın hocam , bu macta namagluplugum gıttı ama olsun super mactı

• quote:

Orijinalden alıntı: atleticos

soulfly1/kbryant/AZ Alkmaar ne zaman uygun olursun maç için dostum.

Psn açık şu an hocam ama pm atarsan girdiğinde ona göre girerim psn'ye
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulfly1

quote:

Orijinalden alıntı: atleticos

soulfly1/kbryant/AZ Alkmaar ne zaman uygun olursun maç için dostum.

Psn açık şu an hocam ama pm atarsan girdiğinde ona göre girerim psn'ye

Gireyim yapıp aradan çıkartalım şimdi.
  • AZ Alkmaar : 0 - 2 : Stoke City

Tebrikler hocam

TSL başlığında yazdığım gibi fifa sıkmaya başladı bu da oyunumu etkiliyor. AZ'yi buraya kadar getirmişim, daha kötü hale sokmamak için bırakıyorum. Bırakma nedenlerim arasında kısıtlı hale gelen zamanım da var. Fakat Manisa ile yola devam. Kayseri'yi yenmeliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soulfly1 -- 19 Nisan 2010; 20:56:21 >
  • quote:

AZ Alkmaar : 0 - 2 : Stoke City

Tebrikler hocam

TSL başlığında yazdığım gibi fifa sıkmaya başladı bu da oyunumu etkiliyor. AZ'yi buraya kadar getirmişim, daha kötü hale sokmamak için bırakıyorum. Bırakma nedenlerim arasında kısıtlı hale gelen zamanım da var. Fakat Manisa ile yola devam. Kayseri'yi yenmeliyim

yapma evran nereye ya , sensız rekabet ortamı mı olur , hazır bak yenıldımde , nese kardesım senın bılıcegın ıs ama gonlum devam etmenden yana , he unutmadan kayserıyı yenemessın

• quote:

Tebrikler hocam

Ben olmadan zevki çıkmıyor dimi? Gerçi hep yeniliyordun nasıl zevk alıyrodun ki

• Yok ya ben Manisa ile dize getiririm seni o yeter

quote:

Orijinalden alıntı: SemolicK

quote:

Tebrikler hocam

Sana Fifa alacağım sonra vurucam kırbacı vurucam kırbacı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soulfly1 -- 19 Nisan 2010; 21:21:29 >

• quote:

Tebrikler hocam

Soul hocam nereye kaçıyorsun?Bak ben sakat elimle bırakmadım,sonuçta maksat muhabbet,beraber takılmak Burdasın o takımıda senden başka kimse öyle oynatamaz zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Alkarsilverblade

quote:

Tebrikler hocam

Soul hocam nereye kaçıyorsun?Bak ben sakat elimle bırakmadım,sonuçta maksat muhabbet,beraber takılmak Burdasın o takımıda senden başka kimse öyle oynatamaz zaten

Manisa ile takılırız hocam, hem psn'de görürseniz maç için mesaj atmanız yeterli.

• quote:

Yok ya ben Manisa ile dize getiririm seni o yeter

quote:

Orijinalden alıntı: SemolicK

quote:

Tebrikler hocam

Sana Fifa alacağım sonra vurucam kırbacı vurucam kırbacı

• 13- Sercan1907/byseco/Trabzonspor

Hocam maçımızı yapabilecek miyiz bu akşam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CuTDaCRaP

13- Sercan1907/byseco/Trabzonspor

Hocam maçımızı yapabilecek miyiz bu akşam?

Bende beklemekteyim 17. hafta maçı için tranboz u byseco ne zaman müsait olursun ???
  • @Rohirim

Hocam işin çıktı sanırım 1 saate yakındır burdayım ama giremedin.. Neyse burlardayım halen geldiğinde pm falan atarsın
  • bologna 1 - 3 osasuna

3x pandiani
  • bologna:1 osasuna:3

bologna golü appiah.
    Tebrikler hocam. 2inci gol süperdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: CuTDaCRaP

bologna:1 osasuna:3

bologna golü appiah.
    Tebrikler hocam. 2inci gol süperdi

eyvallah hocam güzel maçtı

hangi goldü o ya çıkartamadım
  • birmingham 2 - 7 osasuna

gollere bakamadım
  • 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.