Şimdi Ara

Fiber İnternette [TAAHHÜTSÜZ] Kampanya !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
5.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ayrıca Taahhütlü Tarifelerde Güncellemeye Gidilmiş Onada İnternet Sitesinden Gözatabilirsiniz.

http://superonline.net/bireysel/kampanyalar/keyfini_katla.aspx

Fiber İnternette [TAAHHÜTSÜZ] Kampanya !

Adil Kullanım Kotası=HIZ ALANI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hawk-Claw -- 13 Eylül 2011; 0:39:34 >

AMD Ryzen 7 5700X3D 4.1GHz || MSI MAG B550 Tomahawk || G.SKILL Ripjaws V 32 GB (2x16) 3600 MHz DDR4 ll XFX Swift RX 9070 XT || Kioxia EXCERIA 480GB || Hikvision C100 480GB || Kingston NV2 500GB NVMe || Samsung 980 500GB NVMe ll Seagate BarraCuda 1TB 7200 RPM || Rampage MAJESTY || GAMEMAX 800W 80+ || Asus TUF Gaming 27" 210Hz QHD

• adil kullanım kotaları uygulanacak gibi görünüyor....
    Adil Kullanım Kotası = Hız Alanı (en azından ben böyle anlıyorum
    quote:

Fiber internet Hız Alanı uygulaması doğrultusunda FiberMaster 50, FiberMaster 100 ve Fiberkolik paketlerinde aylık download 100 GB’a, Fibergezer paketinde 50 GB’a, Fibersever paketinde ve kotalı seçeneklerde ise 25 GB’a ulaştığında kullanım hızı kullanımın yapıldığı ayın sonuna kadar 1 Mbps’ye düşürülecektir
    .

http://www.superonline.net/bireysel/ucretlendirme/superfiber-double.aspx

Eğer hiç bir kampanyadan yararlanmak istemezseniz, ve kurulum & aktivasyon ücretlerini verirseniz size interneti taahhütsüz açmak zorundalar.

Modem zaten Superonline'ın, onun ücretini almıyorlar / alamazlar peşin.

Bu da sizin belirttiğiniz kampanya:
    http://superonline.net/bireysel/kampanyalar/keyfini_katla_taahutsuz.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhantomX -- 12 Eylül 2011; 21:39:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PhantomX

İnternet üzerinde verilen fiyatlar zaten taahhütsüz fiyatlar. Sizin fiyatları ve tarifeleri ben internette göremiyorum.

http://www.superonline.net/bireysel/ucretlendirme/superfiber-double.aspx

Eğer hiç bir kampanyadan yararlanmak istemezseniz, ve kurulum & aktivasyon ücretlerini verirseniz size interneti taahhütsüz açmak zorundalar.

Modem zaten Superonline'ın, onun ücretini almıyorlar / alamazlar peşin.

Kampanyalar başlığı altında "Fiber Internetle Kayfini Katla" kampansında görülüyor

http://www.superonline.net/bireysel/kampanyalar/keyfini_katla.aspx

• Kampanyayı buldum.
    http://www.superonline.net/bireysel/kampanyalar/keyfini_katla_24ay_taahutlu.aspx

Taahhütsüz fiyatlarda bir değişiklik yok. Asıl bomba şimdi geliyor:

Şimdi 10mbit parasına (49 TL) 20mbit alanlar o zaman Fibersever olmuş oluyor

25 GB hız alanları var 49 TL ye 20mbit kullananların, hayırlı olsun. Dikkat edin adil kullanım başlarsa 25 GB ile Superonline sizi sevecek çok
    Koşa koşa 10mbit hızlarını 20mbit e çevirenlere duyurulur. 20mbit hızla yaklaşık 3 saatte adil kullanım kotanız doluyor. Aman dikkat edin, ah vah nağtım ben demeden bir MH'ni arayıp sorun

Bu arada 100mbit lere 24 ay taahhüt verseniz de indirim yapılmıyor Heralde kullanan 3-5 kişi nasolsa söğüşlemeye müsait demişler. 199 TL devam o tarife.

50mbitler sadece 24 ay taahhüt ile 89 TL olabiliyor. Yani 10 TL şimdilik avantajlılar. 12 ayda kazançları yok aynı tarife. (not: hız x 5 GB olan tarife için konuşuyorum).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhantomX -- 12 Eylül 2011; 22:01:41 >

• Adil kullanım başlamadan pro paketlere bir insanlık yapsınlar ya... İnsafsız fiyatlar var çünkü.

