Şimdi Ara

Fiat Palio 1.6 16v mi 1.2 16v mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
14.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar niyetim tipo almaktı ama hatta buraya başlık atmıştım ama şimdi brz daha üzerine katıp palio almaya karar verdim, bu seferde 1.6 16v( lpg ) mi 1.2 16v (benzin) mi alayım karar veremedim, 1.2 16v lerin performansı iyi diyorlar arştırdım biraz, ama kullanan birilerinden bi yorum alsam daha iyi olur... önerilerinizi bekliyorum...

• 1.2ler 8v dir 16 v değil 1.6lar 103 bgdir 1.2ler ise 65 bgdir yanlış olabilir. 1.2 4 günlüne kullanmıştım 2 sene önce bizim arabayı servisse verdiğimde vermişti servise yakıt tüketimi iyi tabi bana performansıda iyi gelmişti ama kişiye göre değişir bu konu
  • 1.2 16v 80 bg olan motor seçenekleride mevcut
  • quote:

Orjinalden alıntı: dkerem2

1.2ler 8v dir 16 v değil 1.6lar 103 bgdir 1.2ler ise 65 bgdir yanlış olabilir. 1.2 4 günlüne kullanmıştım 2 sene önce bizim arabayı servisse verdiğimde vermişti servise yakıt tüketimi iyi tabi bana performansıda iyi gelmişti ama kişiye göre değişir bu konu

Emin misin?Değilsin tabiki 1.2 16V 80Hp'ler var.Sadece 1.2 80Hp'ler zorlanmıyor araba hafif olduğu için bunu diyebilirim.
  • arkadaşlar yanlışım olabilir evt yanlış söyledim sanırım kusura bakmayın
  • Arkadaşlar doğru söylüyor. 1.2 80 hp 16V Paliolar var. Hele 3000 devirden sonra çok güzel şaha kalkıyorlar......
  • Şimdi 1.2 16v lerin olduğunu bir kere daha ispatladıktan sonra , önerisi olan var mı arkadaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio 4 1.2 vs İ20 1.2 mpi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2004 mk2 Kasa 1.2 16v 80HP kullanıcısıyım.
    MK1 kasada 1.2 var ama 8V ekzantırık sistem farklıydı galıba oda 72-75 hp olması lazımdı.

Arkadaş hangi kasasından bahsetmiş acaba.1.6larda güzeldir tabi bulunacak araçların temizliği çok önemli İlk kasalar 98 99 model olacagı için km yuksektır.
    5 Yıllık palio kullacısı olarak alınacak motorlar bellidir.

1.2 16V 80HP(LPG varsa tadından yenmez bende var kmde 12kurus yakıyor seridir bakımları basit ve uygun fiyatlı vergisi en alt dilimdedir.
    1.3Multijet Anlatmaya gerek yok çok başarılıdır hem vergi hem bakım hem tüketim.
    1.6 16v Sporting 120 hp PALİO nun en hızlısı LPG takan arkadaslarım var Orta sınıf 1.6motorları hırpalar çok ıyı kaçar.Temizini bulmak gerek çoğu modludur.
    Bu saydıklarım fiyatları 2003 modelden başlar fiyatlar 13 ile 16milyar arasında değişir.
    Elinizde 9 10 milyar var isede İlk kasa 1.6 LPG li tavsiye ederim.1.4 Sakın bulaşmayın ne gider nede az yakar.

Paliolar için daha detaylı bilgi için Fun sitesi olanwww.teampalio.com ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAJAY -- 27 Aralık 2008; 21:35:16 >

• Merhaba, bende 2004 model 1.2 16V bir palio mevcut. Öncelikle şunu belirtmeliyim ki, 1.2 motora göre inanılmaz seri bir ara. Şuan ki benzin fiyatı ile birlikte şehir içinde km'de 200Ykr yakıyor. Ufak ve kullanımı kolay bir araç, direksiyon oldukça hafif, avantajlarının yanında dezavantajlarıda var tabi. Araç 140 km/h'dan sonra yerden yüksek oluşu ve direksiyon simidinin de hafif olması sebebiyle kullanıcıya zor anlar yaşatıyor :) Bunun yanısıra virajlarda pek güven vermiyor.
  • 2004 model 1.2 16V bu araçtan bende de mevcut 28.000 de almıştım ve BRC kit vardı ( hala var)

