Şimdi Ara

Fiat Freemont aldım :) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
715
Cevap
19
Favori
160.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: baris_basar

Ben captiva ylada freemont lada test sürüşü yaptım ve freemont kesinlikle çok daha başarılı bir araç. fiat gerçekten çok iyi iş çıkarmış. aslında arabayı üreten fiat değil yanılmıyorsam cherokee ydi. malzemesi kaliteli oldukça atak bir araç. yakıtını bilemeyeceğim tabi ama kesinlikle piyasanın en iyilerinden olduğunu söyleyebilirim.

Dodge journey ile aynı platform ve aynı tasarımı kullanıyor. Malzeme kaliteside gayet başarılı. Banada Captiva'dan daha iyi olduğu izlenimi bıraktı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öncelikle alan herkese hayırlı olsun Allah kaza vermesin kullanıcı arkadaşlar aracın artıları zaten göz önünde gözünü kapayanlar göremeyebilir sorun yok eksilerini yazarlarsa yani şu şöyle olsaydı yada performansı yol tutuşu nasıl yazarlarsa cok yararlı olur
  • araç keyif ,ihtiyaç ve tercih meselesi fıat multijet motor 2000 cc de 170 bg harika ,yakıt vergi hesap edilirse gayet güzel .Donanım olarak gayet full sunroof için ekstra 3000 tl .fahiş.görünüm gayet güzel içi ferah şık malzeme fiyata göre gayet mükemmel .Arka bagaja şarjlı led el feneri gayet güzel düşüülmüş bir ayrıntı.Yalnız satıcı cam kenarlarındaki sıfır vitrindeki aracın aşınmış olmasını su tazyiki ile olduğunu söylemesi felaket yani süngerle sadece yıkanması gerekiyormuş..;)
  • Merhaba arkadaşlar; yaklaşık 3 ay önce AWD LOUNGE 2.0 MULTIJET 170 HP 6AT modeldeki aracı aldım. inci beyazını tercih ettim sunroof suz olmaz dedim. bu kadar özelliğe özel bir fiyatla sahip oldum diyebilirim. ilk izlenim olarak şüphelerim olsada araç beklentilerimin çok üzerinde çıktı. güvenlik, konfor, güç gibi unsurları düşündüğünüzde verdiğiniz paradan fazlasını alıyorsunuz. Fiat markasıyla ilgili sıkıntısı olan arkadaşları anlayışla karşılıyorum fakat herşey geliştiği gibi fiat ta kendini geliştiriyor. son olarak chrysler operasyonu ile iyice güçlendi ki freemont bunun örneğidir. ilk araçla uzun yola çıktığımızda eşim yolda sıkıldı hatta gülüştük hiç gürültü vs olmadığı için bu nasıl araba diye. kendisi fiat bravo 120 tjet sport style araç kullanıyor tabi onunla kıyaslıyor. espri şudur ki iç konforunu ifade etmek adına bunu yazıyorum. alpine müzik sistemini ben bilmiyordum açıkçası ama o sesi duyunca araştırarak oldukça iyi bir marka olduğunu gördüm. tek korkum deri döşemede ileride ne tür bir sıkıntı yaşarım. arkadaşımın 1 yıllık range aracındaki koltukların deformasyonunu görünce bayağı bir korktum. navigasyon garmin kullanılmış bence igo çok daha iyi. ve navigasyon yazılımında bir sıkıntı var en hızlı ya da en kısa gibi tercihler vardır ya hangisini tercih edersen et sistem sizi en kısa yoldan götürmeye çalışıyor. bununla ilgili müşteri hizmetleriyle irtibata geçtim yardımcı olmaya çalışıyorlar. bu arada müşteri hizmetleri süper çalışıyor. ayda bir arıyorlar soruyorlar oldukça ilgililer. servisle ilgili zaten hiç sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum ama problem şu ki destek noktasında araç çok yeni olduğu için aksesuar ve bu tarz sıkıntılı taleplere cevap şimdilik alamıyorsunuz. komik bir detay daha var marka takıntısı olan arkadaşlar varsa aracın koltuklarının altında bir takım elektronik bir şeyler var ve üzerinde chrysler yazıyor. araç chrysler markasıyla çıksaydı asla 116bin gibi bir rakama alamazdık diye düşünüyorum. diğer komik bir konu geçenlerde bir yakıt istasyonunda dodge journey ile yanyana durduk hangisi çakma diye şakalaştık. sözün özü arkadaşlar araçta kullanım konfor performans açısından eksiklik yok diyebilirim türkiye koşullarına göre konuşuyorum. avrupada satılan modellerinde arkada tv sistemi gibi bir şey var maalesef türkiyeye gönderilenlerde yok bence üzücü bir durum. kararsız arkadaşlar için yazdıklarım umarım birşeyler ifade etmiştir. ekstra bilgi ihtiyacı olan olursa dilimin döndüğünce yardımcı olmaya çalışırım.

• Ulan o paraya ne arabalar var 320d ler c serileri hatta 520d ler alana akil fikir

• Fiat Freemont Dodge menşeilş bi araçtır. Fiyatı çok normal ve bende beğendim aracı hayırlı olsun.