24 ay taahhütle 20/5 mbit tarifeye 150 TL ye razıyım. (Şu an 200 TL)

Şu an 10mbit propaket 100 TL bunu da 80 TL filan yapsınlar 24 ay taahhütlü.

İki tane farklı adil kullanım kotalı kampanya yapmaları zaten bir şekilde adil kullanımın başlayacağının göstergesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhantomX -- 12 Eylül 2011; 21:54:50 >
    Fiber Tarife Önerisi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Forumdaki Superonline çalışanları propaketlerde insanlık yapın 5mbit uploada alıştırdınız, adamı hasta etmeyin 1mbit ile 200 TL mi vericez yahu 5mbit sınırsız upload için için?

Bari propaketleri simetrik hızlı yapın. Yok mu müdürünüz fiyatlandırmada bakın ayıptır günahtır ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhantomX -- 12 Eylül 2011; 22:10:04 >

İlk kampanyadaki 20Mbit 49 TL. lik fiyat bu kampanyada 59TL lik Fiberkolik'in koşullarına denk geliyor.

Orijinalden alıntı: nacer

Bundan önceki kampanya "Işık Hızında Fiber İnternet 100 Mbps'e Geçiş" di. Yeni kampanya ise "Fiber İnternetle Keyfini Katla"

İlk kampanyadaki 20Mbit 49 TL. lik fiyat bu kampanyada 59TL lik Fiberkolik'in koşullarına denk geliyor.

O zaman da yeni alanlara yazık oldu, aynı şeyi 10 TL ucuza alan var 2-3 ay önce.

Neyse zaten adil kullanım başlarsa propaket dışında bir tarife yok bakabileceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhantomX -- 12 Eylül 2011; 22:18:19 >
    benim ogrenebildigim kadariyla bu internete kafayi takmis AKP.bu adil kullanim muhabbetini getirenlerde onlarmis.TTnet zaten bunu ilk uygulayicisiydi.Sinirsiz tarfileri kaldimi.hayir.Sol da olmayincada olmazdi.Sol un yapabilecegi birsey olacagini sanmiyorum(benim fikrim)

TTnet adil kullanim limitlerini gordukten sonra ben bu limitlere eywallah ettim acikcasi.Downloadlarimda biraz kismalar olacak.umarim cebimden cikan para artmaz ama artacak gibi gorunuyor

Orijinalden alıntı: rabbitweed

vatana millete hayirli olsun.ben 22 agustosta bekliyordum ama buguneymis nasip.
    benim ogrenebildigim kadariyla bu internete kafayi takmis AKP.bu adil kullanim muhabbetini getirenlerde onlarmis.TTnet zaten bunu ilk uygulayicisiydi.Sinirsiz tarfileri kaldimi.hayir.Sol da olmayincada olmazdi.Sol un yapabilecegi birsey olacagini sanmiyorum(benim fikrim)

TTnet adil kullanim limitlerini gordukten sonra ben bu limitlere eywallah ettim acikcasi.Downloadlarimda biraz kismalar olacak.umarim cebimden cikan para artmaz ama artacak gibi gorunuyor

sol da da yeni çıkmadı ki zaten vardı adil kullanım olayı ama kimse uygulamıyor ttnette solda uygulamıyor.Ama yakın zamanda herkes uygulayacağa benziyor.

Orijinalden alıntı: PhantomX

Kampanyayı buldum.
    http://www.superonline.net/bireysel/kampanyalar/keyfini_katla_24ay_taahutlu.aspx

Taahhütsüz fiyatlarda bir değişiklik yok. Asıl bomba şimdi geliyor:

Şimdi 10mbit parasına (49 TL) 20mbit alanlar o zaman Fibersever olmuş oluyor

25 GB hız alanları var 49 TL ye 20mbit kullananların, hayırlı olsun. Dikkat edin adil kullanım başlarsa 25 GB ile Superonline sizi sevecek çok
    Koşa koşa 10mbit hızlarını 20mbit e çevirenlere duyurulur. 20mbit hızla yaklaşık 3 saatte adil kullanım kotanız doluyor. Aman dikkat edin, ah vah nağtım ben demeden bir MH'ni arayıp sorun

Bu arada 100mbit lere 24 ay taahhüt verseniz de indirim yapılmıyor Heralde kullanan 3-5 kişi nasolsa söğüşlemeye müsait demişler. 199 TL devam o tarife.

