Şimdi Ara

Fiat PUNTO Gerçekten Kötü bir araçmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkeze Merhaba 20 yaşındayım kendi imkanlarımla araba alacağım Hyundai getz Alıcaktım araştırırken punto gördüm gözüme güzel geldi kime punto desem herkez kötülüyor yok tipi güzel değil tavsiye etem sizin fikriniz nedir 2006 model alacağım kafamda kırmızı rengi var ortalama fiyatı 18 den başlıyor alta örnek resim paylaşıyorum tam istediğim şekilde arabalar ama herkez birşey dediği için insan düşünmüyor değil

• kim kötülüyor nesi kötüymüş? bmw 1.16 ile kıyaslarsan kötü olabilir ama getz'den her türlü iyidir
    tipini de maserati tasarımcıları yapmış gayet güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

kim kötülüyor nesi kötüymüş? bmw 1.16 ile kıyaslarsan kötü olabilir ama getz'den her türlü iyidir
    tipini de maserati tasarımcıları yapmış gayet güzel

ortalama nakit 20.000 Tl parma var cevremdeki insanlara fikir danışınca söylüyorum herkez farklı bişi söylüyor ama puntoyu tavsiye etmiyor örnek bugunki konuşmadan punto alacağına accent Era al dedi bi arkadaş
  • Ben b sınıfı araç alacak olsam f/p göz önüne alarak kesinlikle punto alırım.
    Polo ile arasında dağlar kadar fark yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PUNTO alınır alınmasınada Tipo'da kullanılmış 20 sene öncesinin teknolojisi olan o 1.4 8V motoru yokmu sırf o motor varsa alınmaz can sıkar.
  • Punto sinifinin iyi araclarindan ama resimdeki Apaçi Araçlar benim midemi bulandiriyor.

• alınmaya alınır ama dizelini alacaksanız 2005 civarından uzak durun derim. Babamda vardı o dönem eurodizel pek yaygın olmadığından ya da adamlar artık içine ne katıyorsa yakıt pompası vs gibi sorunlar baş göstermeye başlamıştı baktık ki sorun kronik sattık kurtulduk. ama 18 bütçe olsa stilo ya da colt bakardım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Twingo nasıl bir araçtır?
    16 yıl önce açıldı
    fiat palio nasıl bir araç
    15 yıl önce açıldı
    Fiat Siena Nasıl Bir Araçtır
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkür Ederim Yorumlarınız İçin punto alıcam
  • Bende var, gayet sorunsuz bit arac. Tavsiye ederim.

• Ne kötüsü 2010 EVO var, 5 gün önce aldık müthiş araç bayıldım
  • Araç güzel ama biraz kalas gibi araç belki de B sınıfı araçlarında beklentim fazla olduğu içindir. Çünkü C ve D sınıfı araç kullanmaya alışmış biri punto, getz, 206 vb. araçlar çok rahatsız geliyor. Konfordan yoksun araçlar özellikle Fiatın araçları uzun yolda çok yoruyor. Bundan dolayı olumsuz yorumlar olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducatine -- 16 Temmuz 2014; 0:22:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ducatine

Araç güzel ama biraz kalas gibi araç belki de B sınıfı araçlarında beklentim fazla olduğu içindir. Çünkü C ve D sınıfı araç kullanmaya alışmış biri punto, getz, 206 vb. araçlar çok rahatsız geliyor. Konfordan yoksun araçlar özellikle Fiatın araçları uzun yolda çok yoruyor. Bundan dolayı olumsuz yorumlar olabilir.

geçen forumda 1.4 aldı biri 2010 olması lazım 120de 3800 devirlder geziyo demişti 5. viteste,yormasında başlıca neden budur bence
  • Baby maserati mi tipsiz

Punto fiatin yüzaki modellerindendir , grande çıktığı dönem fiata can simidi olmuştur.

B sınıfı standartlarinda guzel görünümlu bi arac ancak Apaçi araclarina dikkat

• quote:

Araç güzel ama biraz kalas gibi araç belki de B sınıfı araçlarında beklentim fazla olduğu içindir. Çünkü C ve D sınıfı araç kullanmaya alışmış biri punto, getz, 206 vb. araçlar çok rahatsız geliyor. Konfordan yoksun araçlar özellikle Fiatın araçları uzun yolda çok yoruyor. Bundan dolayı olumsuz yorumlar olabilir.

B sınıfı zaten uzun yol araci değil , şehir ici ve kisa mesafede kullanmak lazim.

Punto beni de uzum yolda yoruyordu ama kisa mesafe ve sehirici keyifliydi .

• Getz'den konfor, yol tutuş ve donanım olarak daha iyi bir araçtır. Ekonomiktir kullanıcısını üzmez...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

quote:

geçen forumda 1.4 aldı biri 2010 olması lazım 120de 3800 devirlder geziyo demişti 5. viteste,yormasında başlıca neden budur bence

Benim hocam o kişi
    Araçtan çok memnunum yakıtı, konforu, sürüşü güzel ama uzun yol için pek uygun değil bugün 150'ye çıktım 4800 devir çeviriyordu araba

• quote:

Orijinalden alıntı: _MaxPayne_

quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

quote:

Benim hocam o kişi
    Araçtan çok memnunum yakıtı, konforu, sürüşü güzel ama uzun yol için pek uygun değil bugün 150'ye çıktım 4800 devir çeviriyordu araba

benzin bulamasa depoyu da yakar biraz daha bassan

• Grande Punto'yu kim kötüler ki ? Kesin binmeyen kullanmayan Fiat önyargısı olan biri. İddia ediyorum B sınıfındaki tüm araçları sıralasanız dönemine göre en iyi araçtır. 2006 yılındaki Polo'yu hatırlayın Corsayı hatırlayın (güncel kasadan bile) oturaklı ve rahat araçtır. 2 sene kullandık herhangi bir sorunla karşılaşmadık. (City özelliği bozuldu garantiden değişti) 18.000 e bulacağınız dizel puntodan hayır geliceğini sanmıyorum en az 19-19.5 gözden cıkarmalısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MaxPayne_

Ne kötüsü 2010 EVO var, 5 gün önce aldık müthiş araç bayıldım

Uzun zaman önce sizinle Fiat meselesi falan tartıştık diye hatırlıyorum yanlış mıyım?

• Araba parasının hakkını veriyor motor güzel kalite yeterli
    tasarım göreceli zaten beğendiysen al

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.