Şimdi Ara

Fiat Egea avrupada çok tutmuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
1.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.haberler.com/ic-ve-dis-talep-tofas-a-kapasite-artiriyor-8981097-haberi/

Beyler doğru mu bu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• zenginin malı züğürdün çenesini yormuş,avrupada fiatı kim alır. daçya bile daha çok satar

• Demek ki isim önemli. Avrupada ismi egea olsa bu kadar satmazdı. Bu da fiat'a ders olsun. Zırt pırt modellerin ismini değiştirmesin. Tipo zaten sevilen, bilinen bir modeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wraith Todd -- 21 Kasım 2016; 14:11:50 >
  • yalan. türki devletlere, biraz da doğu avrupa ülkelerine falan satıyor. gelişmiş ülkelerden bir tek italya alıyor. orda bile az satıyor.
  • Satar.

Oranın alım gücüne göre Egea getir götür amacıyla kullanılan eşek niyetine binilen bir araba. Buraya göre gereksiz derecede pahalı.
  • Fiat, İtalya'da en çok satan markalardan biri. Mümkün olabilir.
  • googla egea yazıyorum patates olmuş bi egea videosu çıkıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Avrupa'da ayda 6.000 civarı satılıyor.
  • Avrupa dedigimiz bizim Avrupa yakasi olmasin

• koskaca avrupa'da eylül ayında 6500 tane satmış, onun 3 bini de italya zaten.

http://www.carsitaly.net/fiat-car-sales_europe.htm#Fiat Tipo
  • avrupada f/p araba
  • Avrupa'nın Ezberini de bozmuş.
  • İngilterede Ekim ayında piyasaya çıktı. Genelde fiyatına göre sunduğu hacim beğenilmiş. Fiesta fiyatına Focus'tan daha geniş araç diyorlar (Fiesta ve Focus orada çok tutuluyor o nedenle). Ben Avrupa'da tutacağını düşünüyorum zira Hyundai kia gibi markalar kaliteyi artırdı fakat fiyat da arttı. Dacia ise ucuz ama biraz fazla basit. Accent blue oralarda satılmıyor. Skoda rapid bence iyi fakat yol tutuş, tip, fiyat, 1.6 dizel motorda geride gibi. Bu arada egea kendine bir boşluk bulmuş gibi piyasada.
    Yani bu pazarda bir niş bir boşluk bulmak zor, ürünler birbirine yakın. Fakat yukarıda saydığım gibi ben egea tiponun tutacağını düşünüyorum.

• https://www.fcagroup.com/en-US/media_center/fca_press_release/2016/june/Pages/may_2016_fiat_chrysler_automobiles_sales_in_europe.aspx

suraya gore mayis ayi verilerine gore 4600 adet satmis. hizla satis rakamlari yukseliyormus. italyada da c segmentinin en cok satan ikinci araci olmus.
    http://left-lane.com/european-car-sales-data/fiat/fiat-tipo/ suraya gore de satis rakamlari verilmis.

eylul ayinda 6.535 adet satmis. 2016da toplam 40bin adet satilmis.

uretim kapasitesi arttigina gore de talep artimis demek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeopol -- 21 Kasım 2016; 23:8:50 >

• tutmuştur da ne tuttuğundan emin değilim.
  • Fiat egea dediğiniz modelden Almanyda yaşadığım bölgede bir tane bile görmedim,google da bile çıkmıyor şunu bir tarif etseniz en azından.Burada fiat ın trafikte en çok görüleni Punto ve 500 olan modeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: D.Baran

Fiat egea dediğiniz modelden Almanyda yaşadığım bölgede bir tane bile görmedim,google da bile çıkmıyor şunu bir tarif etseniz en azından.Burada fiat ın trafikte en çok görüleni Punto ve 500 olan modeli.

Fiat Egea olarak değil, Fiat Tipo olarak arayacaksın, Avrupada ki ismi bu.
  • 1.adamlar arabaya fazladan para gömmeyip yıllık yurt dışı tatillerini de ihmal etmiyorlar.

2.trafik kurallarına uyuluyor. Kaza oranları ciddi az. Ne gerek var 5 yıldızlı Ncap araca.

3.arabayla gösteriş yapmak yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acc04 -- 22 Kasım 2016; 12:34:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: D.Baran

Fiat egea dediğiniz modelden Almanyda yaşadığım bölgede bir tane bile görmedim,google da bile çıkmıyor şunu bir tarif etseniz en azından.Burada fiat ın trafikte en çok görüleni Punto ve 500 olan modeli.

Avrupada hatchback pazarı daha geniş hocam, çok görmemen doğal. Kend sınıfındaki araçlara sedanlara göre iyi satıldığı söyleniyor. Orada çok tutulan araç da burda görünmüyor.

Bir de bu araç çok tutulsa kötü mü yani ülkemizde üretiliyor, bizim işçimiz araç tutuldukça daha çok çalışma imkanı bulacak, istihdam artacak, yan sanayi kazanacak vs vs. Yani bunun nesi kötü? Hocam bu sözler size değil bu arada. Egea düdşmanlığı yanlış. Vw, ford vs babamızın malı mı? Ben onlar tutulup satılacağına şahsen ülkemizde üretilenlerin tutulmasını tercih ederim bize getirilerinden dolayı, hangi marka olduğu önemli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aabidinnakka -- 16 Aralık 2016; 19:9:52 >

• aabidinnakka A kullanıcısına yanıt
    Evet haklısın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.