evet haberde de bahsedildiği gibi Brezilyada satışa sunulacakmışş.. Türkiye'ye de gelse tutar gibi görünüyor benim çok hoşuma gitti
quote:
Orijinalden alıntı: Can..
Türkiye'ye de gelse tutar gibi görünüyor benim çok hoşuma gitti
tutmasina tutar ama panda,palio gibi modellere ciddi rakip olur..tofas getirtmez
Tasarım olarak fazla beğenmedim ama.Sırf motoru için alınır gibi.
bence eski tasarıma sadık kalarak ufak rutujlarla temprayı üretseler daha cok ses getirir. göstergelerdede o tasarıma sadık kalmalılar ama. eyni motor yeni teknolojiler süper olurdu
fiata diyoruz arkadaş. yeni bir araba yap. tip mip sorun değil adını doğan-şahin-tipo-uno koy. peynir ekmek gibi satmaz ise
Bu brezilyada gerçekten hiç bilmediğimiz çok ilginç otomobil modelleri mevcut
quote:
Orijinalden alıntı: Eoudoxias
fiata diyoruz arkadaş. yeni bir araba yap. tip mip sorun değil adını doğan-şahin-tipo-uno koy. peynir ekmek gibi satmaz ise
206 ve civicler aldı sahin ve doğanın yerini
mümkünse dönmesin
Bu ne iğrenç bişey yahu.Latin amerika için üretilen araçlar resmen çirkinlik abidesi.Ya da benim güzellik anlayışım bir garip
resimdeki aracın öyle ucuz olacağını sanmam.
bu cabrio yuda türkiyede kimse satın almaz. bu araçların müşterisi genelde 25 yaş altı zengin gençler onlarda gidip fiat almaz.
çok çocukça olmuş gibi geldi bana. uno değil de arjantinde satılan palio adventure locker diye bi araç var işte o harika. Aslında getirseler dustera iyi rakip olur
Facebook sayfalarında detaylı bilgi vermişler. LİNK
Farklı ve iddaalı bir tasarım olmuş.
quote:
Orijinalden alıntı: B.i.o.n.i.c
Bu Fiat ' dan Korkulur. En az 26000 27000 çekerler bu araca.
1.3 MuLtiJET 95 hp 'lik bir motorla çokda kötü bir araba olmaz ! Hem performans hemde ekonomi sağlar Fakat 25.000 TL 'yi geçmemek şartıyla !
güzelim uno ne hale gelmiş ama ilginç bir tipi olmuş. içi felan bir garip geldi bana. fazla pahalı olmaz ise tutar bu araç. belki yeni g.punto bile olabilir
Fiat,Fiat 500 modelini yenileyerek tekrardan satışa sundu ancak ben hiç yollarda göremiyorum. Bu modelin Türkiye'de satılacağınıda hiç zannetmiyorum. Selçuk Alagöz'ün dediği gibi Latin Amerika'da enteresan tasarımlı araçlar mevcut. Daha önce forumda linkini yazmış bir arakdaş vardı. Golf'ün ilginç makyajlı halini , Dacia Sandero'nun Renault amblemlisini görmüştük.