Şimdi Ara

Fiat Egea 1.4 Fire Motor Urban Plus Donanım İnceleme (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
104
Cevap
4
Favori
16.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ben de dün aynı aracın hb siparişini verdim. 2015 golf aracımı satılığa çıkarttım. bir çok konuda golf'ten sonra egea beni kesmeyecek ama maddi gerekçeler bunu gerektirdi. ben de aracımı teslim alınca yazacağım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Division Bell

    Ben bu motoru 15 sene once kaskonun ikame verdigi albea 1.4 fire da kullanmistim. Ustelik o 77hp lik verziyon olmasi lazim. O bile sehiricinde keci gibi kaciyordu.

    İsin sirri dogru sanziman oranlarini kullanmakta yatiyor
    Ayni aracin motor sessizligi, motor rafineligi ve ekonomisi de beni cok sasirtmisti (arac genel olarak ayni performasi gostermese de)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aptt

    öncelikle @goodorevil çok teşekkür ederim. 3 haftadır araba konusunda ki tüm sorularıma cevap verdi. Harika bir yazı olmuş. 0,9 motorlu panda aracımı satışa çıkardım, sıfır araç alabilmek için.

    1.2 peugeot 301 2019 model
    1.2 Citroën C-Elysée 2019 model
    1.4 egea 2020 (easy) 2020 model

    sıfır arac olarak bu araclara bakıyordum. Citroën C-Elysée ve peugeot 301 için hiç iyi bir şey duymadım. bir ara fabrikasyon lpg fiorino ve 1,4 egea düşündüm. Ancak lpg konusunda yorumları okudukça ondan da vazgeçtim. Şimdi sayenizde 1,4 egea için karar verdim. umarım kısa zamanda bulabilirim Teşekkür ederim tekrardan.
    Rica ederim hocam ne demek. Başka sorunuz varsa memnuniyetle cevaplarım.

    301 ile C-Elysee aynı arabalar zaten. Egea alıyorsanız da bütçenizi bilemiyorum ama en azından Urban Plus tavsiye ederim.

    Umarım gönlünüze göre bir araba alırsınız.




  • Konu csg
  • darthskywalker kullanıcısına yanıt
    Hocam tahmini teslimat tarihi nedjr

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • huso kullanıcısına yanıt
    Kötü olan durumlar nelerdir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • goodorevil kullanıcısına yanıt
    Urban plus için ikinci el bakiyorum. Her gün takipteyim ancak fiyatları yüksek tutuyor satıcı arkadaşlar. Araba işi kısmet işi. Hepimiz için hayırlısı olsun. Kazasız belasız gül e gül e kullanın aracınızı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aptt

    Kötü olan durumlar nelerdir?
    Konsolu,Multimedyası,Malzeme kalitesi dokuluyor bence...
  • SimsekIndustries S kullanıcısına yanıt
    Ekim sonu hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıfır 1.4 urban plus egea mı?
    Yoksa 2016 model 1.6 trend ford courier mi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2017 model tüplü 1.4 fire urban paket egea buldum bugün. 50.000 km'de. 122.500 fiyat yazmış satıcı. Değişen boya hasar vs hiçbir şey yok. Füme renk gayet şık. Sonradan baktım sıfır 1.4 fire urban paket anahtar teslim fiyatı yaklaşık 130.000 zaten. Yarın bayiyi arayıp bi bilgi almak istiyorum. Forumda hep okuyorum ki bu konuda da yazılmış, talepten kaynaklı sıranın çok olduğu, araçların ekim sonuna doğru geleceği ve o zamanki fiyata göre satılacağından vs. bahsedilmiş. 2004 model megane2 dynamique paket full aracımızı sattık kmsi 300.000'e yaklaşıyor diye, şimdi almışken de eli yüzü düzgün araç alalım diyoruz ama zor gibi duruyor. Gün boyu ilanlara bakıyorum, youtubedan inceleme videoları izliyorum, kullanıcı yorumlarını okuyorum. Bu konuda da çok güzel anlatılmış, aile arabası olarak 1.4 egeada karar kıldık. Sıfır almak nasip olur mu bilmiyorum, eğer olmazsa fazla beklemeden sıfıra yakın 2. el alacağız sanırım. Çünkü artık öyle bir devirdeyiz ki, ne alsak ilerde "iyi ki zamanında almışız" diyoruz. Her şey günden güne pahalılaşıyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Heyea

