Şimdi Ara

Fiat Panda 19.950 TL sıfır alınır mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
20.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • end76 aldın mı ne yaptın? Bütün forum senin Panda almanı bekliyor şu anda, yüzümüzü kara çıkarma

Bu arada 22.450 liraya satılan versiyonunda ESP bile varmış. Skydome, hillholder falan, cidden dolu araç.

www.fiat.com.tr
    The resource cannot be found.
    http://www.fiat.com.tr/Pages/tr/otomobiller/panda_fiyat.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jay jay justified -- 27 Mart 2011; 7:30:22 >

• Birazdan hanımla birlikte önce aveo'yu sonrada panda'yı incelemeye gideceğiz arkadaşlar. Ben pandayı gördüm beğendim,gönlüm pandadan yana ama hanım henüz görmedi ve şu an için biraz daha aveo taraftarı gibi.İki aracıda inceledikten sonra, onunda pandayı beğeneceğini umuyorum.
    Çok zor bir kararmış 0 araç almak, hangisini tercih edersem aklım diğerinde kalacakmış gibi geliyor.

quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

end76 aldın mı ne yaptın? Bütün forum senin Panda almanı bekliyor şu anda, yüzümüzü kara çıkarma

Bu arada 22.450 liraya satılan versiyonunda ESP bile varmış. Skydome, hillholder falan, cidden dolu araç.

www.fiat.com.tr

• Bencede çok güzel bir seçim olur.Bu fiyata abs iki hava yastığı,euroncap 4 yıldız ve şehir içi 6lt gibi tüketim değeri olan bir başka araç var mı?

Eğer marka ve imaj isterseniz.20binin üstüne bir 20bin kredi kulanarak toplamda 50bine gelir. bazılarının prestij tabir ettiği araçlardan alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: end76

Birazdan hanımla birlikte önce aveo'yu sonrada panda'yı incelemeye gideceğiz arkadaşlar. Ben pandayı gördüm beğendim,gönlüm pandadan yana ama hanım henüz görmedi ve şu an için biraz daha aveo taraftarı gibi.İki aracıda inceledikten sonra, onunda pandayı beğeneceğini umuyorum.
    Çok zor bir kararmış 0 araç almak, hangisini tercih edersem aklım diğerinde kalacakmış gibi geliyor.

quote:

end76 aldın mı ne yaptın? Bütün forum senin Panda almanı bekliyor şu anda, yüzümüzü kara çıkarma

www.fiat.com.tr

hocam bu kadar stres yapma atla deve değil gidin eşinle bakın deneyin hangisi içinize sinerse iyisi odur.

• quote:

Orijinalden alıntı: altrea

Bencede çok güzel bir seçim olur.Bu fiyata abs iki hava yastığı,euroncap 4 yıldız ve şehir içi 6lt gibi tüketim değeri olan bir başka araç var mı?

Eğer marka ve imaj isterseniz.20binin üstüne bir 20bin kredi kulanarak toplamda 50bine gelir. bazılarının prestij tabir ettiği araçlardan alabilirsiniz.

+1 güzel seçim
  • Arkadaşlar Aveo HB 1.2 S modeli araç için bugün bayiyle anlaştık.Nisan ayı içinde teslim edecekler.Eşim Pandayı çok küçük buldu, Aveo hoşumuza gitti daha geniş bir araç olduğu için.
    Herkese yorumları için teşekkür ederim.
  • Güle güle kullanın.

Mahsuru yoksa fiyat olarak neye anlaştınız ve donanım olarak abs varmı bir de lpg takılı olarak mı alacaksınız,şimdiden tekrar güle güle binin.
  • Teşekkürler, fiyat konusunda, araç kampanyalı fiyattan satıldığı için çok fazla indirim yapmıyorlar.biz 20.400 'e beyaz renk için anlaştık.Hediye olarakta alarm ve uzaktan kumandalı merkezi kilit aldık.Araçta ABS yok.Benzinli.

quote:

Orijinalden alıntı: froster2006

Güle güle kullanın.

Mahsuru yoksa fiyat olarak neye anlaştınız ve donanım olarak abs varmı bir de lpg takılı olarak mı alacaksınız,şimdiden tekrar güle güle binin.
  • Aveo'da ABS'de olsaymış çok güzel olurmuş.üzerindeki motor nissan renault ikilisinin kullandığı bir motor yani şehir içinde yaklaşık 6.5lt yakıt tüketirsiniz.Yılda 10.000km üzeri çıkmıyorsanız LPG'ye gerek bile yok.Beyaz ve kırmızı güzel yakışıyor.

Hayırlı olsun...
  • Teşekkürler, yılda 10.000 Km. üzerine çıkmam o yüzden LPG düşünmüyorum.
    Üzerinde Opel de kullanılan motor var dediler ama Nissan- Renault ile ilgili bir şey duymadım.Yakıt olarak 6,5 litreden fazla yakar diye düşünüyorum, onu göreceğiz.

quote:

Orijinalden alıntı: altrea

Aveo'da ABS'de olsaymış çok güzel olurmuş.üzerindeki motor nissan renault ikilisinin kullandığı bir motor yani şehir içinde yaklaşık 6.5lt yakıt tüketirsiniz.Yılda 10.000km üzeri çıkmıyorsanız LPG'ye gerek bile yok.Beyaz ve kırmızı güzel yakışıyor.

