Şimdi Ara

FIFA 10 - PSN'den Düşme Sorunu (Yeter Artık !!) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
105
Cevap
0
Favori
3.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fazla başıma gelmiyo bu sorun, gelmesin zaten
  • arkadaşlar arenaya dikkat edin sol üste olması lazım bir mesaj çıkıyor gece 4 ile 4:30 arası serverlarda onarım olacakmış sanırım bu sorun için birşeyler yapacaklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkmirror

DNS AYARINI DÜZELT

YÜKLEMİŞİNDİR PC YE youtube jacker yok xvideos a girmek için dns leri değiştirmişindir tabi giremezsin psn ye

xvideos
  • http://forums.electronicarts.co.uk/fifa-10-sony-playstation-3-microsoft-xbox-360/824967-fifa-10-online-disconnect-problem-psn-ea.html

Arkadaşlar disconnect sorunuyla ilgili bir konu açtım , community'de account'u olanlar konuyu güncellerse sevinirim...
  • arkdşlar bende ps store a girerken dns hatası falan diyor, 3-4 kez denedikten sonra giriyor, aynı şey pc dede oluyor sayfa açılmıyor 3-4 kez yenile
    dedikten sonra sayfa açılıyor.. emin deilim ama bana interntte sorun varmış gibi geliyor...
  • %90 wifi modendendir,

bende aynı hata olunca, wifi modem i resetlıyorum, duzelıyor,(wifi modem ımde ara ara laptopdada baglantıyı koparıyor)

ayrıca wifi modem ıle ps3 arasına manyetık alan varsa, oda sınyal gucunu etkıler ve kopmaya sebep olur, ag kablosunu dırek takarak deneyın...
  • Modem'de wireless özelliği var ama ben ethernet ile bağlıyorum PS3'ü,yani ondan değil...
  • Sorun genel olmasına rağmen , port açtım ps3 için modemime birde böyle denicem bakalım...

Edit : Yine attı FIFA'da , FIFA 10'da sorun var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 3 Ekim 2009; 3:30:21 >
  • bende hiç düşme sorunu olmuyor..
  • Online olarak FIFA 10 oynadınmı console-master ??
  • UK hesabımla kesinlikle düşmüyorum oyundan, 10'a yakın maç yaptım üstüste.
    Ama US hesabımla 1 maç bile tamamlayamadım kopmaktan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diroix

UK hesabımla kesinlikle düşmüyorum oyundan, 10'a yakın maç yaptım üstüste.
    Ama US hesabımla 1 maç bile tamamlayamadım kopmaktan.

Bazısı da US'ta düşmüyor , ben UK'ta düşüyorum US'u denemedim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

Online olarak FIFA 10 oynadınmı console-master ??

evet hergün oynuyorum bi sorun olmadı şu ana kadar.

acaba ttnet ile ilgili bir problem mi var?bu sorunu yaşayanların net bağlantısı nasıl bu aralar bir sorun var mı?net gidip geliyormu?

ben bide wireless olarak girdiğim halde kopma yaşamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi console-master -- 3 Ekim 2009; 4:13:14 >
  • Benim internet hiç bir şekilde gitmiyor , PSN'den düşünce de internet gitmiyor sadece PSN'den düşüyor yani.

İnternet fıstık gibi , nazar değmesin...
  • Senceru o zaman senin modemle ilgili bir sonun var başka bir modem ile denedin mi hiç
  • Denemedim de , sorun modemde veya internette değil hocam şuan uc2 oynuyorum 2 saattir kopma yaşanmadı.Sanırım FIFA 10 serverlarında sorun...
  • Sorun düzeldi gibi son 2 gündür. Hadi hayırlısı.
  • Bugun bendede oldu.Gta4 multiplayerda ilk kez
  • quote:

quote:

DNS AYARINI DÜZELT

YÜKLEMİŞİNDİR PC YE youtube jacker yok xvideos a girmek için dns leri değiştirmişindir tabi giremezsin psn ye

Bu nasıl bir hitap tarzı arkadaşım ?

Her türlü ayar default'ta,ayrıca psn'e girememe gibi bir sorunum yok düşme sorunu var...

FIFA'da özellikle düşüyor ya , UC2 oynadım dün gece saatlerce hiç birşey olmadı...

Bendede aynı sorunlar var @senceru , hakketten arkadaşın tavrı yaran cinsten olmuş gülmekten geberdim hani yardımmı ediyor adammı dövüyor belli değil , yüklemişsindir pc ye bişeyler bi bak bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: system failure

quote:

quote:

DNS AYARINI DÜZELT

Bu nasıl bir hitap tarzı arkadaşım ?

Her türlü ayar default'ta,ayrıca psn'e girememe gibi bir sorunum yok düşme sorunu var...

FIFA'da özellikle düşüyor ya , UC2 oynadım dün gece saatlerce hiç birşey olmadı...

Bendede aynı sorunlar var @senceru , hakketten arkadaşın tavrı yaran cinsten olmuş gülmekten geberdim hani yardımmı ediyor adammı dövüyor belli değil , yüklemişsindir pc ye bişeyler bi bak bakalım

Yok hiç birşey pc'de ya , sorun FIFA serverlarında sanırım bizimle ilgili değil...

Başka oyunda düşmüyorum çünkü ben...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 3 Ekim 2009; 14:35:38 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.