Bildirim
Fiat Uno Hobby Çalışmama Problemi...
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
neden kimse cevap yazmıyor -
Ses marş motorundan geliyor sanayiye gidip göstermeni tavsiye ederim.Arada sırada bu sesi yapabilir ama bir gün seni çok zor bi anında yarı yolda bırakabilir...Soruların için pm atabilirsin....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutumutu -- 6 Mayıs 2009; 0:11:33 > -
Bujilerin değişmesi gerekebilir bence.Ateşleme yapmıyorlar -
Arkadaşlar,
merhaba,
yorumlarınız için teşekkürler,
fakat galiba ben yanlış anlattım.
araba marş basıyor fakat motoru çalıştırmıyor.
Bujilerde yeni araç yeni bakımdan çıktı.
Tamirci arkadaşın biri beyin değişmesi gerekir fakat en fazla 1 yıl sonra sorun tekrarlar diyor. (beyinde 600 tl falan..)
Bana çözüm garip geldiğinden değiştirmeyip önce formda paylaşmak istedim.
Bu problemin çözümü hakkında bilginiz var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilselli -- 8 Mayıs 2009; 16:15:40 > -
aküden olabilir eskimi -
problem aküden bujilerden vs.. değil.Problemin volana bağlı bir dişli.Eski arabamda bu problem vardı kafasına göre çalışır bazende gırgır diye ses çıkarır çalışmazdı.50 lira civarı bir maliyeti var bence acil olan değiştirin.Şuan volanı yiyorsunuz. -
volanı değiştiricem...
paylaşımın için cok tesekkur ederim.... -
quote:
Orjinalden alıntı: bilselli
volanı değiştiricem...
paylaşımın için cok tesekkur ederim....
volan değil arkadaşım , mars motoryla volan arasına giren dişliyi değiştirceksin... -
işte cevap bu :) dişliyi değiştirmek yeterli volanı değiştirmek dehşet pahalı bi olay :) -
aRKADAŞIM gitmişken volanı da deiştir, zaten volan 20 tl, 20 de işçilik 40 a dweiştir için rahat etsin, zaten bakar ve deiştirir usta. -
arkadaşlar 98 model fiat uno hobby kullanıyorum bende aynı seyden şikayetciyim .bazen inatcı oluyor çalışmıyor.volan dişliyi değiştirince düzel dimi,düzeldiyse bende değiştireceğim bilgi verilseniz memnun olurum. -
merhabalar,
ben cok sinirlendim bir gun ve sonunda sattım arabayı,
alanda motor yaptı dediler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X