Şimdi Ara

fiat minicargo beşiktaş'ta!!!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu hem binek hem ticari kullanılmak için tasarlanmış. Doblo'nun sınıfındaki araçlar bazen gereksiz yere büyük kalıyor. Bu da yakıt tüketimi, manevra kabiliyeti yol tutuş konularında eksi yönde etki edebiliyor. Bu araç ise binek SW ler le hemen hemen aynı amaç için tasarlanmış. Yol tutuşu ise en az B sınıfı araçlar kadar iyi olur bence. Bakalım en çok hangisi satacak. pazarlama işini bilen bu işi götürür. Birebir aynı araç çünkü. Fiat mı, Citroen mi, Peugeot mu?
  • tipini hiç sevmedim :(
  • doblo'nun biraz manyatürü gibi.
  • budak 1903 öncelikle kutluyorum seni büyük başarı basında bile yok fotolar :)

araca gelince çk kaslı bir görünümü var alt üst eder piyasaları bu valla
  • pejo-citroen-fiat arasındaki rekebeti motor seçnekleri ve donanım belirler binek versiyonunu ilk çıkaran pazarı kapar. görünüm olarak araç bir ticari aracın olması gibi sade, kötü bir tasarımı yok. alan zaten ekonomi için alacak fiyat olarak da doblodan 2-3 aşağıda olur
  • Öncelikle resimler için çok teşekkürler mükemmel çalışma web de ilk görüntüleri.
    Ben beğendim bence güzel arka koltuklu ve uygun fiyatlısı yani 1.3 ac koltuklu 20-22 satılırsa alınır.Hoş olmuş.
  • ellerine sağlık kardeşim en kral paparazziden daha başarılı bir çalışma olmuş :)

projenin adı mcv bildiğiniz gibi ilk olarak 28 prototip (pre-serie) araç üretilmişti bu onlardan biridir sanırım, üretim ekim 2007 satış mart 2008 de başlayacak...
  • Tasarım aut
  • oncelikle yaptıgın ajanLıkdan dolayı tebrikler :)

ama araca gelince, pekde bişey beklememek lazım..
    en azından artık o daihatsu gibi ufak kokorecci,sucu arabalarının yerini bunlar alır artık

şekil olarak hoş değil
  • Bravo vallahi usta gazeteciler bile başaramıyor böyle Araba bence fena olmamış;ön tasarım daha iyi olabilirdi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kkvan

Bu hem binek hem ticari kullanılmak için tasarlanmış. Doblo'nun sınıfındaki araçlar bazen gereksiz yere büyük kalıyor. Bu da yakıt tüketimi, manevra kabiliyeti yol tutuş konularında eksi yönde etki edebiliyor. Bu araç ise binek SW ler le hemen hemen aynı amaç için tasarlanmış. Yol tutuşu ise en az B sınıfı araçlar kadar iyi olur bence. Bakalım en çok hangisi satacak. pazarlama işini bilen bu işi götürür. Birebir aynı araç çünkü. Fiat mı, Citroen mi, Peugeot mu?

Ben gerçekten bayıldım ve Doblonun gereksiz yere büyük kalması konusu da gerçekten çok doğru.Binek versiyonları combileri küçük aileler için mükemmel alternatif olur.Ben almayı cidden düşünüyorum.Renk harbiden çok tatlı bide abartı olmayan bi jantla takviye edilirse 10 numara olur.Doblonun satış rakamlarını düşürebilir ancak kendi satış rakamları beklenenin çok üstüne çıkabilir kanımca.Ayrıca en çok satışı da fiatın yapması beklenir.Büyük şehirler için net konuşamam ama daha küçük yerlerde en yaygın servis ağı fiatta olduğundan satış ağırlığı fiata kayar.bunlar da benim tahminlerim

• quote:

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

Yeni gelinin 1seye baktıgı gibi bakıyor

harbiden öle
  • tasarım
    ama ucuz olursa alınır tabii ki de

• MÜKEMMEL OLMUŞ

DOBLODA SATIŞLAR MÜTHİŞ Tİ

BUNDA DAHA MÜTHİŞ OLACAK ÇOK ŞEKİL
  • quote:

Orjinalden alıntı: ROTOVATÖR

quote:

Orjinalden alıntı: umut16

bak ön tasarımların hepsi birbirie ben,zemeye başladı..
    pejo citroen fiat ticarileri ducatolar boxer filan herşey aynı nerdeyse..

zaten ortak üretim sadece amblemler farklı

UFAK TİCARİ SERİ ORTAK ÜRETİM DEĞİL
  • Tipi hoş bence..
  • Ön far grubu biraz aşağı da olabilirdi ama dediğiniz gibi Fiat'ın ticari araçlrının tasarımları da bu tip olduğu için bişey demiyorum.

Bakalım caddelerde sokaklarda görünce ne olduğu daha iyi anlaşılır
  • quote:

Orjinalden alıntı: asilx

Tipi hoş bence..

Hüseyin'in yorumu görmedin galiba. Eğer gördüysen ve bu yorumu yapıyosan, sen daha hoşsun güzelim

• Çok hoş bir tasarım olmuş.
    Doblodaki ön tasarımı hiç beğenmiyordum ama bu güzel olmuş.
    Bu benim fikrim...
  • Gayet alınası bir havası var. Tebrik ederim tasarımcısını
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.