Şimdi Ara

FIAT Punto EVO ve DualLogic otomatik şanzıman hakkında bilgi.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
1
Favori
67.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam punto mini arasındaki kalite, sürüş, imaj, statiü, sağlamlık, ikinci elde prim açılarından inanılmaz fazladır. siz hayatınıza çok dolu bir ikinci el punto 30 un üstğnde bşr rakama satılabişleceğini sanıyor musunuz?

Ayrıca bayanın dizel takıntısıda eğer yıllık kilometresi 15 binin altındaysa geçilebilinir.

! serisine öldü demişsin. Sende bilirsinki paramağınla direksiyonu çevirip smooth drivingi parayla ölçemezsin. Hele eski kasa puntoyu sana hiç yakıştıramadım. Doğuş olmakla beraber skoda ve seat markaları puntodan daha iyi.

ikincisi elimizdeki para ile oldukça dolu bir araç istiyoruz...

hele bir araca karar verelim zararını o zaman düşünürüz.. daha arabayı almadan 2. elini düşünmeye gerek yok.. nitekim Punto EVO'dan vazgeçildi ve konu kilitlenebilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 17 Haziran 2011; 1:31:51 >

Orijinalden alıntı: wagnerx

hocam punto mini arasındaki kalite, sürüş, imaj, statiü, sağlamlık, ikinci elde prim açılarından inanılmaz fazladır. siz hayatınıza çok dolu bir ikinci el punto 30 un üstğnde bşr rakama satılabişleceğini sanıyor musunuz?

Ayrıca bayanın dizel takıntısıda eğer yıllık kilometresi 15 binin altındaysa geçilebilinir.

! serisine öldü demişsin. Sende bilirsinki paramağınla direksiyonu çevirip smooth drivingi parayla ölçemezsin. Hele eski kasa puntoyu sana hiç yakıştıramadım. Doğuş olmakla beraber skoda ve seat markaları puntodan daha iyi.

Dizel olması (bilemiyorum acemi mi ama) kalkışlarda yokuşlarda çok daha rahat ettirecektir bir bayanı ve birde yakıt tüketimini söylemiyorum bile
    1995 Opel Calibra Turbo 4x4 C20let Getrag 297 HP Dyno (chip+filtre+turbo+katalizör iptali...)

• Hocam kız arkadaşınız acemi ise yarı otomatik uygun değil.
    Gerçi Evo'da yokuş kalkış desteği var fakat yarı otomatikler acayip geri kayıyor, insan bir anda tırsıp gaza yükleniyor bu seferde yokuşta filan öndekine giriyorsun.
    Çok oluyor trafikte böyle.Hassas bir ayak lazım.Yarı otomatiktense manuel çok daha mantıklı.
    Tam otomatik bir araba bakmanızı tavsiye ederim.Hayırlı olsun

quote:

Orijinalden alıntı: Joseph S.

Hocam kız arkadaşınız acemi ise yarı otomatik uygun değil.
    Gerçi Evo'da yokuş kalkış desteği var fakat yarı otomatikler acayip geri kayıyor, insan bir anda tırsıp gaza yükleniyor bu seferde yokuşta filan öndekine giriyorsun.
    Çok oluyor trafikte böyle.Hassas bir ayak lazım.Yarı otomatiktense manuel çok daha mantıklı.
    Tam otomatik bir araba bakmanızı tavsiye ederim.Hayırlı olsun
  • Alf Mito düşünmez misiniz? Gerçi fiyatı fazla, 135 hp motor benzini de çok yakar. Sanırım kendi cavabımı kendim vermiş oldum.
    Bravo 1.6 Emotion
  • Şu anda dizel yokmuş satışta. Sadece 135 hp tct ve 170 hp manuel modeller mevcut. İkisi de benzinli.

Orijinalden alıntı: TechZone

aracı ben kendime almayacağım bu bir... benim tek istediğim dizel motor olması yönünde.. dolayısıyla bana bir şey yakıştırıp yakıştırmaman beni ilgilendimiyor..

hele bir araca karar verelim zararını o zaman düşünürüz.. daha arabayı almadan 2. elini düşünmeye gerek yok.. nitekim Punto EVO'dan vazgeçildi ve konu kilitlenebilir..

VW Polo'yu da istediğin kadar doldurabilirsin ancak 4-5 ay bekletir (minimum 3 ay bekleteceği kesin de). araç bmw'lerdeki gibi custom siparişe girecek çünkü.

Navigasyon (rns310)
    Ön sis farları
    Aluminyum alaşım jant
    Dijital Klima
    Park Sensörü
    Kararan dikiz aynası
    Karanlık Sensörü
    Yağmur Sensörü
    Cruise Control
    Yol Bilgisayarı
    Eletrikli açılır cam tavan
    Lastik Basınç Kontrol Sistemi
    Çok fonksiyonlu direksiyon
    Karartılmış arka ve arka yan camlar

+ metalik boya da katarsan aracın fiyatı 55.000'e geliyor tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

quote:

aracı ben kendime almayacağım bu bir... benim tek istediğim dizel motor olması yönünde.. dolayısıyla bana bir şey yakıştırıp yakıştırmaman beni ilgilendimiyor..

