Şimdi Ara

Fiber bağlantısı olanlar buraya !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • fiber İnternet bağlantısı olup, gerçekte ne kadar upload hızı aldıklarını arkadaşlar buraya yzarsa sevinirim. Ona göre fiber almak istiyorum.

• 600 kb geceleri 800kb a çıkıyordu ama şuanda adil kullanım yüzünden 200kb alıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bey Amca

600 kb geceleri 800kb a çıkıyordu ama şuanda adil kullanım yüzünden 200kb alıyorum.

Dostum bazı bağlantıları için 5 megabit e kadar upload diyorlardı, bu kadar düşük mü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: desperadotr

quote:

600 kb geceleri 800kb a çıkıyordu ama şuanda adil kullanım yüzünden 200kb alıyorum.

Dostum bazı bağlantıları için 5 megabit e kadar upload diyorlardı, bu kadar düşük mü ?

Adil kullanım kotası yüzünden 200kb alıyorum şuanda. Normalde stabil olarak 600kb upload 2.2mb download hızı alıyorum. Düşük değil olması gereken bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bey Amca -- 22 Ekim 2011; 21:33:16 >
  •  Fiber bağlantısı olanlar buraya !
  • 750-800 arası. 1.3'ü gördüğüm olmuştur.
  • quote:

quote:

quote:

Adil kullanım kotası yüzünden 200kb alıyorum şuanda. Normalde stabil olarak 600kb upload 2.2mb download hızı alıyorum. Düşük değil olması gereken bu.

Ben Fiber bağlantı diyorum ama anlamadın galiba. O hızlar benim 16 Megabit ADSL dede var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ben Fiber bağlantı diyorum ama anlamadın galiba. O hızlar benim 16 Megabit ADSL dede var.

Fiber bağlantıda 50mbit upload hızı vermiyorlar. 5 mbit upload hızı veriyorlar. Oda ortalama 600kb civarlarına denk geliyor.

• Bende faklı bir şey söylemedim 20 ve yukarısı bağlantılar için 5 megabit e kadar upload diyordu tarifelerde. Ama aldığın 600 kb diyorsun. Hadi bu ADSL de olsa anlıyacağım ama fiber kullanıyorsun 600 kb hiç normal değil. Bence pro Paket kullanan arkadaşları bir inceleyin. onlardaki aynı bağlantı da ne kadar upload aldığını görseniz şaşırırsınız. 600 kb normal bir upload değil sınırlandırılmış pro paket olmayan bir bağlantıdan alabileceğiniz upload hızı. Fiberde böyle bir standat yok. kat kat fazlası var. siz 600 kb aldığınıza göre demek baya bir hattı sınırlandırmışlar. Zaten bunlar hepTTNEt in baskıları yüzünden Allah bildiği gibi yapsın onları.
  • Upload işine gireceksen adil kullanım olayının devrede olduğunu belirteyim. Bağlantı adsl den çok daha kaliteli olsa da hız düşümü var. Ttnet düşürmediği sürece Ttnet ile devam etmeni tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

Upload işine gireceksen adil kullanım olayının devrede olduğunu belirteyim. Bağlantı adsl den çok daha kaliteli olsa da hız düşümü var. Ttnet düşürmediği sürece Ttnet ile devam etmeni tavsiye ederim.

Benim 16 Megabit bağlantım var Upload olarak 90 kb/s gösteriyor normalmi sizce ? Netlimitsiz tarifesindeyim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

Upload işine gireceksen adil kullanım olayının devrede olduğunu belirteyim. Bağlantı adsl den çok daha kaliteli olsa da hız düşümü var. Ttnet düşürmediği sürece Ttnet ile devam etmeni tavsiye ederim.

Benim 16 Megabit bağlantım var Upload olarak 90 kb/s gösteriyor normalmi sizce ? Netlimitsiz tarifesindeyim.

Çok bile.

Adsl' de upload hızı 800kbps dir. Yani en fazla 100kb/sn ile aktarım yapabilirsin. Adsl de kayıp çok olduğu için de genelde bu hızın altında olur hızın. Yani normal.

• Yorumlar için teşekkürler fakat 1 megabit upload felan alabileceğim bir bağlantı yok mu şu türkiyede. Şimdi neden millet sunucu kiralıyor bu upload işine giriyor daha iyi anlıyorum.
  • quote:

Yorumlar için teşekkürler fakat 1 megabit upload felan alabileceğim bir bağlantı yok mu şu türkiyede. Şimdi neden millet sunucu kiralıyor bu upload işine giriyor daha iyi anlıyorum.

O işi vps olmadan yapamazsın. Türkiye'de sadece Metronet yüksek upload hızı veriyor, o da her yerde yok. Gerçi onunla da 1mb/sn hızında aktarım yaparsın. Millet vps ile 30mb/sn leri görüyor.
  • fiber mi fiber ne arar la ttnet te
  • 100 mb ama hiç çek etmedim apartmanın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.