Şimdi Ara

FIAT EGEA CROSS (ANA KONU) (77. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.538
Cevap
79
Favori
184.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
Giriş

Firefly motorlarda iridyum buji var hocam. Firefly motorların teknolojileri çok üst düzeyde.

"1.6 dct var bende de mesela yavaşlıyorum şehir içinde vites d konumda durmaya yakın titreme yapıyor hafif bu normal mi? Frene hızlı değil yavaş ağır ağır durmaya çalışınca oluyor.

Sırf garantisi var diye servis bakımda söyledim ölçüm değerleri düşük çıktı açılacak büyük ihtimal baskı balata dan değişm gerekebilir kullanıcı hatası da görülebilir dediler. Ben biraz parça işçilik iteleme operasyonu gibi düşündüm çünkü abartarak söyledim.

Araç 30 bin km"

Yazdığın bu.

Önemli kısmı, vites d konumda durmaya yakın titreme yapıyor.

Sırf garantisi var diye bakımda söylemişsin.

Adamlar "büyük ihtimal baskı balata dan değişm gerekebilir kullanıcı hatası da görülebilir" demişler.

Diyorum ki otomatik vites araçta D konumunda vitesin titreme yapması ve 30 bin km'de baskı balatanın bitmesi nasıl olur da kullanıcı kaynaklı olabilir?

Baskı balata garantiden değişmez, baskı balata otomatik vites araçta 30 bin km'de bitmez buna da kullanıcı sebep olamaz, otomatik vites araç D konumunda durmaya yakın titremesi kullanıcı hatası olamaz.

O kadar "abi bunlar sarf malzemesi yeağ, biter ondandır" saçmalığını yemeye alışmışsın ki hiç sıfır mantık yürütme, al kabul et madem.

www.sikayetvar.com
    Fiat Egea Cross Şanzıman Sorunu Ve Servis İlgisizliği
    https://www.sikayetvar.com/fiat/fiat-egea-cross-sanziman-sorunu-ve-servis-ilgisizligi

Al aynı sorun "normaldir" diyip yollamaya çalışmışlar bir de, sonra diğer avukat müşteri servis formu isteyince vermemişler bir de.

Neyse, istediğini yap. Bana ne, kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ***Leopard*** kullanıcısına yanıt

Ne yordun be kendini yine de kıvranıp duruyorsun olmuyor:) Baskı balata 5 binde bile biter kullanıma ve şartlara bağlı olarak 30 bin nerede booomboş salla sen 30 bin de ğarantisi var ağğbiii diye salla dur hüsmen dayı devam ..

Facebook grubunda 2.yil bakımına girip buji değiştirmeyenler var. Ben buji değişiyor deyince, kimse inanmadı.

Değiştiriyorlar hemde 12 bin mi neydi kmsi aracın değiştirdiler.

teşekkür ederim

cevap için teşekkürler. Garanti bozulmasın diye mecburen yetkili servise gideceğim. Onlar bildiğini yapıyor, benim istememle buji değişiminden vazgeçmezler.

Ben akıllı servise abone oldum o yüzden bakım mevzusu dert değil ücret ödemiyorum. Abonelik ücretini ödeyip geçiyorum. Ne isterlerse değiştirsinler.

o uygulamaya ilk çıktığında araştırdım, benim hesabım uymadı. Ben yılda bir bakıma giriyorum. KM yapmıyorum.

Ben varım. Araç 2025 model. Enteresan bir şekilde ara ara yapıp duruyor. Geri kalan her şey için araçtan memnunum ancak şu durum beni araçtan soğuttu. Sizde de sık sık oluyor mu? Biraz detay verebilir misiniz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Hocam konu turbo ile alakalı değil kesinlikle. Çok uzun yıllardır dizel araç kullanıyorum. Şöyle tarif edeyim: gaza basıyorsunuz araçtan gaz sesi de geliyor ancak sanki araç gaza bastığınızı bir anlık anlamıyor, 3-4 saniye sonra jetonu düşüyor aniden kavrama yapıp hızlı bir şekilde ivmeleniyor. Bu bahsettiğim olay olurken, gaz pedalının sonuna kadar basıyorum ona rağmen o ara boşlukta hiçbir tepki olmuyor neredeyse.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Triger kayışı ile alakalı gönüllü geri çağırma varmış. Yanlış anlamadıysam üretim aşamasında bazı serilerin kayışları normalden kısa takılmış. Bu sebepten ötürü çok düşük KM'lerde yıpranan araçlar var. Konu hakkında bilgisi olan var mı acaba?

Vites geçişleri de çok hissediliyor.
    Rahatsız edici bir durum.

İnsanların neden 0 fiat yerindie, 10 yaşında Honda veya Toyota aldıklarını çok iyi anlıyorum.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.