50mbitler sadece 24 ay taahhüt ile 89 TL olabiliyor. Yani 10 TL şimdilik avantajlılar. 12 ayda kazançları yok aynı tarife. (not: hız x 5 GB olan tarife için konuşuyorum).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Di Zetemeno -- 13 Eylül 2011; 17:40:42 >

• quote:

interneti bitirmeye calisiyorlar iste.ben kimlik numarasiyla internete giris fikrini duyduktan sonra adil kullanima eyvallah diyorum.umarim bu olay gerceklesmez

Valla o zaman gelsin ben direk kapatırım. Yurtdışından UYDU ile internet alırım, 1 mbs hızı alınabilir bir fiyattı diye hatırlıyorum.

Derken araştırdım 6mbs 25 sterlin o da 75 lira eder. Adil kullanım şartları daha ağır 1 saatte 500mb indirenin hızını düşürüyorlar 4 saatte 1 gb indirdin mi ya da 2 hafta da 2gb indirdin mi yine hız düşüyor. İlk 2 haftadan sonra da 4GB kota dolunca hız ay sonuna kadar düşük kalıyor.

Kaça düştüğünü göremedim ama kaça düşerse düşsün TC kimlik yok, zart zurt yok. Özgür internet 75-80 liraya mümkün... 1mbs'ye düşüyorsa zaten hız yeter de artar bile. Özgür olmanın bedeli derim 256kbs olsa bile takmam yavaş girerim.

http://www.bentley-walker.com/tooway/tooway_home.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engunaydin -- 13 Eylül 2011; 1:17:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: engunaydin

quote:

interneti bitirmeye calisiyorlar iste.ben kimlik numarasiyla internete giris fikrini duyduktan sonra adil kullanima eyvallah diyorum.umarim bu olay gerceklesmez

Valla o zaman gelsin ben direk kapatırım. Yurtdışından UYDU ile internet alırım, 1 mbs hızı alınabilir bir fiyattı diye hatırlıyorum.

Derken araştırdım 6mbs 25 sterlin o da 75 lira eder. Adil kullanım şartları daha ağır 1 saatte 500mb indirenin hızını düşürüyorlar 4 saatte 1 gb indirdin mi ya da 2 hafta da 2gb indirdin mi yine hız düşüyor. İlk 2 haftadan sonra da 4GB kota dolunca hız ay sonuna kadar düşük kalıyor.

Kaça düştüğünü göremedim ama kaça düşerse düşsün TC kimlik yok, zart zurt yok. Özgür internet 75-80 liraya mümkün... 1mbs'ye düşüyorsa zaten hız yeter de artar bile. Özgür olmanın bedeli derim 256kbs olsa bile takmam yavaş girerim.

6 mbit internete 4 Gb kota (aylık trafik demiş sanırım download+upload) ingilizler de bizden farklı değilmiş

• Bu adil kullanım yüzünden fiberi kapattırmıştım. Sonra aramışlardı geri alın geri alın diye... Almadım almadım en sonunda karşıma size Adil Kullanımsız veriyoruz diye yemin ederek çıktılar. Üzerine taahhütmamede istemiyoruz hatta kuruluma felanda para vermeyin dediler. Eee iyi o zaman gelin kurun dedim. Bende daha 2 ay olmuş ttnet aboneliğimi sonlandırıp bu mızmızlara geri döndüm. Bakalım bu adil kullanım uygulandığını duyduğum an kotayı geçicem ki bir kaç saat sürer. Sonra modemi kapatıp açıcam. Sonra hız testi yapıcam. Bakalım o zaman müşteri hizmetlerini arayıp gelin modeminizi alın gidin mi derim yoksa aferim sözünüzde durmuşsunuz mu derim göreceğiz?

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

quote:

Orijinalden alıntı: engunaydin

quote:

6 mbit internete 4 Gb kota (aylık trafik demiş sanırım download+upload) ingilizler de bizden farklı değilmiş

Uydu internet olduğundan pahallı. 100 liraya 50 GB kota verseler mesela şahane olurdu. Bir kere geniş bant gibi bağımlılık yok. Evde de işte de aynı interneti kullanabilirsiniz eskiden dial-up'ta olduğu gibi. Zaten ona yakın tarife bulsak yurtiçinde Telekomun 25GB adil kullanımına denk gelir 2 ayrı yerde de kullanılacağından ucuza bile gelir.

Neyse bizim yerliler bu kazık fiyatları ile müşteriyi kaçırırlar yakında bu tip çözümlere. Daha önce daha pahallıydı şimdi oldukça ucuzlamış gördüm...

• Sitede şuna dikkat ettim ping değerleri baya yüksekmiş. 600-650 ms. Sistem sadece dosya transferi için cazip olabilir.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.