• Kullanmış biri olarak söylüyorum.

Araç çok heybetli.
    Göğüslük kalitesi çok iyi. Sadece gri olan plastikler vasat. Diğer plastik ve viniller gerçekten çok iyi.
    Koltuk katlama kolları vasat.
    HAvanlandırma çok iyi.
    Deri koltuklar çok iyi
    Ekran mükemmel ama biraz karışık gibi ve ingilizce :)
    En arka koltuklar bu segmentteki çoğu araç ( X5 Range vs dahil) gibi bir miktar sert ve sarsıyor. Bu segmentte sadece Q7 çok yumuşak. Q7 resmen limuzin. Tabi o Q7 :)
    Açıkcası beni çok rahatsız eden en önemli şey direksiyonun kalitesi. Ya keşke adam gibi bir deri veya imitasyon deri direksiyon yapsalarmış.
    8/10 rahatlıkla alabilecek bir araç. Tabi Fiyatı ve konforu harika.
    Bence :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyunbazz

Kullanmış biri olarak söylüyorum.

Araç çok heybetli.
    Göğüslük kalitesi çok iyi. Sadece gri olan plastikler vasat. Diğer plastik ve viniller gerçekten çok iyi.
    Koltuk katlama kolları vasat.
    HAvanlandırma çok iyi.
    Deri koltuklar çok iyi
    Ekran mükemmel ama biraz karışık gibi ve ingilizce :)
    En arka koltuklar bu segmentteki çoğu araç ( X5 Range vs dahil) gibi bir miktar sert ve sarsıyor. Bu segmentte sadece Q7 çok yumuşak. Q7 resmen limuzin. Tabi o Q7 :)
    Açıkcası beni çok rahatsız eden en önemli şey direksiyonun kalitesi. Ya keşke adam gibi bir deri veya imitasyon deri direksiyon yapsalarmış.
    8/10 rahatlıkla alabilecek bir araç. Tabi Fiyatı ve konforu harika.
    Bence :)

sanırsam cx9a binmediniz bilinmese de q7den daha iyi bir arabadır

• Yollarda bir iki defa gördüğüm bir araç cx9.
    Merak etmiyor değilim. Yeni modeli mi çıkacaktı ne?
    Fiyat????
  • Hayirli olsun hocam.Ben bugun aksam survivor da izlerken gordum.Resimlerden biliyordum ama bu kadar guzel oldugu nedense hic aklima gelmiyordu.Allah kaza bela vermesin.Asik oldum resmen arabaya

• Dun survivor izlerken gordum. Normalde fiati sevmem. Araclarinin tipi gicik geliyordu bana. Hayattw fiat almam derdim ama suan param olsa bu jipi alir tepe tepe binerdim. 10 numara arac olmus. Alanlara hayirli olsun.

• mcakmaklar M kullanıcısına yanıt
    merhabalar. hayırlı olsun öncelikle , güle güle kullanın. size bir sorum olacaktı, şehiriçi kullanımda yol bilgisayarı ortalama kaç lt tüketim gösteriyor?
  • hocam bugün aracı tet ettim on numara araç daaha ötesi yok
  • Kullananlara bir sorum olacak arkadaşlar. Test sürüşü yapacağım ama öncesinde merak ediyorum. Benzin depo kapağı için hala anahtar mı gerekiyor, yoksa içerden açılabiliyor mu? Anahtarsız giriş olduğundan içerden açılıyordur diye düşünüyorum ama sormak istedim yine de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xenitis

Kullananlara bir sorum olacak arkadaşlar. Test sürüşü yapacağım ama öncesinde merak ediyorum. Benzin depo kapağı için hala anahtar mı gerekiyor, yoksa içerden açılabiliyor mu? Anahtarsız giriş olduğundan içerden açılıyordur diye düşünüyorum ama sormak istedim yine de.

dün baktım içerden açıllabiliyor dostum
  • Fiat'a ön yargılı bakan biri olarak bu araca önyargıyla bakamıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hummer58

Ulan o paraya ne arabalar var 320d ler c serileri hatta 520d ler alana akil fikir

+1

• Araba çok iyi olmus

• dr.fatihcapa D kullanıcısına yanıt
    üstadım ilk günler şehiriçi 10lt görüyordum. bugünlerde 11lt civarında görüyorum. sebebi muhtemelen biraz agresif kullanmaya başladım. araç malum 2 ton o yükü agresif olarak kaldırabilmek içinde bayağı bir yakıyor diye düşünüyorum. ama açıkçası bu beni rahatsız etmiyor benzinli bir araçla ve kullanılan lüksle karşılaştırıldığında sanki normalmiş gibi düşünüyorum. bir çok teknik arkadaşın söylediği araç şu an 6 binkm de 10bin km den sonra yakıt harcaması düşer diyorlar... @dr.fatihcapa
  • otomatik şanzuman cvt mi nasıl memnun musunuz birde sanırım alalı 6 ay olmuş nasıl genel anlamda araç yorumlar sıkıntıları yazarsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilbilge_11 -- 2 Temmuz 2013; 22:36:27 >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.