Şimdi Ara

FIFA 10 - PSN'den Düşme Sorunu (Yeter Artık !!) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
3.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim arkadasta habire dusuyodu. bask sehire gitti duzeldi.ben hic dusmuyorum her gun acik ps3 bi ara banada oluyodu sanirim telekomdan.
  • 80710092 - "An error has occured. you've been signed out from the ps network" - (connection dropped?)

bu hata nedir arkadaslar bilen varmı hiçbşey indiremiyorum storedan
  • İsyan et arkadaş, söz söyleyecek an değil. Aşkın baygınlığıyla ne meşk ediyorsun, etme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynini.delerim -- 2 Ekim 2009; 3:32:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: koraykasap22

İsyan et arkadaş, söz söyleyecek an değil. Aşkın baygınlığıyla ne meşk ediyorsun, etme.

Ne dediğini anlamasam da , katılıyorum sana...
  • arkadaşlar bu sorun dünya genelinde var almanyada hollandada sony nın serverlerinde sorun varmış benım fifada09 70 den fazla maçım gıttı daha maç oynamıyorum sırf bu yzden 2010 da almıyrum bende ezelden var sız bır aydır kopuyrsunuz sanırım arada kopmalara alışmanız gerekecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

quote:

Orijinalden alıntı: koraykasap22

İsyan et arkadaş, söz söyleyecek an değil. Aşkın baygınlığıyla ne meşk ediyorsun, etme.

Ne dediğini anlamasam da , katılıyorum sana...

Mevlana'nın şiiri. Anlamsız olmuş burada biraz ama..
  • ben fazla düsmüyorum bugün 1 defa oldu arada sirada oluyor almanyada yasiyorum sorun belki türkiye hattinda olabilir
  • Özellikle FIFA'da çok düşüyor ya , ben uncarted 2'de hiç düşmedim kaç saattir...
  • ps3 satışları tüm dünyada arttı. 1 ayda 1 milyondan fazla kişi ps3 aldı. psn altyapısı kaldırmıyormu acaba bu kadar yükü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynini.delerim -- 2 Ekim 2009; 5:48:55 >
  • Bende hiç yoktu. Son güncellemeden sonra düşmeler başladı.
  • Hala kopuyor bende Fifa oynarken.
    US hesabımla giriyorum, daha önce hiç kopmazdı ama Fifa10 oynarken hep kopuyor başka oyunlarda kopmuyor.
  • evet abi atın bende kopuyorum..4-0 öndeyim pat kopuyorum yada 4-0 yeniliyorum kopuyo adam sonra başlıya bana küfür etmeye..ben napim abi ea ya küfür et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSafari -- 2 Ekim 2009; 17:03:26 >
  • Street Fighter oynardım deli gibi bu düşme sorunu yüzünden bıraktım en son forumdan bir arkadaşla oynarken yine çok lag vardı. Online rezalet oldu gerçekten.
  • Sony adama kafayı yedirtme.3.00'dan önce hiç olmazdı 3.00 dan sonra dk'da sayısız kere düşüyordu 3,01de düzeldi biraz ama yine hala düşüyor.
  • oha bugün yine düştü 89.dakkada :S
  • Çok ilginç UK Psn'le hiç kopmadan ranked maç yaptm şimdi ama US Psn'le 10 maç yaptıysam 10'uda kopmuştu.
    UK Psn'imi ekleyin arkadaşlar sorun düzelene kadar

Psn: diroix
  • bendede hep uk düşüyo, us hiç düşmüyo..
  • DNS AYARINI DÜZELT

YÜKLEMİŞİNDİR PC YE youtube jacker yok xvideos a girmek için dns leri değiştirmişindir tabi giremezsin psn ye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkmirror

DNS AYARINI DÜZELT

YÜKLEMİŞİNDİR PC YE youtube jacker yok xvideos a girmek için dns leri değiştirmişindir tabi giremezsin psn ye

Bu nasıl bir hitap tarzı arkadaşım ?

Her türlü ayar default'ta,ayrıca psn'e girememe gibi bir sorunum yok düşme sorunu var...

FIFA'da özellikle düşüyor ya , UC2 oynadım dün gece saatlerce hiç birşey olmadı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 2 Ekim 2009; 18:44:55 >
  • arkadasla fifa oynuyoduk 2 . yarı koptu birden sign out oluyo sonra tekrar baglanıyo bu sorunu giderirler inş
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.