Şimdi Ara

Fiesta kapısındaki şey.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2010 fiestamın arka kapılarında aşağıdaki resimde yeşille işaretli yer çocuk kilidi için. Peki kırmızı ile işaretli olan nedir acaba? Anahtar bunu da çeyrek tur kadar çeviriyor. Ama kitapçığını v.s. bir bilgiye ulaşamadım.
    Fiesta kapısındaki şey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam hiç bilgim yok ama kapının kilitlenmesini sağlayan mekanizma olabilir kapandığında
  • Çocuk kilidi,kitlediğinizde kapı içeriden açılamaz hale gelir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeşil ile çevrili olan dediğiniz işe yarıyor da kırmızı ile çerçevelediğimi bulamadım. Acaba trend paket olduğundan bir fonksiyonu yok mu? Belki üst paketlerde bir işe yarıyor olabilir.
  • Aynı araca 7 yıldır sahibim ama orada öyle birşey olduğunu hiç fark etmemiştim

Biri cevabı bulsa da biz de öğrensek

• Hocam kapının yanındaki deliklere bakmak nereden aklınıza geldi?

• Normalde de meraklı biriyimdir, pc, telefon, ıvır zıvır aklınıza gelecek şeylerin sağını solunu kurcalamayı severim.

Ama bu durum aslında 6 aylık kızım nedeniyle ortaya çıktı. İlk çocuğum 2-2,5 yaşlarında iken ticari taksinin kapısını açmıştı seyir esnasında. O nedenle şimdi ufaklıkta açmasın diye çocuk kilidini kullanıyorum. Yeşil ile işaretli kısımdan çocuk kilidini aktif edince kapı içeriden hiç bir şekilde açılmıyor ve bu da büyük külfet oluyor arkada oturana. Her seferinde önden birinin inip kapıyı açması gerekiyor.

Acaba bunun başka yöntemi yok mu? Bir başka ayar-düğme v.s. var mı, yok mu diye bakarken gördüm. Kontak anahtarı ile çeyrek tur kadar dönüyor ama ne işe yarıyor çözemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 16 Ağustos 2017; 13:45:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arayan bulur demişler arkadaşlar, sonunda buldum.

Anahtarla kapıları ayrı ayrı kilitleme:

Not: Merkezi kilitleme işlevi başarısız olursa, gösterilen konumda anahtarı kullanarak kapılar ayrı ayrı kilitlenebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Arayan bulur demişler arkadaşlar, sonunda buldum.

Anahtarla kapıları ayrı ayrı kilitleme:

Not: Merkezi kilitleme işlevi başarısız olursa, gösterilen konumda anahtarı kullanarak kapılar ayrı ayrı kilitlenebilir.

/>

Kapının iç kısmında eskiden olduğu gibi kilit mekanizması yok ve açıkta değil. O yüzden bunu bir yere yapmak zorundalar ve mantıklı.

Araştırmanız için teşekkürler.

• MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için tesekkurler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.