    2017 model tüplü 1.4 fire urban paket egea buldum bugün. 50.000 km'de. 122.500 fiyat yazmış satıcı. Değişen boya hasar vs hiçbir şey yok. Füme renk gayet şık. Sonradan baktım sıfır 1.4 fire urban paket anahtar teslim fiyatı yaklaşık 130.000 zaten. Yarın bayiyi arayıp bi bilgi almak istiyorum. Forumda hep okuyorum ki bu konuda da yazılmış, talepten kaynaklı sıranın çok olduğu, araçların ekim sonuna doğru geleceği ve o zamanki fiyata göre satılacağından vs. bahsedilmiş. 2004 model megane2 dynamique paket full aracımızı sattık kmsi 300.000'e yaklaşıyor diye, şimdi almışken de eli yüzü düzgün araç alalım diyoruz ama zor gibi duruyor. Gün boyu ilanlara bakıyorum, youtubedan inceleme videoları izliyorum, kullanıcı yorumlarını okuyorum. Bu konuda da çok güzel anlatılmış, aile arabası olarak 1.4 egeada karar kıldık. Sıfır almak nasip olur mu bilmiyorum, eğer olmazsa fazla beklemeden sıfıra yakın 2. el alacağız sanırım. Çünkü artık öyle bir devirdeyiz ki, ne alsak ilerde "iyi ki zamanında almışız" diyoruz. Her şey günden güne pahalılaşıyor.
    Geçirdiğin her dakika aleyhine işler hocam. Acele et ve bayiden direk siparişini ver derim. Kasım 2019 da Aldım urban plus 85.250'ye. Şimdi iyi ki almışım diyorum gayet memnunum .




  • Lego95 kullanıcısına yanıt
    Bayiyi aradım konuştum da aralık sonuna veriyorlar en yakın tarihi. O zamana kadar zaten sıfır fiyatı da zamlanır, beklemeye gerek yok. Sıfıra yakın bi ikinci el almak daha mantıklı gibi. Bakacağız artık hayırlısı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ZindanBaba

    Sıfır 1.4 urban plus egea mı?
    Yoksa 2016 model 1.6 trend ford courier mi?
    Yük taşımayacaksanız egea tabiki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rubelhizb kullanıcısına yanıt
    Merhabalar ,
    Bahsettiğiniz problem bende de var.En ufak bozuk yolda sürücü koltuğunun altında sallanma /zıplama hissediyorum.çözümü var mı acaba?Lastik havalarını 32 psi yapmama rağmen sorun çözülmedi?Hangi marka lastik var şu an?Problem süspansiyondan mı kaynaklanıyor?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla hocam ben en son servise gittiğimde bahsettim durumdan. Bakım için gitmiştim. Zaten her bakımda kontrol ediyoruz yine bakarız dediler bir sorun bulamadılar. Galiba bu aracın süspansiyon konforu bu yapacak bir şey yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rubelhizb

    Valla hocam ben en son servise gittiğimde bahsettim durumdan. Bakım için gitmiştim. Zaten her bakımda kontrol ediyoruz yine bakarız dediler bir sorun bulamadılar. Galiba bu aracın süspansiyon konforu bu yapacak bir şey yok.

    Süspansiyon konforu konusunda kullandıkça Volvo'yu arattığını düşünmeye başladım. Uzun yoldaki dalgalanmalarda falan çok zıplıyor. Şehir içindeki çukurlarda zaten ses olarak olmasa da karoser sallantısı olarak Volvo'nun hissetmediği yerleri bayağı sallanarak geçiyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: darthskywalker

    ben de dün aynı aracın hb siparişini verdim. 2015 golf aracımı satılığa çıkarttım. bir çok konuda golf'ten sonra egea beni kesmeyecek ama maddi gerekçeler bunu gerektirdi. ben de aracımı teslim alınca yazacağım.

    Aldın mı hocam aracını

  • Skayn kullanıcısına yanıt

    Aldım dostum 250kmde şu anda


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.