Şimdi Ara

Fiber superonline-Fiber uydunet - Fiber ttnet sizce hangisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 fiber altyapısıda varmış sitede zaten süperonline fiber kullanıyordum ancak akk olayı canımı sıktı tt net pek düşünmüyorum ama uydunet hd teledünya paketi sınırsız 20 mbps 50 fiyatı çok cazip geldi tabi en önemli şey internet kullanımı kullanan arkadaşlar fiber süperonline mı uydunet in bu kampanyası mı ? uydunet sıkıntı çıkarır mı hızı vs nasıldır ? gerçekten 20 mbps mi

• quote:

Orijinalden alıntı: talatcaner

http://www.superonline.net/kampanya-detay?k=64&d=gece-kusu-kampanyasi&t=0

hocam neden bu sebeplerini yazarsanız sevinirim fiyat ve hız olarak tabletli ile aynı oluyor sanırım biraz daha pahalı hatta gece kullanmam çünkü ayrıca uydunet e ne diyorsunuz
  • abidig kullanıcısına yanıt
    gecekuşu kampanyasıyla 00.00-06.00 arası yaptığınız indirmeler AKN'ye dahil olmuyor,bir nevi sınırsız internet 50mbps hız 100gb AKN...uydunette ise böyle bir tarife yok 50 Mbps'e kadar : 4 Mbps 200 GB AKN'li 89 TL / AY olarak mevcut.

Bana aylık 50gb AKN'li 20mbps hız yeter diyorsanız 24 ay taahhütlü kapsamlı bir tarife var ''her şey dahil yaz fırsatı''
  • quote:

gecekuşu kampanyasıyla 00.00-06.00 arası yaptığınız indirmeler AKN'ye dahil olmuyor,bir nevi sınırsız internet 50mbps hız 100gb AKN...uydunette ise böyle bir tarife yok 50 Mbps'e kadar : 4 Mbps 200 GB AKN'li 89 TL / AY olarak mevcut.

Bana aylık 50gb AKN'li 20mbps hız yeter diyorsanız 24 ay taahhütlü kapsamlı bir tarife var ''her şey dahil yaz fırsatı''

uydunet mantıklı geliyor ama interneti nasıl acaba çok araştırdım bir türlü karar veremedim sonuçta 2 yıl sözleşme var yada telefon hediyeli 64 tl lik pakete mi geçsem
    25mbps hız akk 100 gb uydunetten hızlı ama eskiden 50 tl verdiğimin az hızlısına 14 daha fazla vereceğim tek karım bir telefon sizce hangisi mantıklı
  • abidig kullanıcısına yanıt
    Şahsen uydunetin kalitesinden memnunum,yedi yıllık kullanıcıyım iki defa arıza kaydı verdim,onu da kısa sürede halettiler..Kullanacağınız yerde ki uydunetçilere sorarsanız daha sağlıklı bilgi alırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abidig

http://www.superonline.net/kampanya-detay?k=60&d=d-smart-giris-paketi-kampanyasi&t=4

sizce bu kampanya nasıl arkadaşlar

Adil kotadan şikayetçiyim diyorsunuz gene akkli paket alıyorsunuz?uydunet 10mbit limitsiz 100tl,sol 20 mbit limitsiz 200 tl,ttnet 20 mbit limitsiz 220 tl,ama en kalitelisi SOL bunların içinde,parasal olarak pahalı diyosanızda amaca göre almak lazım online oyun için SOL,Sürekli upload yaparım derseniz uydunet 50 mbitlik paketler,normal kullanıcıyım 75 gb akk yeter diosanız ttnet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Şahsen uydunetin kalitesinden memnunum,yedi yıllık kullanıcıyım iki defa arıza kaydı verdim,onu da kısa sürede halettiler..Kullanacağınız yerde ki uydunetçilere sorarsanız daha sağlıklı bilgi alırsınız.

uydunet yokmuş burda yanlış anlama oldu sadece süperonline paketleri yada d smart seçeneği var
  • quote:

Orijinalden alıntı: faststyla94

quote:

http://www.superonline.net/kampanya-detay?k=60&d=d-smart-giris-paketi-kampanyasi&t=4

Adil kotadan şikayetçiyim diyorsunuz gene akkli paket alıyorsunuz?uydunet 10mbit limitsiz 100tl,sol 20 mbit limitsiz 200 tl,ttnet 20 mbit limitsiz 220 tl,ama en kalitelisi SOL bunların içinde,parasal olarak pahalı diyosanızda amaca göre almak lazım online oyun için SOL,Sürekli upload yaparım derseniz uydunet 50 mbitlik paketler,normal kullanıcıyım 75 gb akk yeter diosanız ttnet.

Hocam normal kullanıcıyım aylık ortalama 50 gb download ( birkaç ay aşmışım) 10-15 gb da upload ortalamam var uydunet benim bölgemde yok muş ayrıca superonline nın bütün tarifelerinde ( 50-70 tl arası daha fazla veremem) akk var. Gece kuşu da pahalı geldi bana gece kullanmam çünkü

• talatcaner kullanıcısına yanıt
    hocam, çok teşekkür ederim bu kampanyadan beni haberdar ettiğiniz için. download'da sınır tanımayan biri olarak 2 senedir uydunet kullanıyorum sınırsız olarak. ilk başta 10 mbps kullanıyordum, sonra 5 mbps'ye düşürdüm yeterli olduğu için. Yeni geçeceğim evimde sanırım kablo tv yok, fiber var. Bunca sene sonra AKK olayına mı takılacağım derken bu paket çok iyi geldi diyebilirim. 6 saatte bu hızla yeterli sayıda bluray film, dizi vs. indirebilirim. LigTv'yi falan da digiturkplay ile halledebilirim böyle olursa, gayet mantıklı bir kampanya bence

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: faststyla94

quote:

Hocam normal kullanıcıyım aylık ortalama 50 gb download ( birkaç ay aşmışım) 10-15 gb da upload ortalamam var uydunet benim bölgemde yok muş ayrıca superonline nın bütün tarifelerinde ( 50-70 tl arası daha fazla veremem) akk var. Gece kuşu da pahalı geldi bana gece kullanmam çünkü

Gece pahalı diosunuzda bence su ana kadarki en iyi kampanya geceleri film oyun falan indirin,normal zamanlardada akk dolmıcağı için hep 50 mbit hızınız olsun gayet mantıklı bir paket

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gece kuşu 79 lira ydı sanırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.