Bildirim
Fiesta Flair, Fun alınırmı sizce?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Arkadaşlar sanırım fiesta flair hakkında bilgisi olan yok.
Sizce corsa , polo , 206 yada küçük sınıf ne alabilirim bu fiyatlara . 10 - 11 bin civarı? -
Corsa b öneririm. Fiesta hakkında bilgim yok. -
Renault Clio 1 , .Motordan performans beklemiyorsan,al. -
teşekürler arkadaşlar .
Bu tavsiye ettiğiniz ( cilio 1, corsa b) otomobilleri 10 - 11 bin civarı bulabilirmiyiz ? sahibinden de fiyatlar yüksek gibi geldi... -
fiesta fun temiz bulunursa rahatlıkla alınır. -
quote:
Orijinalden alıntı: idemo
fiesta fun temiz bulunursa rahatlıkla alınır.
fiesta fun ların genel bi problemi filan varmı hocam? yada parça fiyatları filan nasıldır ? -
Fiesta az yakmaz yalnız..
Bende 2000 model Fun 1.4 var, karma benzin tüketimi 8.0 litreye yakın.
Fakat 1.25 motordan daha az yaktığı söylenir.
Motorun LPG uyumu tamdır.
Onun dışında sürüş kalitesi ve yol tutuş özellikleri bakımından kendi sınıfındaki araçlardan üstündür.
1.4 motoru çok seridir, sürmesi keyiflidir, direksiyon bir miktar serttir.
Yol ve motor sesi bakımından başarılı bir araba olduğunu söyleyebilirim.
Büyük problem çıkarmaz, ama ufak tefek motor parçalarında sorun çıkabiliyor, değiştirmek gerekiyor.
Kapı içi döşemelerde açılmalar başladı. Çözülemeyen kabin içine su sızdırma problemim var.
Arabamdan genel olarak memnunum, şimdiye kadar aldığıma hiç pişman etmedi.
Fiyat araştırması yapmadım fakat fiyatlar yakın ise Corsa, Polo da düşünebilirsin ama Fiesta'nın 2. elde daha ucuz olduğunu sanıyorum.
O yüzden Fiesta alman daha mantıklı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: nihilist76
Fiesta az yakmaz yalnız..
Bende 2000 model Fun 1.4 var, karma benzin tüketimi 8.0 litreye yakın.
Fakat 1.25 motordan daha az yaktığı söylenir.
Motorun LPG uyumu tamdır.
Onun dışında sürüş kalitesi ve yol tutuş özellikleri bakımından kendi sınıfındaki araçlardan üstündür.
1.4 motoru çok seridir, sürmesi keyiflidir, direksiyon bir miktar serttir.
Yol ve motor sesi bakımından başarılı bir araba olduğunu söyleyebilirim.
Büyük problem çıkarmaz, ama ufak tefek motor parçalarında sorun çıkabiliyor, değiştirmek gerekiyor.
Kapı içi döşemelerde açılmalar başladı. Çözülemeyen kabin içine su sızdırma problemim var.
Arabamdan genel olarak memnunum, şimdiye kadar aldığıma hiç pişman etmedi.
Fiyat araştırması yapmadım fakat fiyatlar yakın ise Corsa, Polo da düşünebilirsin ama Fiesta'nın 2. elde daha ucuz olduğunu sanıyorum.
O yüzden Fiesta alman daha mantıklı.
Blgiler için teşekürler arkadaşım. Aslında bir tane 2001 model 98bin km de, 1.25 ghia buldum fakat. fiyat çok yüksek . 13 .750 istiyorlar. Braz bakmak lazım sanırım uygun fiyata denk getirebilmek için. Saygılar....
-
quote:
Orijinalden alıntı: evvela
Blgiler için teşekürler arkadaşım. Aslında bir tane 2001 model 98bin km de, 1.25 ghia buldum fakat. fiyat çok yüksek . 13 .750 istiyorlar. Braz bakmak lazım sanırım uygun fiyata denk getirebilmek için. Saygılar....
11.000 tl ye fiestaya girmeniz riskli.Yeni kasa fiyatları 12.500-13.000 civarında.Eski kasaların km saatleri 5 haneli,sakata gelmeniz çok fazla.
