Şimdi Ara

fiat minicargo beşiktaş'ta!!!!!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: realjackal

quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

Araç ,pejo ve citroen tarafından da satın alınıcak.

ön seriden önce her hafta revizyon olması gayet doğal.

gerekli düzeltmeleri çıkınca yaparız diye bir mantık zaten olamaz.

senin de bildiğin gibi büyük bir proje.kapasite artırımı için de tofaş çalışıyor.

araca tahmin edilenden fazla talep olacak.

kasımda avrupada ticari araç fuarında son haliyle tanıtılıcak.ve ilk olarak bizde satışa çıkıcak.(kasım ayı içerisinde)

yeni doblo şuan kağıt üzerinde kalıplara başlanmadı

son halini alması 20 ay sürecek.

yani 2009 ortalarına denk geliyor.2008 sonu çıkması imkansız.

doblonun başlandığını söylemedim zaten sadece bilgi aktardım. 2009 projesidir doğrudur ama belli de olmaz tofaş projeyi herzaman daha erken tarihte bitirmek istiyor.
    ama size tofaş konusunda kati süretle katılmıyorum. gayet açık ve seçik olarak sürekli revizyon iyileştirmeleri yapılıyor. buda ön hazırlığın önemli ölçüde olmadığını gösteriyor. hatta doblo yeni üretildiğinde de şirket düşüncesi bu yöndeydi ve bu şekilde krizi atlatabildiler. aracı piyasaya sürdüler ve sorunları araç piyasada iken aşma yoluna gittiler.
    örneğin;
    toyota firması araç seriye çıkmadan 6 ay öncesinden kati süretle önemli revizyon değişikliğine gitmez,gidemez.

Toyota nın üretim felsefesine saygım sonsuz ama Tofaş projeyi herzaman erken bitirmek istiyor sözüne katılmıyorum.

linea projesi ortada.erken mi bitti.hayır

kriz zamanı sorunları sonradan çözmek gibi bir düşünceyle piyasaya çıkmak büyük bir risk.

ancak ürüne çok güvenirsen önemli testleri geçtiysen bu tip bir pazarlama yapabilirsin.

doblo çıktığı günden beri sınıfında en çok satan hafif ticari araç.

tofaş şuan 3 büyük firmayla birlikte çalışıyor.yapılan revizyonları olumlu görebilirsin.

ön seri bitmeden(ön seri srunları halledilmeden) piyasaya verilmeyecek.stok için seri üretim kasımdan önce başlar.kasımda iç pazara çıkar.

çok zorlu şartlarda 1.5 seneye yakın test ediliyor.sadece bizde değil avrupada da testler yapıldı.

istersen resimleri veririm.

hedef de çok büyük mcv ticari sınıfındaki boşluğu doldurmak ve 2008 van of the year ödülünü 2006 da dobloda olduğu gibi tekrar Bursa'ya getirmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sephiroth -- 6 Ağustos 2007; 21:06:20 >

• Bu aracın kombis çıkarda klimalı 1.3 mjet i 20-22 arası olursa çok satar ben bile düşünürüm altı yüksek fazla büyük diil,ne ticari ne taksi ortalama ve boyutları clio Gpunto civarı.Bence güzel olmuş ilk defa bu kadar güzel bi araç çıkarmışlar ama umarım içi linea gibi kalitesiz olmaz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

Yeni gelinin 1seye baktıgı gibi bakıyor

• quote:

Orjinalden alıntı: alfa-x

Bu aracın kombis çıkarda klimalı 1.3 mjet i 20-22 arası olursa çok satar ben bile düşünürüm altı yüksek fazla büyük diil,ne ticari ne taksi ortalama ve boyutları clio Gpunto civarı.Bence güzel olmuş ilk defa bu kadar güzel bi araç çıkarmışlar ama umarım içi linea gibi kalitesiz olmaz..

Aynen dediğin gibi 1.3 mjet 75 hp 22 ye alırsın.

yanlız linea nın içi kalitesiz değil.sert plastik kalitesiz gibi duruyor.

linea yı kullan fren, konfor ve yalıtım olarak beğeneceğine eminim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alfa-x

Bu aracın kombis çıkarda klimalı 1.3 mjet i 20-22 arası olursa çok satar ben bile düşünürüm altı yüksek fazla büyük diil,ne ticari ne taksi ortalama ve boyutları clio Gpunto civarı.Bence güzel olmuş ilk defa bu kadar güzel bi araç çıkarmışlar ama umarım içi linea gibi kalitesiz olmaz..

Linea nın içine kalitesiz demişsin bilmiyorum iyice inceleyip bindinmi ama o fiyata Passat,Accord veya bi c200 kokpitimi beklemiştin bence hiçte kalitesiz değil Megane gibi gemi tipli iğrenç konsollara laf etmessiniz Fiat olunca hemen eleştirirsiniz ayrıca ilk defa güzel tasarım lafında çok saçma bu bir ticari araç Fiat ın Stilo su,Marea sı,yeni ve eski Bravo su tasarım olarak kötümüydüki böyle bi laf ettin anlayamadım

• MCV herkeze tavsiye edilebilecek çok güzel bir araç ayrıca kalite olarak da verdiğiniz parayı kuruşuna kadar hak edecek bir otomobil iç ve dış yapı olarak 3 markanın özelliklerini taşıması da gayet doğal ayrıca linea da iç yapı olarak ucuz deil en az megane kadar kaliteli ve gösterşli bir otomobildir.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.