Şimdi Ara

Fiesta 1.6 TDCI Titanium X aldım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
3.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Aylardır 0 mı alsam 2.el mi alsam diye düşün düşün macerayı sonunda pazartesi sonlandırdım. 2008 model Kia Rio 1.5 CRDI Ex Comfort HB 252bin km'deki aracımı verip üstüne 22bin lira verdim ve 2011 model Titanium X 1.6 TDCI Manuel Ford Fiesta aldım. Aracı detaylı inceleyip kullanmaadım henüz, ancak tam olarak eşekten inip ata binmiş gibi hissediyorum, araç çok şımartıyor beni. Hem donanım olarak hem konfor olarak çok tatminkar. Çok yakında toros dağlarında dar yollarda bir test etme şansım olacak, bol bol zorlayıp test edeceğim yol tutuşunu. Bu da fotoğrafları

Fiesta 1.6 TDCI Titanium X aldım.Fiesta 1.6 TDCI Titanium X aldım.Fiesta 1.6 TDCI Titanium X aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr Thoth -- 10 Ağustos 2017; 16:21:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

Hayırlı olsun güzel araç.Ancak 2011 Dizel fiesta almak için 2008 Dizel rio'nun üzerine 22 Bin vermek bana biraz fazla geldi.Sonuçta ikiside dizel B Sınıfı araç ve aralarında sadece 3 yaş var.

birisi 252 bin km de ve 13bin lira hasar kaydı var orta boş arası donanım, diğeri 2011 model full+full donanım 1300 liralık tek kazası var ve 97bin km'de. ben 25bin vermeye bile razıydım, 3 bin lira cebimde kaldı diye düşünüyorum. aylarca arabamı 20bin liraya bile satamadım çünkü.
    defiant82 kullanıcısına yanıt
    defiant82 demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: defiant82

Öncelikle hayırlı olsun ama naçizane tavsiyem gaza gelip aracı dağda bayırda zorlayıp yolda kalmayın ziraaltınızda hilux land cruiser ranger vs... yok hevesiniz boşa gitmesi

Sonuçta b sınıfı dar bi araç

95 beygirlik 205 torkluk bir araçla dağda bayırda kalmak baya zor bir şey, acemi şoförlük gerektirir. aracın da dar olduğunu düşünmüyorum, dağ bayırla hiç ama hiç alakası yok ayrıca dar olmasının
    Fiestanin surucu ve on yolcu yasam alani focus'tan genistir. Bilmeyen ogrensin. Icine sigamadim falan diyen adamin agzina kurekle vurmak lazim. Tamamen sallama.

Sase bircok C sinifi aractan daha rijit. Sutunlar boron celigi. Skidpad testlerinde en iyi G veren araclardan birisi.

Kici basi ayri oynuyor yazanlara bakin Kore arabasi kullaniyorlar. Yolda durmayan frenleri bile dogru duzgun durduramayan kore arabasi. Sonra da chris harris'in bile yol tutusunu begendigi arabaya .ok atiyorlar. Geciniz.

1.6 tdci, PSA grubunun 1.6 HDI unutesinin ehlilestirilmisi. Daha fazla ara atesleme ile ayni yakit yakiyor ancak daha sessiz ve titresimsiz calisiyor. Kisaca tas gibi bir motor.

Arac 2010 agustos ayindan sonra gelen seri ise euro 5 95 hp focus 3 motoruna sahiptir. Onceki seri ise euro 4 90 hp focus 2.5 motoruna sahiptir.

Guvenlik paketi var ise ESP ASR yan havayastiklari ve diz havayastigi vardir.

Yagmur sensoru far sensoru katlanan aynalar ambiyans aydinlatma vs vs tatminkar bir arabadir.

Simartacak bir arac degildir ancak surerken cok zevk veren bir arabadir. B sinifinda bircok arac kullandim ve fiesta kesinlikle favorim. En son 2017 clio kullandim maalesef aracin dalgalanma yapmasi surus adina bazi seylerin eksik oldugunu gosterdi bana. Oyle kocaman ekranla musteri calmaya calisiyorlar ise.