Bunun dışında Fiat Palio (16 valfli olanlarına bakın),Renault Clio 1, Opel Corsa 97-98,Suzuki swift veya Skoda felicia (klimasız) modellerini bulabilirsiniz.Yerinizde olsam Corsa>Clio>Swift... diyerekten aramaya başlardım.Saydıklarımda yedek parça olarak en rahat edeceğiniz palio fakat kalite olarak fazla birşey beklemeyin.Clio için konuşacak olursam , yakıt tüketimi olarak ne çok az,ne çok fazla-normal.İşçilik ve kalite yaşıtındaki çoğu alman araçlarıyla eşdeğer,hatta sollar.Fakat sorun çıkartırsa araçtan anlayan bir usta bulmanız lazım,iç mekandaki bazı parçaları bulamakta sıkıntı yaşayabilirsiniz.Fakat kolay kolay arıza vermezler,ses yalıtımı iyi,motor performansı(renault energy) dışında, kuruşu kuruşuna parasını hak ediyor ki zaten ekonomi amaçlanarak üretilmiş.
-
4 kapı şart değilse twingo da alınabilir. lpg uyumlu 1.2 60bg motor, klima, elektrikli camlar - aynalar, parça fiyatları ucuzdur... -
quote:
Orijinalden alıntı: xenon_06
quote:
Orijinalden alıntı: evvela
11.000 tl ye fiestaya girmeniz riskli.Yeni kasa fiyatları 12.500-13.000 civarında.Eski kasaların km saatleri 5 haneli,sakata gelmeniz çok fazla.
Bunun dışında Fiat Palio (16 valfli olanlarına bakın),Renault Clio 1, Opel Corsa 97-98,Suzuki swift veya Skoda felicia (klimasız) modellerini bulabilirsiniz.Yerinizde olsam Corsa>Clio>Swift... diyerekten aramaya başlardım.Saydıklarımda yedek parça olarak en rahat edeceğiniz palio fakat kalite olarak fazla birşey beklemeyin.Clio için konuşacak olursam , yakıt tüketimi olarak ne çok az,ne çok fazla-normal.İşçilik ve kalite yaşıtındaki çoğu alman araçlarıyla eşdeğer,hatta sollar.Fakat sorun çıkartırsa araçtan anlayan bir usta bulmanız lazım,iç mekandaki bazı parçaları bulamakta sıkıntı yaşayabilirsiniz.Fakat kolay kolay arıza vermezler,ses yalıtımı iyi,motor performansı(renault energy) dışında, kuruşu kuruşuna parasını hak ediyor ki zaten ekonomi amaçlanarak üretilmiş.
Hocam öncelikle teşekkürler.
Corsa ve clio, swift hb baktım fakat fiyatlar yüksek geldi bana. palio düşünmüyoruz. biraz daha bakmak lazım söyle 2001 model temiz bi araba bulana kadar. saygılar...
-
quote:
Orijinalden alıntı: StrangerXT
4 kapı şart değilse twingo da alınabilir. lpg uyumlu 1.2 60bg motor, klima, elektrikli camlar - aynalar, parça fiyatları ucuzdur...
twingo ların fiyatları uygun fakat 1999 modeller var. acaba alırsam bi problem çıkarır mı diye korkutuyor biraz. 8000 - 9000 tl ye kadar var. aslında fiyata bana çok daha uygun . -
*Twingo sorun çıkarmaz. 1999 model üzeri alınmalı yalnız. Garip gurup parçaları zor bulunur.
*Fiesta tam bir eşektir. Sene 1 kez bakımını yaptırırsınız benzini koyar gezersiniz. Kronik bir sorunu yoktur. MK5'ten ziyade MK6 bulabilirseniz daha iyi olur.
*1.6 16v dışındaki ve 2003 model altı Clio'ları tavsiye etmem.
*O fiyata alabileceğiniz Corsa B olur sanırım. Corsa C daha iyi bir seçim olabilir.
*Temizini bulabilirseniz 206 alabilirsiniz. Konfor önemli değilse temiz 106 bakabilirsiniz.
*Palio'yu, Swift'i zaten baştan eleyin. -
Hazzar sağol bilgi için. Bi tane 9500 e twingo buldum . İlk sahibinden onu almayı düşünüyorum bakalım hayırlısı .
Araç bu :
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2000-renault-twingo-alize-ilk-sahibinden-110907132/detay -
bende de 99 model 102bin km de bir twingo var, yaklaşık 3 senedir bende, evde bir de clio'muz ve bende de şirket arabası olduğundan 3 senede 15bin km yapmışım garibimle :) ama bu süre zarfında hiç sorun çıkarmadı bana.