hiçbir konuda beni üzmedi

performansı tatminkar yakıt zaten
  • 1.2 aracı taşır, 1.6 uçurur. :)
  • Performans istiyorsan 1.6 çok başarılı. İlk arabamdı, acemiliğimi onla attım, bazı tehlikeli anlar yaşattı ama bir yere patlatmadım çok şükür. Aracın hızlanması çok iyi ama frenler ve yol tutuş vasat. (O performansa göre) Motor alt devirlerde biraz cansız ama 4000 devirden sonra çıldırırdı. Sesi de çok güzeldi. Bir de yüksek devirlerde gazı bırakınca araç öne yığılırdı, şimdi kullandığım araçta en çok aradığım şeylerden biri de o.

Yakıtı çok yakmaz, içer direk, yakma gibi bir derdi yoktur. 1 depo ile 350 km yapardım genelde. Çok yakar çok kaçar:)

Onun dışında servis ücretleri de diğerlerinden farklıydı hatırladığım kadarıyla. 1.6 lardan farklı işçilik saat ücreti alıyorlardı sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vakkas.

Merhaba, bende 2004 model 1.2 16V bir palio mevcut. Öncelikle şunu belirtmeliyim ki, 1.2 motora göre inanılmaz seri bir ara. Şuan ki benzin fiyatı ile birlikte şehir içinde km'de 200Ykr yakıyor. Ufak ve kullanımı kolay bir araç, direksiyon oldukça hafif, avantajlarının yanında dezavantajlarıda var tabi. Araç 140 km/h'dan sonra yerden yüksek oluşu ve direksiyon simidinin de hafif olması sebebiyle kullanıcıya zor anlar yaşatıyor :) Bunun yanısıra virajlarda pek güven vermiyor.

Evet yerden yüksek oluşu virajda yana yatırıyor ama şimdi biz bunu dedik diye araba bi tarafa kaymıyor onu soyleyım cok zorlanınca onden kayma yapıyor. Orjınalde 175 tabanı 185 yaparsanız farkın olumlu yonde hıssedeceksınız.Viraj guven vermemesi 100ıle degılde 80 ile gırersenız sorun olmaz aracı lımıtlerde kulanmanın kımseye faydası yok en fazla 10sn kaybedersiniz.

Yuksek hızlarda ben okadar endıselenmıyorum belkıde cok alıstım araca 5yıldır bende huyunu suyunu bılıyoruz ama dedıgınız gıbı 150 den sonra arac sesssizleeşıp hafıfledıği hıssedılıyor ben 200km hızı gordum kasada titreme vs yoktu Yuksek hızın verdıgı bır yumusaklık vardı okadar.

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar_39 -- 28 Aralık 2008; 1:46:23 >
  • 1,2 mi 1,6 mı diye sorduğunuza göre mk1 kasa alcaksınız çünkü mk2 mk3 1,6 yok. Mk1 1,2 ler 8v 75 hp çok noktadan enjeksiyonlu motora sahiptir(Benim eski arabam) Şanzımanı mk2 ye göre kısa oranlıdır. Şehiriçinde atik ve hızlıdır. Vergisi yedek parçası çok ucuzdur.Kullanımı kolay ve eğlencelidir. Şehiriçi Kullanımda hala eski arabamı ararım. Fakat uzun yolda ve yüklüyken kullanımı pek iyi değildir. Yüklüyken bayırlarda bayılır. Yakıt tüketimi normal kullanımda iyidir fakat yüklüyken fazla sıkıştırınca benzine hiç acımaz:). 1,6 kullanmadığım için pek yorum yapamayacağım ama 1,2ye göre çok yaktığını ve çok iyi gittiğini biliyorum. Ayrıca 1,6 hl donanım olarak daha doludur. Bana kalırsa Şehiriçi ağırlıklı kullanırsan benzinli 1,2- Uzunyolada çıkarım yüklüde kullanırım dersen 1,6+lpg daha uygun olur.

