Şimdi Ara

FIFA 10- SUPERSTARS LEAGUES (162. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.238
Cevap
1
Favori
65.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • bugun maclarını yapmayanların maclarını beraber yazıp bıtırıcem arkdaslar , uzatmaya gerek yok daha fazla


  • evet lıgı ıyısıylı kotusuyle kapattık , oncelıkle kurucu serdar abı , transferle ugrasan ılker abı ve sampıyon hınolma ve sezgın kardesımı kutlarım ve tesekkur ederım ....

    fifa 11 de aynı formatlı bır turnuvada gorusmek uzere arkdaslar ....

  • Son bir kaç maçımı yapamadım bazı sebeplerden ötürü haber de veremedim.Hükmen vermişsiniz sanırım benim de istediğim buydu.Ne var ki haber veremedim kusura bakmayın tekrardan..
  • Evet arkadaşlar. FIFA 11'in çıkmadan önce trailer ve oyun içi videolar bomba gibi düştü internete. Bu muhteşem simulasyonda da geçen sene düzenlediğimiz ve oldukça keyif veren turnuvaları diriltiyoruz. Transferli ligi de bu çerçevede devam ettireceğiz. Geçen yıl 2. ligde ilk 3'e girenler 1. lige çıkacak ve son 3 ise 2. lige düşecek. Yeni ligde tek sorun transferler. En son mevcut kadrolar ve fifa 11'de yapılacak transferler nasıl yansıtılacak ligimize? Bu konuda hepinizin fikri almak isterim. Benim önerim geçen seneki sistemi sürdürmek. Hatırlarsanız şöyle yapmıştık transfer güncellemesi yapıldığında: Transfer güncellemesini herkes yapmıştı ve update ile adamı başka takıma gidenler bunu kabul ettiler. Ancak update ile yeri değişmeyen ve bizim ligde transfer edilen oyuncular geri alınmıştı. Biraz karışık olmuş olabilir örnek vereyim:

    Werder Bremen'de mesut özil var. Onu bizim ligde roma sanal parası ile trasnfer etti diyelim. Ama özil fifa 11'de real madrid'te olacak. Bu nedenle romanın sahibi özil'i ben almıştım diyemeyecek. Ama gene bremenden marko marin'i almıştı diyelim. Fİfa 11'de marin bremen'de kalırsa roma yeni lig'de de marini transfer edebilecek. Kısaca formül şu: fifa 11 transferleri geçerli. İstisna: Transferden etkilenmeyen ve fifa 10 süperstar ligde yapılan lig içi, sanal para kullanılarak yapılan update harici transferler.

    Başka bir önemli husus ise, geçen seneki katılımcıların belli bir süre içinde bu konuya devam etmek isteyip istemediklerini yazmaları. Devam etmek istemeyenlerin ve belli süre içinde dönüş yapmayanların yerine başkaları alınacaktır.




  • Abi ben başkasına devretmiştim yerini ama eğer devam etmeyen olursa katılabilirim. Bir de geçmiş yerine sıfırdan başlansa daha iyi olmaz mı? Aynı sistem geçen seneki gibi?
  • Ahmedim önerilere açığız ben de sıfırdan başlayalım diye düşündüm ama onca transfer bütçe falan bu nedenle genel eğilim aynen devam yönünde. Ama talep olursa sıfırdan da yapabiliriz tabii ki.
  • Bende devam ederim,ister sıfırdan ister aynı kadrolarla her iki şekilde uyar bana. Ama yanlış hatıırlamıyorsam 2. sezonda çok sıkıntı olmuştu oynayanlar yönünden,onu bir düzenlemek lazım bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akonay -- 19 Ağustos 2010; 11:43:52 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: waikato

    Bende devam ederim,ister sıfırdan ister aynı kadrolarla her iki şekilde uyar bana. Ama yanlış hatıırlamıyorsam 2. sezonda çok sıkıntı olmuştu oynayanlar yönünden,onu bir düzenlemek lazım bence.


