Şimdi Ara

FIFA 10 - PSN'den Düşme Sorunu (Yeter Artık !!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
3.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar son 1 aydır falan PSN'den çok düşüyorum , tam oyunun ortasında veya oyunda çektiğim bir video'yu upload ederken.Bir hata veriyor PSN'den atıyor sonra tekrar bağlanıyor ama bir işe yaramıyor tabii ki.

Az önce 2 kere FIFA 10 online'dan düştüm ve rank kastığım için 2 maç hükmen gitti...

Benzer sorunu yaşayan ve çözen var mı ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 9 Ekim 2009; 13:08:31 >

• Sanırım update den sonra oldu bu sorun bende de .. Her zaman olmuyor ama olduğu zaman sinir bozucak kadar çok oluyor.. Bir çözüm bulamadım , şansa bıraktım işimi artık
  • Benim PSN' e giripte bu sorunu yaşamadığım hiç olmadı.
    Nat Type olarak hangisi olması gerekiyordu? 2-3?
  • İlginç bende hiç olmuyo
  • Valla nat type 2 olması gerekiyor bildiğim kadarıyla.Benim modemde port , pc ve ps3 ile ilgili tek bir ayar yok yani.Hiç bir ayar yapmadan gayet oynuyordum internetten'de düşmeden son 1 aydır düşüyorum çok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 1 Ekim 2009; 0:13:54 >
  • son zamanlarda bendede kopma oluyor
  • Sanırım buldum çözümü arkadaşlar...

Turning off Media Server Connection works witch is in Settings>Network Settings>Media Server Connection and DISABLE, But you will have to turn it back on again if you share media over your network

Bu ayarı disable edin diyorlar.Düşme yaşayanlar bir denesin bende başladım denemeye disable ettim , modemi resetleyip giricem online'a...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bugün bendede oldu en az 10 kere modeme reset falan attım ama nafile hala devam ediyor sorun.
    Daha önce olmazdı bu kadar, çok nadiren olurdu 2-3 günde 1 gibi.
  • ben bugün 35 kere düştüm hepte ranked maçların 60.70. dklarında falan :)
  • bende de hic olmazdi guncelleme 3.00 dan sonra basladi surekli dusuyodum yarim saate 1 kere flan 3.01 den sonra biraz duzedi ama ara sira oluyo yine gunde 1 2 kez
  • Bana da son zamanlarda cok olmaya basladi!! Umarim en kisa zamanda cozulur...
  • Yukarda dediğim şeyi disable edin arkadaşlar birde öyle deniyelim bakalım...
  • Ben de 3.01 güncellemesiyle başladı kopmalar. Günde en az 15 kere kopuyor.

@Senceru, kapattım media serveri bakalım olacak mı? Umarım olmaz bıkkınlık geldi artık.
  • İnşallah olmaz , ben kapattığımdan beri olmadı hala 35 dakika önce sölemişim...
  • 3.0'da bu sorunu yasamiyordum ama 3.0.1 ile surekli kopmalar basladi bende de.
  • Yaptıktan 1 saat sonra yine düştüm...
  • Belli başlı oyunlarda oluyor nedense. LBP ve Fifa ben en çok kopmayı bunlarda yaşadım.
    Sabah 2 saat UC2 oynadım hiç kopmadı.
  • Bende şimdi uc2'ye girdim bakalım olucak mı kopma...
  • Çok nadir olarak bende de bu düşme sorunu var.
  • Benim de internet bağlantım 2-3 gündür kopuyor.Sanırım telekomda sorun var.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.