VW Polo'yu da istediğin kadar doldurabilirsin ancak 4-5 ay bekletir (minimum 3 ay bekleteceği kesin de). araç bmw'lerdeki gibi custom siparişe girecek çünkü.

Navigasyon (rns310)
    Ön sis farları
    Aluminyum alaşım jant
    Dijital Klima
    Park Sensörü
    Kararan dikiz aynası
    Karanlık Sensörü
    Yağmur Sensörü
    Cruise Control
    Yol Bilgisayarı

55 e yuh be hocam gider turbo cosmo insignia alırsın 5-10 binde ablamız 180 hp keyfine varır
    1995 Opel Calibra Turbo 4x4 C20let Getrag 297 HP Dyno (chip+filtre+turbo+katalizör iptali...)

• quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

quote:

Navigasyon (rns310)
    Ön sis farları
    Aluminyum alaşım jant
    Dijital Klima
    Park Sensörü
    Kararan dikiz aynası
    Karanlık Sensörü
    Yağmur Sensörü
    Cruise Control
    Yol Bilgisayarı

Yanında şöför verseler 55 bine polo gene alınmaz..

• Benim tercihim dsg polo olurdu ama Doğuşla haşırneşir olmak istemiyorsanız Mazda 2 1.5 otm öneririm.

Full olanı gerçekten full tüm sensörler,omt. klima,elektrikli katlanır aynalar vs. vitesi tam otomatik 35 bin tl.

Linkten icleyebilirsin; Link

FIAT Punto EVO ve DualLogic otomatik şanzıman hakkında bilgi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MINERVAL -- 17 Haziran 2011; 15:30:08 >

• Ben 55 verilir demiyorum rica ediyorum çarpıtmayın dediklerimi,

Türkiye'de satılan bir Polo'da KOYULABİLECEK TÜM extra donanımları koyduğunuz zaman oluşan fiyattan bahsediyorum. Ben de Polo kullanıyorum 1.4 benzinli otomatik, kasım-aralık gibi aldık 36.200'e, şimdi aynı araba 39.500 e satılıyor, onunda tüm opsiyonlarını doldursan 50.000 ye geliyor, ama ortalıkta kaç tane 50k lık Polo var? 3-4 tanedir, onlar da GTI zaten
  • arkadaşlar öneriler için teşekkürler.. inanın aklımı okuyorsunuz.. aslında en ideal bütçe 45.000TL ama bunun üstüne maksimum 4.000TL'lik bir arttırımda söz konusu olabilir.. benim destek olmam söz konusu değil zaten.. max 49.000TL'lik bir bütçe var.. 50.000TL olmaz yani..
    en az
    TÜM BUNLARA RAĞMEN;

malesef küçük otomobil isteniyor, C segmenti Focus bile büyük geliyor! o yüzden B segmenti olacak..

otomatik vites isteniyor ancak yarı otomatik olmayacak (Punto EVO testinden sonra verilen karar)..

ben dizel istiyorum, çünkü sadece iş yerine git gel günde 26km yol yapıyor.. hafta içi 130km, buna gezmesini tozmasını katarsan 1 haftada en az 180km, ayda 720, yılda 8640km yani yuvarlak hesap yaparsak 10000km yol yapacak.. yani dizele aslında pek ihtiyaç yok ama benzine de o kdr para vermek akıllıca gelmiyor ve benzinin geleceği de belli değil, daha ne kadar zamlanabilir bilinmez..

bana kalsa ben 1 serisi aldırırım tabiiki ama önümüzdeki sonbahar'da yeni kasası gelecek ve yeni kasa bütçemizi aşıyor.. e bu anlamda güncel kasa almakta mantıksız.. ve 1.16i alabileceğiz, dizel olmayacak..

şimdilik en mantıklı seçim (özellikle şanzıman adına) VW Polo gibi duruyor..

• Seat Ibiza 1.2 tsi 105 bg style dsg tavsiye ederim sanırım 36 bin tl civarı bir fiyata satılıyordu ve en üst donanım paketi artı seat'ın opsiyon fiyatları uygun diye biliyorum.Çok ekonomik ve performanslı bir araç hem yeni teknoloji bir motoru var hemde yeni teknoloji şanzımanı var. Bence mekanik anlamda b segmentinde en başarılı kombinasyon bu.

Bu arada şehir içi 7 litre civarı bir tüketimi olacaktır bu aracın yılda 10 bin km yapacak biri için ideal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canvarol -- 17 Haziran 2011; 19:45:30 >
  • Şimdi tekrar yanlış anlaşılmasın, Polo alın diye diretmiyorum ama biz (ki annem de arada kullanıyor) inanılmaz memnunuz, her türlü soruyu cevaplayabilirim, etrafımda bayan kullanıcı arkadaşım da çok, onlar da memnun. Yalnız geri kaçırma olayından izlenimlerimde bahsetmiştim, bildiğim kadarıyla doğuş hillholder hala getirmiyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_49598711/mpage_1/f_/key_//tm.htm#49598711

burada bir paragrafı sırf geri kaçırma ve bunun muhtemel çözümlerine ayırdım, bizim için önemli olmasa da bir çok potansiyel alıcıyı ELEYEBİLEN bir husus. Sonra dava falan açmayın bana

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.