Şimdi Ara

Fiattan Çağ Açan Güvenlik Teknolojisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fenerbahçe ile yollarının ayrılmasının ardından Medipol Başakşehir'e transfer olan Emre Belözoğlu, dün trafik kazası geçirdi.EMRE BELÖZOĞLU'nun kullandığı Porsche marka lüks otomobil, 4. Levent Sanayi Mahallesi civarında bir taksiyle çarpıştı. Milli futbolcu ve taksi şoförü kazayı yara almadan atlatırken, özellikle takside ciddi bir hasar oluştu.Emre Belözoğlu, trafiğin bir süre aksamasına neden olan kazanın ardından otomobilini kenara çekerken, taksi bir çekiciye yüklenip götürüldü.

Bu kadar basit bir sürtmede bu tekerlek kopabiliyorsa ben bunun özellikle Fiat tarafından daha büyük bir kazaya mahal vermemek adına geliştirilen kaza anında otomatik olarak aracı durdurma sistemi tarzında bir teknoloji olduğunu düşündüm açıkçası. Sizin fikirleriniz neler?

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >

• Burda onemli olan arabaya gelen hasar degil icindekileri maksimum seviyede korumasi.Taksi soforunde bisey yokmus,varsin araba pert olsun.

Not:Emre Belezoglu icin ayni seyi soyleyemiyorum maalesef,super ligi takip edenler az cok bilir bu adamin ne kadar karaktersiz oldugunu.

• Ölseydi gram üzülmezdim bu adama

• boş konu

• Şu kazada sadece Porsche'ye acıdım be.

• emre bey dizele geçin de bişeye benzeyen bi pantolon alın derim

• Moda diye şu saçma pantolonları giyiyorlar ya umarım çabuk biter bu moda .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi kazada taksi şoförü suçlu ise yandı. Trilyonlar kazanmasına rağmen bu adam bütün masrafı karşı tarafa ödetir, beklerim.

• Konu trollll...

• Konu oldukça saçma. Porsche ile Linea'yı nasıl kiyaslarsin ki ? Porsche fiyatına ben Linea'dan filo kurarım. Aradaki farkı sen düşün. Ayrıca kazanın nasıl gerçekleştiğini gördün mü ?

• Arkadaşlar saçmalamayın porsche ile fiatı kıyaslamıyorum tabikide.. Adam sadece kapıya sürtmüş buna rağmen o tekerlek nasıl kopmuş akstan buna anlam veremiyorum!

• quote:

Orijinalden alıntı: Emrullah.

Şimdi kazada taksi şoförü suçlu ise yandı. Trilyonlar kazanmasına rağmen bu adam bütün masrafı karşı tarafa ödetir, beklerim.

Mantığa bak... Eğer haklıysa neden karşı tarafa ödetmesin?

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

Burda onemli olan arabaya gelen hasar degil icindekileri maksimum seviyede korumasi.Taksi soforunde bisey yokmus,varsin araba pert olsun.

Not:Emre Belezoglu icin ayni seyi soyleyemiyorum maalesef,super ligi takip edenler az cok bilir bu adamin ne kadar karaktersiz oldugunu.

+1905. Semtimin takımına geldi. Bunun yüzünden kombine almadım.

• Iste linea bu. "Onemli olan arabaya gelen hasar degil, maximum seviyede korumasi " vb. Bakis acilari tamamen yanlis. Kucuk bir surtmede tekerlek kopuyorsa, orta siddette bir carpmada varin siz dusunun ne olacagini. Bu kadar teneke bir araba olamaz. Gecen bir konuda da sayfalarca linea ovuldu. Boyle bir arabayi savunmak, bilincsiz kullanicilari bu tur arabalar almaya itirek, bu insanlarin alenen canlarina kastetmektir yaptiginiz. Yok az yakiyormus o yuzden iyimis, tam türk kafasi. Maddi durumunuz bu arabayi alacak kadarsa bile almayin. Gidin 2006 2007 mazda vs. Bilmem ne alin cok daha iyi ve guvenlidir.

• linea işte, kırılır normaldir

• Kıçımı devirdiğim yerden senede trilyonlar kazansam, açıkçası böyle ufak ve yaralanma olayının olmadığı bir kazada " adam taksici, kim bilir kaç Aylık geliri " diye düşünüp ona göre hareket ederim, vicdanım böyle işler. Tabi Emre de bu var mıdır, muamma.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zvjezdan

Konu oldukça saçma. Porsche ile Linea'yı nasıl kiyaslarsin ki ? Porsche fiyatına ben Linea'dan filo kurarım. Aradaki farkı sen düşün. Ayrıca kazanın nasıl gerçekleştiğini gördün mü ?

Vallahi alkışlanacak yorum budur. Görmeden atıp tutmada üstümüze yok harbiden. Ayrıca bu kadar ufak sürtme diyorsun da o tekerleğin çarptığı kaportanın altında ne olduğunu biliyor musun? Ayrıca Porshe'de de az da bir hasar yok.

• Onden yapilan kazalarda, plaka sahibi taksi soforuneb odetir masrafi; onlarda racon boyle.. haliyle sofor de cakalsa, karsi taraftan biseyler koparmaya bakar

Konuya gelecek olursak; porsche de linea parasi kadar hasar var..konu kilit

• quote:

Orijinalden alıntı: fortune1905

boş konu

Boş değil bommmmbos konu.
    Nasıl tartışma çıkarırız konusu.
    Linea teneke almayın dememiz gerekiyordu burada

• taksinin tamponu bile emreden önemli benim için.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.