    Devamlılık hususu önemli evet. OLmazsa konuyu inceleyip düzenli yapmayanları listeden sileriz. Çok değişiklik yapınca da hiç transfer yapılmayan takımları devralanlar olacağı gibi çok iyi transferler yapmış bir takımı devralan da olacaktır. Bu ise eşitsizlik ve itiraz doğurur. Sıfırdan yapsak ve düzenli oynayanları alsak olmaz mı arkadaşlar? Takımları ve kuraları da yenilesek?
  • Bence yapılan transferlerin update ile gidebilmesi doğru değil çünkü tüm oyunun amacı o transferleri yapabilmekti. Çoğu kişi de ilk onbirini o transferlere göre şekillendirdi zaten. Lig dışı takımlara giden oyuncularımızı geri getirmek sorun olmaz ama örneğin geçen yıl aldığım oyuncu bu sene lig içi bir takıma transfer olmuşsa buradaki mağduriyet nasıl giderilecek? Buna benzer başka sorunlar da çıkacak muhtemelen. Bence en iyisi 1. ligden roma, milan; 2. ligden alkmaar ve celtic' in çıkarılıp takımların yeniden dağıtılması.Başka takımlar da ekleneip çıkarılabilir. Ligleri 10 takımlı hale getirmek daha iyi olabilir, çünkü geçen yıl gir çık yapanlar nedeniyle neredeyse 10' ar takımla oynandı ligler.
  • abi bence herşeye en baştan başlayalım
    kuraları ,çıkacak takımları,sezon başı transferleri,3.5 ve 4.5 yıldızlı takımları baştan düzenleyelim..
  • Arkadaşlar bencede ligin sıfırdan başlaması daha uygun bir seçenek gibi. Takımlarda bir değişiklik yapmadan Fifa 11 deki kadrolarıyla lige başlamak karışıklık olmadan gitmemizi sağlar. Tabi bu durumda tek sorun benim yaptığım takım kadro listesinin değişecek olması. Ben halledebilirim bu olayı zaten Alkar kardeşimde tablo var üstünde oynamayla kolayca hallolur.

    Birde 2. sezonda katılımcı arkadaşların bazılarının temizlenmesi gerekiyor. Devamsızlık baya çoktu en önemliside bu
  • turnuvayı anasayfada görünce heyecanlandım

    bence serdar abi bu turnuvayı aç fifa11 beklemeye geçelim..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hinolma

    Bence yapılan transferlerin update ile gidebilmesi doğru değil çünkü tüm oyunun amacı o transferleri yapabilmekti. Çoğu kişi de ilk onbirini o transferlere göre şekillendirdi zaten. Lig dışı takımlara giden oyuncularımızı geri getirmek sorun olmaz ama örneğin geçen yıl aldığım oyuncu bu sene lig içi bir takıma transfer olmuşsa buradaki mağduriyet nasıl giderilecek? Buna benzer başka sorunlar da çıkacak muhtemelen. Bence en iyisi 1. ligden roma, milan; 2. ligden alkmaar ve celtic' in çıkarılıp takımların yeniden dağıtılması.Başka takımlar da ekleneip çıkarılabilir. Ligleri 10 takımlı hale getirmek daha iyi olabilir, çünkü geçen yıl gir çık yapanlar nedeniyle neredeyse 10' ar takımla oynandı ligler.


    beni öksüz bırakırsınız..romasız bir lig olamaz..roma giderse ozaman fenerbahçeyi isterim..niang&dia&emre yeter bana



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nburak.com -- 19 Ağustos 2010; 13:15:36 >




  • Arkadaşlar sıfırdan başlarsak herkesin paraları ve bütçesi de resetlenir. Başlangıçta kime ne kadar verirsek o kadar parası olur herkesin. Bir de takımları değiştirip yeni takımlar alabiliriz eskilerin yerine. Kısacası geçen seneki turnuva formatında ama yeni bir turnuva yapalım uyar mı? Birazdan yeni takımları yazıcam. Tartışalım belirleyelim. Ayrıca katılımcı listesini de silecem. Başvuru alacağım. Ama başvuranları araştırıp devamlıları alacağım sadece.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: naturklich

    Arkadaşlar sıfırdan başlarsak herkesin paraları ve bütçesi de resetlenir. Başlangıçta kime ne kadar verirsek o kadar parası olur herkesin. Bir de takımları değiştirip yeni takımlar alabiliriz eskilerin yerine. Kısacası geçen seneki turnuva formatında ama yeni bir turnuva yapalım uyar mı? Birazdan yeni takımları yazıcam. Tartışalım belirleyelim. Ayrıca katılımcı listesini de silecem. Başvuru alacağım. Ama başvuranları araştırıp devamlıları alacağım sadece.


    takımlarda değişim olacaksa resetlemek en iyisi yoksa karışıklık çok baş ağrıtır...
  • Serdar bence yeni konu açsak daha iyi olur çünkü bu konu 54 sayfada ve yazdığımız şeyleri arayıp bulmak zor olabilir,ikinciside takımlar fifa11 de kaç yıldız olacak bunu bilmeden takımları belirliyemeyizki.
  • 
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.