< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr Thoth -- 10 Ağustos 2017; 16:21:42 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr Thoth -- 10 Ağustos 2017; 16:21:42 > |
birisi 252 bin km de ve 13bin lira hasar kaydı var orta boş arası donanım, diğeri 2011 model full+full donanım 1300 liralık tek kazası var ve 97bin km'de. ben 25bin vermeye bile razıydım, 3 bin lira cebimde kaldı diye düşünüyorum. aylarca arabamı 20bin liraya bile satamadım çünkü. |
Hayırlı olsun güzel araç.Ancak 2011 Dizel fiesta almak için 2008 Dizel rio'nun üzerine 22 Bin vermek bana biraz fazla geldi.Sonuçta ikiside dizel B Sınıfı araç ve aralarında sadece 3 yaş var.
|
defiant82 demiş ki;
Mesajı Yerinde Gör
95 beygirlik 205 torkluk bir araçla dağda bayırda kalmak baya zor bir şey, acemi şoförlük gerektirir. aracın da dar olduğunu düşünmüyorum, dağ bayırla hiç ama hiç alakası yok ayrıca dar olmasının ![]() |
Fiestanin surucu ve on yolcu yasam alani focus'tan genistir. Bilmeyen ogrensin. Icine sigamadim falan diyen adamin agzina kurekle vurmak lazim. Tamamen sallama.
Sase bircok C sinifi aractan daha rijit. Sutunlar boron celigi. Skidpad testlerinde en iyi G veren araclardan birisi. Kici basi ayri oynuyor yazanlara bakin Kore arabasi kullaniyorlar. Yolda durmayan frenleri bile dogru duzgun durduramayan kore arabasi. Sonra da chris harris'in bile yol tutusunu begendigi arabaya .ok atiyorlar. Geciniz. 1.6 tdci, PSA grubunun 1.6 HDI unutesinin ehlilestirilmisi. Daha fazla ara atesleme ile ayni yakit yakiyor ancak daha sessiz ve titresimsiz calisiyor. Kisaca tas gibi bir motor. Arac 2010 agustos ayindan sonra gelen seri ise euro 5 95 hp focus 3 motoruna sahiptir. Onceki seri ise euro 4 90 hp focus 2.5 motoruna sahiptir. Guvenlik paketi var ise ESP ASR yan havayastiklari ve diz havayastigi vardir. Yagmur sensoru far sensoru katlanan aynalar ambiyans aydinlatma vs vs tatminkar bir arabadir. Simartacak bir arac degildir ancak surerken cok zevk veren bir arabadir. B sinifinda bircok arac kullandim ve fiesta kesinlikle favorim. En son 2017 clio kullandim maalesef aracin dalgalanma yapmasi surus adina bazi seylerin eksik oldugunu gosterdi bana. Oyle kocaman ekranla musteri calmaya calisiyorlar ise. Fiesta iyidir. Gule gule kullanin. Ozellikle 1.6 tdci seciminiz icin de tebrik ederim. |
kazasız, km si az full + full hem de 1.6 tdci. gayet normal fiyat şahsen hocam, piyasaya hakim değilsiniz sanırım. 1.4 tdci lara ne fiyatlar istiyorlar. |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr Thoth -- 10 Ağustos 2017; 16:52:29 > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|