Edit: Başlıkta 1,2 16v mi yazdığını sonradan farkettim. Yazdıklarım 1,2 8v mk1 için geçerlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar_39 -- 28 Aralık 2008; 1:44:44 >

• Eywallah arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim.....
  • Yıl 2012 bu dh olmasa nerden takip ederdik o zamanki arabaların fiyatlarını,yakıt durumlarını...

İyi Hort oldu ama haaa....

2008-2012
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAJAY

2004 mk2 Kasa 1.2 16v 80HP kullanıcısıyım.
    MK1 kasada 1.2 var ama 8V ekzantırık sistem farklıydı galıba oda 72-75 hp olması lazımdı.

Arkadaş hangi kasasından bahsetmiş acaba.1.6larda güzeldir tabi bulunacak araçların temizliği çok önemli İlk kasalar 98 99 model olacagı için km yuksektır.

1.2 16V 80HP(LPG varsa tadından yenmez bende var kmde 12kurus yakıyor seridir bakımları basit ve uygun fiyatlı vergisi en alt dilimdedir.
    1.3Multijet Anlatmaya gerek yok çok başarılıdır hem vergi hem bakım hem tüketim.
    1.6 16v Sporting 120 hp PALİO nun en hızlısı LPG takan arkadaslarım var Orta sınıf 1.6motorları hırpalar çok ıyı kaçar.Temizini bulmak gerek çoğu modludur.
    Bu saydıklarım fiyatları 2003 modelden başlar fiyatlar 13 ile 16milyar arasında değişir.
    Elinizde 9 10 milyar var isede İlk kasa 1.6 LPG li tavsiye ederim.1.4 Sakın bulaşmayın ne gider nede az yakar.

Paliolar için daha detaylı bilgi için Fun sitesi olanwww.teampalio.com ulaşabilirsiniz.

Eğer 12 Kuruş yakıyorsa can feda en büyük hayalim twingo gibi ufak değil ama az yakan bi araba millet arabasını evinin önünde yıkar anca ben az yakar diye bakkala bile arabayla giderim kesin 1.2 yada 1.3 motorlu bi araba alacam yeni nesil

• quote:

Orijinalden alıntı: RsnBrg

quote:

Orijinalden alıntı: MAJAY

2004 mk2 Kasa 1.2 16v 80HP kullanıcısıyım.

Eğer 12 Kuruş yakıyorsa can feda en büyük hayalim twingo gibi ufak değil ama az yakan bi araba millet arabasını evinin önünde yıkar anca ben az yakar diye bakkala bile arabayla giderim kesin 1.2 yada 1.3 motorlu bi araba alacam yeni nesil

hocam o 4 sene önceymiş baksana tarihe

• quote:

Orijinalden alıntı: serdar_39

1,2 mi 1,6 mı diye sorduğunuza göre mk1 kasa alcaksınız çünkü mk2 mk3 1,6 yok. Mk1 1,2 ler 8v 75 hp çok noktadan enjeksiyonlu motora sahiptir(Benim eski arabam) Şanzımanı mk2 ye göre kısa oranlıdır. Şehiriçinde atik ve hızlıdır. Vergisi yedek parçası çok ucuzdur.Kullanımı kolay ve eğlencelidir. Şehiriçi Kullanımda hala eski arabamı ararım. Fakat uzun yolda ve yüklüyken kullanımı pek iyi değildir. Yüklüyken bayırlarda bayılır. Yakıt tüketimi normal kullanımda iyidir fakat yüklüyken fazla sıkıştırınca benzine hiç acımaz:). 1,6 kullanmadığım için pek yorum yapamayacağım ama 1,2ye göre çok yaktığını ve çok iyi gittiğini biliyorum. Ayrıca 1,6 hl donanım olarak daha doludur. Bana kalırsa Şehiriçi ağırlıklı kullanırsan benzinli 1,2- Uzunyolada çıkarım yüklüde kullanırım dersen 1,6+lpg daha uygun olur.

Edit: Başlıkta 1,2 16v mi yazdığını sonradan farkettim. Yazdıklarım 1,2 8v mk1 için geçerlidir.

mk 2 1.6 16v palio
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-ozel-seri-mk2-palio-sitede-tek-98794641/detay

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.