şehir içinde 7-8 litre, şehir dışında 5 litre (90 km sabit) benzin tüketir, lpg'ye uyumludur, atiker mimgas gibi sistemleri taktıran arkadaşlarımız var.
buji takımı 16 lira, baskı balata 100-120 lira, fren balataları 30 lira gibi uygun fiyatlara bulunurken, aracın iç donanımlarının pahalı olduğu doğrudur, bu sorunu da yurt dışından toplu parça getiren arkadaşlarımız sayesinde çözüyoruz.
twingo düşünürsen eğer twingofanclub.com adresine göz atabilirsin -
quote:
Orijinalden alıntı: StrangerXT
bende de 99 model 102bin km de bir twingo var, yaklaşık 3 senedir bende, evde bir de clio'muz ve bende de şirket arabası olduğundan 3 senede 15bin km yapmışım garibimle :) ama bu süre zarfında hiç sorun çıkarmadı bana.
şehir içinde 7-8 litre, şehir dışında 5 litre (90 km sabit) benzin tüketir, lpg'ye uyumludur, atiker mimgas gibi sistemleri taktıran arkadaşlarımız var.
buji takımı 16 lira, baskı balata 100-120 lira, fren balataları 30 lira gibi uygun fiyatlara bulunurken, aracın iç donanımlarının pahalı olduğu doğrudur, bu sorunu da yurt dışından toplu parça getiren arkadaşlarımız sayesinde çözüyoruz.
twingo düşünürsen eğer twingofanclub.com adresine göz atabilirsin
sağol StrangerXT
twingofanclub e bir bakayım . tam almak üzereyken yukardaki ilanda bulunan ara.ç 9 000 tl ye satılmış . Neyse nasip . Birazdaha araştırma yapmam lazım sanırım...
-
twingonun buji takımı 35 - 40 tl.
baskı balata 280 tl.
basit plastik aksamlar orjinalleri fahiş fiyatlara satlıyor, yan sanayileri uygun, bazen çıkmaları da pahalıya gidiyor, millet twingo parçası alacağını duyunca çakallaşıyor. -
ayni model cliolar daha gelismis araclardir fiestaya gore ama fiesta cok tatli bi aractir 1.6 otomatik cliomuzda vardi fiesta flair 1.2 de vardi fiesta daha tarz bi arac ve o fiyata temiz clio bulamazsiniz fiestayio tavsiye ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mehmetbilen
twingonun buji takımı 35 - 40 tl.
baskı balata 280 tl.
basit plastik aksamlar orjinalleri fahiş fiyatlara satlıyor, yan sanayileri uygun, bazen çıkmaları da pahalıya gidiyor, millet twingo parçası alacağını duyunca çakallaşıyor.
http://www.otostart.com/index.php?option=com_otostart&task=urun&ref=a&syf=ALFA-ROMEO-AUDI-BMW-CHEVROLET-CHRYSLER-CITROEN-DACIA-DAEWOO-DAIHATSU-DODGE-FIAT-FORD-HONDA-HYUNDAI-JAGUAR-JEEP-KIA-LADA-MAZDA-MERCEDES-MITSUBISHI-NISSAN-OPEL-PEUGEOT-PORSCHE-PROTON-RENAULT-ROVER-SAAB-SEAT-SKODA-SUBARU-SUZUKI-TOYOTA-VOLKSWAGEN-VOLVO-BUJI-0242240593-BOSCH-31
buji (bosch) 4,5 lira. araba 4 silindirli, silindir başına 1 buji var.
baskı-balata (valeo) 150 TL :
http://www.otostart.com/index.php?option=com_otostart&task=urun&ref=a&syf=RENAULT-DEBRIYAJ-SETI-003433-VALEO-55 (geçen sene 110 liraya alındı sanayiden, hala da 110-120 ye bulunabiliyor fatura kesmeyen sanayi parçacılarında..)
demek ki araştırmak lazım kazık yememek için :)
plastik aksamda fahiş fiyat dediğim, aynı fiyata alınan doğana şahine göredir, yoksa servisten almaya kalkarsanız tüm markaların parçaları kazıktır. kapı kolu serviste 70 lira civarı, yan sanayisi 5-10 lira, koltuk yatırma kolları da keza aynı şekilde. bahsedilen iç aksam fiesta yada clio'dan pahalı değil fiyat olarak. sadece biraz araştırma yapmak lazım..
Benzer içerikler
- peugeot 206 neden tutulmuyor
- ford courier tutulan modeli hangisi
- clio mu egea mı
- toyota corolla efsane kasa tutulan modeli
- toyota corolla mı megane 4 mü
- en az yakan arabalar
- mercedes mi bmw mi
- uçan araba fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X