Hayırlı olsun...
  • MERHABA ARKADAŞLAR,
    BENDE ARABA ALACAM ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE YOĞUN BİR ARAŞTIRMA İÇERİSİNDEYİM, HEM KLİMA OLMASI, HEM AZ YAKIT HEM DÜŞÜK MTV HEMDE 10-12 BİN ARALIĞINDA BİR ARABA ARADIĞIM İÇİN ŞUAN EN OLURU 1999-2002 ARALIĞINDA PALİO GİBİ DURUYOR. AMA BU 20.000 TL YE PANDAYI GÖRÜNCE BENİMDE İÇİM GİTTİ. ACABA KREDİ ÇEKİP BUNU MU ALSAM, BİRDE BU FİYATA SANIRIM SUNROF DAHİL DEĞİL DİMİ OPSİYONA GİRİYOR BU HERALDE. BU ÖZELLİKLERDE SİZİN TAVSİYE EDEBİLECĞİNİZ BİR ARAÇ VARMI?
  • quote:

Arkadaşlar Aveo HB 1.2 S modeli araç için bugün bayiyle anlaştık.Nisan ayı içinde teslim edecekler.Eşim Pandayı çok küçük buldu, Aveo hoşumuza gitti daha geniş bir araç olduğu için.
    Herkese yorumları için teşekkür ederim.

hayırlı olsun güle güle kullanın.
  • güle güle kullanın doğru tercih
  • quote:

www.fiat.com.tr

GP ve skydome opsiyonel. İkisi de alınırsa fiyat 25.000'i geçiyor.

• Hayırlı olsun Aveo'nun tipi daha güzel hem
  • Teşekkürler arkadaşlar.
    Bir şey soracağım.Yeni aracın tescil işlemleri yapıldıktan sonra 2011 Ocak ayı MTV'si tahakkuk edecek mi? Edecekse bu tutarı bayinin mi ödemesi gerekiyor yoksa biz mi ödeyeceğiz.Bilgisi olan arkadaşlardan cevap alabilirsem sevinirim, hakkımızı bilelim de boşuna ödeme yapmayalım.
  • quote:

Teşekkürler arkadaşlar.
    Bir şey soracağım.Yeni aracın tescil işlemleri yapıldıktan sonra 2011 Ocak ayı MTV'si tahakkuk edecek mi? Edecekse bu tutarı bayinin mi ödemesi gerekiyor yoksa biz mi ödeyeceğiz.Bilgisi olan arkadaşlardan cevap alabilirsem sevinirim, hakkımızı bilelim de boşuna ödeme yapmayalım.

eğer pazarlığı yaparken aksi belirtilmediyse onlar ödeyecek.
  • hayırlı olsun
  • yaklaşık 1.5 senedir fiat panda kullanıyorum şehir içinde.... Gerçekten çok memnunum şehir içi için çok ideal bir araç....

küçük göründüğüne de bakmayın ben onla neler taşıdım banamısın demedi :D ...

direksiyonu falan aşırı yumuşak city modu sayesinde çok rahat kullanıyorsunuz...

Eksi yönlerini ben kısaca yazayım.. 2005 model 1.2 dualogic

yan aynalar küçük ve kör nokta önleyici kısım yok ...
    içeriye ses alıyor hızlandıkça yalıtım çok iyi değil....
    iç mekan sert plastik tamamen ancak tıkırtı olmuyor ..
    yarı otomatik gibi olduğu için vites geçişleri ilk zamanlarda sarsıntılı oluyor ancak sonradan alışıyorsunuz.. problem olmuyor..
    yokuşta geri kaçıyor ancak yeni modelde hillholder vardır muhtemelen...zaten alışınca ondada pek sıkıntı olmuyor...
    ekonomi modu bazen abartıyor. hızlı kalkmanız gereken zaman da bile vites atabiliyor... belki yeni modellerde sorun giderilmiştir....
    artıları...
    şehir içinde çok rahat kullanımı var.. hafif yüksek yapısı avantajlı , direksiyon yumuşak hiç yormuyor...
    ses sistemi kötü değil..
    her şey oldukça ergonomik tasarlanmış kullanırken hiç sıkıntı çekmiyorsunuz. . vites yukarıda ve çok ufak manuel modda çok rahat kullanımı var...
    araç boyutlarına göre epey geniş iç mekanı var...
    yol tutuş yüksekliğine rahmen çok sıkıntılı değil... limitler dahilinde tatminkar , her virajda soğuk terler dökmüyorsunuz...
    frenler orta seviyede abs var.... yalnız uzun süreli frenlerde sıcaklık etkiliyor... tipo ile aynı diski kullanması buna etken olabilir ...belki yenilerde değişmiştir...
    görüş açıları rahat.. tek sıkıntı yan bahsettiğim gibi yan aynalar...
    şehir içinde 6-7 litre yakıyor ekonomik modda ve trafiğin az olduğu yerlerde daha aşağı çekilebilir....
    performans 1.2 motor için normal seviyede... çok bir şey beklememek lazım tabiki... ama araç hafif olduğu için hantal değil... vitesi ayarlayınca çok sıkıntı yaratmıyor....

aklıma geldikçe yazarım gene.....
    ben aracı tavsiye ederim... ben 1.5 sene önce 13.500 e almıştım 50 bindeydi....o fiyata pek alternatifim yoktu aklımda şüphe vardı ama iyiki almışım diyorum ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whisper911 -- 30 Mart 2011; 10:45:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

quote:

Teşekkürler arkadaşlar.

eğer pazarlığı yaparken aksi belirtilmediyse onlar ödeyecek.

Pazarlık yaparken bu konudan hiç bahsedilmedi, sonradan aklıma geldi.Bu durumda biz mi ödeyeceğiz şimdi.
    Bayinin bu konuda bir zorunluluğu var mı, yoksa tamamen anlaşmaya mı bağlı?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.