Şimdi Ara

asdfdgsgfsdgscxsv2q4e21q33 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
44.719
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tempra güzel arabadır, iyi yol tutar viraj dengesi de gayet muazzamdır ancak ilandaki araçtan uzak dur üzülürsün :)
  • parçası pahalı ve zor bulunuyor. aklın varsa uzak dur.
    bu yaşta araç bakarken en önemli argüman parça ve fiyatları.
    her ay illa birşey için sanayiye gideceksin.
  • Araba tabuta girmek için bekliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alırsın başına bela olur kardeş. Paranı biriktir 2 sene sonra güncel bir araç al bence.

• 1995 vectra 1.8 gl kullanicisiyim bi sorunuz olursa seve seve yardimci olurum
    Bence tempradan daha ustun bir arac vectra a

Not:Yukarda bikac kisi vectra onerdiginden yazayim dedim :)

• 1070000 olabilir
  • atrix1212 kullanıcısına yanıt
    Hangi parçası zor bulunuyor ya da bulunmuyor örnek verir misin?

Motor parçaları 1.6 doğan slx ile birebir aynı. Farları stopları elektrik- elektronik birçok malzemesi her yerde var. hangi parçası bulunmuyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaVu!

Hangi parçası zor bulunuyor ya da bulunmuyor örnek verir misin?

Motor parçaları 1.6 doğan slx ile birebir aynı. Farları stopları elektrik- elektronik birçok malzemesi her yerde var. hangi parçası bulunmuyor?

el fren basma tutacagı.
    komple el freni degissin dediler.
    ön fan ızgaralık orjinal yok leş gibi yan sanayi verdiler hemde ufacık parça 30 tl.
    mpi motorlar için conta lastigi
    sürekli yag kacırıyordu sadece bursada bulabıldık.neyse

bende sattım kurtuldum. tipo tempra mı allah başka dert vermesin.
    ben tekirdagda zorladım.belki lokasyona göre siz daha iyi temin edebilirsiniz.
  • Tipo sahibiyim zaten aynı araçlar.
    Dijital göstergede kilometre 200bin km de kendi kendine sıfırlanır yani o araç 74 binde değildir emin ol. benim aracım şuan 30binde mesela
    Dijital gösterge pek bozulan birşey değil Karbüratörlü olanların parçası kolay bulunur,enjeksiyonlularda bazı parçalar sorun oluyormuş
    Ön takımlar biraz hassas dağa taşa bozuk yola pek gelmez
    Ve her tofaş gibi yakıtı biraz fazla tabi 240tl lpg ile 1060 km yaptım bugün tekrar doldurdum devam ediyorum ölçüme.lpg ortalama 2tl litresi
    Zevkli araçtır benim araç 95 model klima yok yaz kış hiç yolda bırakmadı beni tabi eski araç olduğundan ufak tefek derdi hiç bitmez, ne alırsan al böyle olacaktır.
    Bence alınır. tek başına bineceksen bagaj ihtiyacın olmayacaksa tipo al bence

• Arabayı bilmemekle beraber birşey merak ettim; 9.Resimde ön lastiğin duruşunda ve konumunda bi gariplik yok mu?
  • Sene 2001 babam 1993 model Tempra S almıştı 45.000'de. Araba aslında 90.000'deydi, km'sini düşürmüşlerdi. Gene de aldı. Kendi bindi araba 130.000'deydi satarken. Arabayı 2009'da satmış olması lazım hafızam beni yanıltmıyorsa, alan arkadaşı hala keyifle biniyor. Ben bunu satmam diyormuş. Eğerki iyi bakılmışını bulursanız Tempra'dan yana sıkıntınız olmasın. Çok güzel arabadır. Babam 8 sene bindi sadece bakımlarını yaptırarak. Ama piyasada çok ezilmiş olanları var. Onlar canınızı sıkabilir.
  • Alınır bence MPI motorlu olanlarına bak.Yalnız çok adi ve kalitesiz malzeme kullanılmış.Kazada ikiye katlanan arabadır kendisi,saçma sapan arızalar açar.Boş zamanın ve merakın varsa temiz olanlarına bak,zamanına göre mazda 323,renault 19 ve diğer Avrupa araçlar tempra dan işçilik olarak bir tık yukarıda.
  • sigortan en az 1500 çıkar bunuda göz önünde bulundur.
  • Tempra bu piyasada hakkı yenen araçlardan biri, biraz dayanıklı ve sorunsuz bir araç olsa piyasadaki bir çok araçtan çok daha iyi ve karizmatiktir.
  • Tempra çok güzel bir araçtır. Bizde Tempra S vardı 93 model. Ne o şekilli göstergeler, ne de klima vardı ama araba bizi sıkıntısız 7 sene taşıdı. Babam bakımlarını hiç eksik etmezdi, rengi de kırmızıydı sıkıldıkça cilalardı. Araba sattığımızdı 14 yaşındaydı ve tek bir güneş yanığı yoktu. İnsanın gözünü alırdı rengi hatta. Neden bunu anlattım çünkü Tempra'ların çoğu yorgun piyasada. Bakımsız, atıl durumda. İyi bir örneğini bulursanız alın, ama kötüsü yorucu olabilir.

Edit: Zaten yorum yapmış geçen sene. Kim hortlattıysa artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasan7 -- 4 Ağustos 2017; 11:0:38 >
  • benim psikolog bir arkadaşta var, 10 senedir kullanıyor. tıkır tıkır bir sorunu yok arabanın, benim kendi arabam çoğu zaman arıza yapar, tempraya bişey olmaz. valla hayranım. sadece hidrolik direksiyon ve klima yok. 3 ay önce iş yerinden araba bakan bir arkadaşım tavsiye ettim, 11'e verir dedim, hidrolik direksiyon olmadığı için almadı.
  • Bence broadway ve r19 gibi modellerden daha iyi daha konforlu.
    Arıza çıkarır falan diye düşünmeyin o fiyatlardaki o km'lerdeki arabaların arıza çıkarmama ihtimali yüzde 1 falan.
  • Kesinlikle ama kesinlikle alma. 1.6 Mpi motorlunun abs'li aks kafasını bulamadım kelepçesini İngiltere'den getirttim düzüne takarız diye uymadı. Sonra 159 aj koduyla Fransa ebay'den buldum aldım dünya paraya. Abs sensörünü Litvanya'dan bulabildim. Klima kompresörü bozuldu bulamadım çıkma dahil. El freni bozuldu teli bulamadım renault'unkinin gövdesini kestik kaynak yaptık uydurduk. Daha neler neler... Parçası olsa bile aşırı arıza çıkaran bir araç. Akıl ruh sağlığını korumak, cebini korumak, varsa eşine çoluğuna çocuğuna zaman ayırmak, internette yedek parça satan siteler başında sabahlamamak, sanayi ustalarıyla akraba olmamak istiyorsan özellikle 1.6 abs'li tempraya bulaşma derim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.