Fiesta iyidir. Gule gule kullanin. Ozellikle 1.6 tdci seciminiz icin de tebrik ederim.
  • Hayırlı olsun, güle güle kullanın çok keyfili araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Hayırlı olsun, güle güle kullanın çok keyfili araç.

teşekkür ederim. 1 aydır 1.6 tdci arıyordum, zor oldu baya temiz bulmak, tabi bir de takasa girmek kolay olmadı
  • Öncelikle hayırlı olsun ama naçizane tavsiyem gaza gelip aracı dağda bayırda zorlayıp yolda kalmayın ziraaltınızda hilux land cruiser ranger vs... yok hevesiniz boşa gitmesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Öncelikle hayırlı olsun ama naçizane tavsiyem gaza gelip aracı dağda bayırda zorlayıp yolda kalmayın ziraaltınızda hilux land cruiser ranger vs... yok hevesiniz boşa gitmesi

95 beygirlik 205 torkluk bir araçla dağda bayırda kalmak baya zor bir şey, acemi şoförlük gerektirir. aracın da dar olduğunu düşünmüyorum, dağ bayırla hiç ama hiç alakası yok ayrıca dar olmasının
  • Kazasız belasız kullanın hayirli olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: beyazakbil

Kazasız belasız kullanın hayirli olsun

teşekkürler daha güzelleri sizin olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2010 ford fiesta 1.4 titanium
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dağa çıkarken gaza fazla yüklenme sonra arkayı toplayamazsın

Hayırlı olsun güle güle kullanın

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Dağa çıkarken gaza fazla yüklenme sonra arkayı toplayamazsın

Hayırlı olsun güle güle kullanın

sağol dostum valla 4 lastik lazım zaten şu an, ön lastikler kabaklaşmış baya, arkalar sağlam da önden kaymaktan korkuyorum ben yeni lastik alana kadar

• Hayırlı olsun güzel araç.Ancak 2011 Dizel fiesta almak için 2008 Dizel rio'nun üzerine 22 Bin vermek bana biraz fazla geldi.Sonuçta ikiside dizel B Sınıfı araç ve aralarında sadece 3 yaş var.
  • Alsanda 1almasanda orası burası ayrı oynuyor zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

Hayırlı olsun güzel araç.Ancak 2011 Dizel fiesta almak için 2008 Dizel rio'nun üzerine 22 Bin vermek bana biraz fazla geldi.Sonuçta ikiside dizel B Sınıfı araç ve aralarında sadece 3 yaş var.

birisi 252 bin km de ve 13bin lira hasar kaydı var orta boş arası donanım, diğeri 2011 model full+full donanım 1300 liralık tek kazası var ve 97bin km'de. ben 25bin vermeye bile razıydım, 3 bin lira cebimde kaldı diye düşünüyorum. aylarca arabamı 20bin liraya bile satamadım çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr Thoth -- 10 Ağustos 2017; 16:52:29 >
  • 6 senelik fiesta ne kadar paraymış yahu. Hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: SertyAdams

6 senelik fiesta ne kadar paraymış yahu. Hayırlı olsun.

kazasız, km si az full + full hem de 1.6 tdci. gayet normal fiyat şahsen hocam, piyasaya hakim değilsiniz sanırım. 1.4 tdci lara ne fiyatlar istiyorlar.
  • Hayırlı olsun hocam güzel araç. Biz de yeni focuslara bakıyoruz ama ateş pahası.

• quote:

Orijinalden alıntı: Karaçay

quote:

Ben darla dağ arasında ilişki mi kurdum Allahım yarabbim ya şurda bişey yazıyoruz açıklama yapmak gerekiyo neyse hayırlı olsun diyip burda bırakıyım

B sınıfı dapdar bi araba net.

• Güzel araba maşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci

Fiesta ile alıp veremediginiz var anlamadım

Ya 150kg birisiniz fiestaya sıgamıyorsunuz yada kuyruk acınız var

NET

1.90-99kg bi adamım ve sığamıyorum. 150 kilo diye yaftalamayın herkes sizin minik ebatlarınızda değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci

Fiesta ile alıp veremediginiz var anlamadım

Ya 150kg birisiniz fiestaya sıgamıyorsunuz yada kuyruk acınız var

NET

Bak bak kilodan giriyo ki boydan girerse hakaret edemez ya 1.94 boyum var kuyruk acısı ne ya ergen ergen konuşmalar yorum yaptık herkes atlamış

• Hayırlı olsun sanırım lansman rengiydi bu renk ozamanlar , birde x pakette esp varmı ben yok diye biliyorum , geçen sene hanıma aldık 1.25 güzel arabadır yol tutuşu iyidir, tam genç veya yeni evli çift aracı
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.