Şimdi Ara

Fiber İnternet Karşılaştırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İstanbul Haziran'da evlenince İkitelli-Halkalı Atakent 2. Bölge'de TOKİ konutlarına taşınacağım..

Nişanlımın evinde UYDUNET vardı ancak Halkalı Toki konutlarında uydunet bulunmuyormuş. Site yönetimi SUPERONLİNE ile anlaşmış sanırım. Bir de TTNET var.

Fiber internet hızı ve hizmet kalitesi bakımından? Aşağıda hem TTNET hem de SUPERONLİNE'ın 24 ay taahütlü fiyatlarını yayınlıyorum. Ev kendimin olduğu için, ömrüm yettiği sürece 2 yılı hayli hayli doldururum.

Bu fiyatlara göre, ve vaat ettikleri değil de gerçekte fiili hızları ve hizmet kalitelerini göz önünde bulundurursak hangi interneti (TTNET/SOL) almak daha iyidir?

Superonline Fibernet Fiyatları (24 Ay Taahütlü)

Hız - AKK - Fiyat
    100 Mbps - 50 GB - 104 TL
    50 Mbps - 250 GB - 89 TL
    50 Mbps - 100 GB - 79 TL
    20 Mbps 100 GB - 64 TL
    20 Mbps - 50 GB - 54 TL

-------------

TTNET Fibernet Fiyatları (24 Ay Taahütlü)

Hız - AKK - Fiyat
    100 Mbps - 125 GB - 109 TL
    50 Mbps - 125 GB - 89 TL
    20 Mbps - 50 GB - 69 TL

• Her açıdan Superonline daha kârlı görünüyor Akk ve hıza göre. Tabi upload 1 mbit'e çekildi, dert etmezseniz iyi olur. Ayrıca Vdsl2 değil TTNET gibi.

Misal Superonline:
    50 Mbps - 250 GB - 89 TL

TTNET:
    50 Mbps - 125 GB - 89 TL

Yani Akk TTNET'de yarısı. Ayrıca Vdsl modem uğraşısı var, Sol'da sade router var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 31 Mart 2013; 11:31:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 Mbps

Fazlasıyla yeter bana..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Srcn81 -- 31 Mart 2013; 11:56:21 >
  • 20 yeterli fazlası gerekmez 50-100mbit isterseniz oda sizin bileceğiniz iş.
  • sol uploadları 1 e düşürdü kötü oldu açıkçası superonline düşünüyodum ama biraz daha ttnet te kalsam fena olmaz
  • Cevaplar için teşekkürler..

Evet ben de 20 MB alacağım, Belki 100 GB AKK'lı 50 Gb alırım bilmiyorum.

Ama benim öğrenmek istediğim SUPERONLİNE ile TTNET'in bağlantı kaliteleri... Yani kopmalar yaşıyor musunuz? 20 GB deniliyorsa 20 GB görünüyor mu yoksa 10-12 GB lerde kalıyor mu?

Fiyatlarını biraz bilgi verme manasında yazdım. Bağlantı hızları, hizmet kaliteleri hakkında bilgi almak istiyorum mümkünse..

Çok fazla sitelere yükleme yapmayacağım. Daha çok büyük boyutlu dosyaları indirme yapacağım..
  • hangisi gelirse gelsin 100mb lik alıcam işyeri...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiber İnternet Paylaşımı
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vegabond81

20 Mbps

Fazlasıyla yeter bana..

Adam gibi verseler bana 5 MB bile yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mat35

quote:

Orijinalden alıntı: Vegabond81

20 Mbps

Fazlasıyla yeter bana..

Adam gibi verseler bana 5 MB bile yeter.

Adam gibi bana 8 Mbps veriyorlar..
  • Arkadaşlar,

Bu mesajıma cevap verecek bir Allah'ın kulu yok mu?

TTNET fiber internet kullananlar, bağlantı hızından memnun musunuz? Kopmalar yavaşlamalar oluyor mu?

Müşteri hizmetlerinden memnun musunuz?
  • Hocam lütfen şu konudan devam edin.http://forum.donanimhaber.com/m_57609021/tm.htm
  • yahu bk var şu akk yı koyuyorlar yap 200 -250 gb adil olsun 50 gb ne la? hiç bişi yapmasan zaten 7/24 sosyal ağlarda olsan bile 20 gb rahat gider hiç mi youtube takılmayacak insanlar hiç mi internetten kaçırdığı diziyi izleyemeyecek ? nerde yaşıyor bunlar ? tükenecek diye mi korkuyorlar nedir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.