Şimdi Ara

Fiesta vs Clio Bayan Aracı (ibiza alınacak)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ablama araba alacağız. Üniversite 4.sınıf. Araba tecrübesi çok sayılmaz. Ford ve Renault bayilerinden fiyat aldık. Fordun 1.6 powershift titanum'una 60bin dediler. Liste fiyatı da 60bin niye indirmedi hiç Renaultta da icon 1.2 turbo edcsine 65 dediler. 63e falan pazarlıkla düşer dedi.

Kendisi fiestayı beğendi iç konsol falan bakımından. Sizlere danışmak istedim. Sizce hangisi alınabilir? Kız öğrenci ve Düzce'de okuyor.

düzenleme: Seat ibiza da düşünmeye başladık. daha ucuz ve donanım paketleri olarak daha avantajlı. f/p sanki. Motoru'da iyi gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cellamo -- 18 Eylül 2016; 8:43:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Polo neden düşünmediniz o fiyatlara çıkılınca polo all star dsg 1.2 tsi 61 bin tl
  • Fiesta bir bayana daha uygun.

• Fiesta+ lpg diyorum. Sıkı pazarlık yaparsanız fiyat düşecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: In Flames

Polo neden düşünmediniz o fiyatlara çıkılınca polo all star dsg 1.2 tsi 61 bin tl

Hiç aklıma gelmemisti hocam bayiye gidip bir bakayım teşekkürler.

• bence suzuki swift daha mantıklı

• ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    Tipi hoşuna gitmedi :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fiesta da clio da kullandım kizkardesimin geçen yıl 2104 fiesta aldık, arada bende kullaniyorum ve ben de dusunuyorum aynı aracı. Kullanımı gayet hoş, kizkardesimde fiestayi daha çok beğendi zaten. İmkan varsa ikisini de kullanıp karar verin.

• i20 elite+cam tavan veya i20 active
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Valiente

i20 elite+cam tavan veya i20 active

i20'yi de beğenmedi :(

quote:

Orijinalden alıntı: kuikkuik

Fiesta da clio da kullandım kizkardesimin geçen yıl 2104 fiesta aldık, arada bende kullaniyorum ve ben de dusunuyorum aynı aracı. Kullanımı gayet hoş, kizkardesimde fiestayi daha çok beğendi zaten. İmkan varsa ikisini de kullanıp karar verin.

Fiestayı kullandı ama clioda test aracı yokmuş öyle dediler.
    Seat ibiza nasıldır sizce? Bir arkadaşım da onu önerdi. 54bin liste fiyatı var onunda.
  • Cellamo kullanıcısına yanıt
    50 Liraya 1.0 EcoTsi İbiza alınır, 15 lira para cebe kalır

• İbizanin 2011 modeli vardı bizde arkası dar ve plastik aksamı çok kötüydü maalesef yenisinde durum ne bilmiyorum.

• araba istiyorsanız fiesta bakın. oyuncak istiyorsanız clio ibiza bakabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Şıh Hazretleri

Öyle yapıyoruz anlaşılan. Teşekkürler :)

quote:

İbizanin 2011 modeli vardı bizde arkası dar ve plastik aksamı çok kötüydü maalesef yenisinde durum ne bilmiyorum.

Hala çok bir fark yok o eski halinden :) Ama fiestanın benzeriyle arasında 10k fark var. Ibiza'yı gördükten sonra babam da zaten fiestayı clioyu unuttu direk. Ablam da beğendi zaten. Heralde tercihi ibiza olacak. Teşekkür ediyorum yardımların için

quote:

Orijinalden alıntı: acr

araba istiyorsanız fiesta bakın. oyuncak istiyorsanız clio ibiza bakabilirsiniz.

Fiesta bakıyoruz da ibizayla arasında 10bin fark farken de oyuncakta olsa insan kayıyor ibiza'ya.

• Skoda Fabia öneririm. Motor ve konfor olarak beğendim.

• Dostum sen bakma oyuncakçı züccaciyecilere fiyat farkı artınca arabaya mistik şeyler olduğunu sanıyorlar gözüm kapalı İbiza tavsiye ederim parayı sokakta bulmuyor iseniz.

• quote:

araba istiyorsanız fiesta bakın. oyuncak istiyorsanız clio ibiza bakabilirsiniz.

neymis bu fiesta boyle bizde 1.0 140hp red&black fiesta var 17inc jantli falan, hic boyle bir ayrim falan yapamiyorum, gozlerim bozulmus sanirim

• quote:

Orijinalden alıntı: masterap

quote:

neymis bu fiesta boyle bizde 1.0 140hp red&black fiesta var 17inc jantli falan, hic boyle bir ayrim falan yapamiyorum, gozlerim bozulmus sanirim

ben fiestayı abartmıyorum. sadece oyuncak istiyorsanız ibiza alın diyorum. arada ince bir fark var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cellamo

quote:

Orijinalden alıntı: Şıh Hazretleri

Öyle yapıyoruz anlaşılan. Teşekkürler :)

quote:

İbizanin 2011 modeli vardı bizde arkası dar ve plastik aksamı çok kötüydü maalesef yenisinde durum ne bilmiyorum.

Hala çok bir fark yok o eski halinden :) Ama fiestanın benzeriyle arasında 10k fark var. Ibiza'yı gördükten sonra babam da zaten fiestayı clioyu unuttu direk. Ablam da beğendi zaten. Heralde tercihi ibiza olacak. Teşekkür ediyorum yardımların için

quote:

Fiesta bakıyoruz da ibizayla arasında 10bin fark farken de oyuncakta olsa insan kayıyor ibiza'ya.

o kadar iyi biliyorsun madem sorma. soruyorsan eyvallah diyeceksin. arada 10 bin farkı kullanırken anlarsın.

• Cellamo kullanıcısına yanıt
    ibiza alın hocam. 62 e ye falan dizel+otomatik+bi xenon+sunroof+plus paket ibiza alabilirsiniz
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-2016-yeni-cam-tavan-plusled-bi-xenon-plusbuyuk-ekran-plusful-plusful-boyasiz-334295316/detay (ilgim yok)
    1.0 ecotsi 52 e falan alan var(0) plus paket+sunroof atın temizinden binin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_Android -- 17 Eylül 2016; 15:06:10 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.