Şimdi Ara

FİAT DOBLO MODİFİYE (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
903
Cevap
0
Favori
916.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ChipTuning Uzmanı

Chiptuning yaptıran varmı arabasına..?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ChipTuning Uzmanı

Chiptuning yaptıran varmı arabasına..?

ben düşünüyorum caddy ye
  • quote:

Orijinalden alıntı: aDoLF®

quote:

Orjinalden alıntı: infinite

sanayide egzosuna metal birşey çakıyorlar sesi KAHTALI MIÇI gibim çıkıyor pohahahahahahahahahah

la ne adamsın infinite kopardın

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: aDoLF®

quote:

sanayide egzosuna metal birşey çakıyorlar sesi KAHTALI MIÇI gibim çıkıyor pohahahahahahahahahah

• quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

quote:

Orjinalden alıntı: aDoLF®

quote:

Alıntıları Göster
    Chip güzelde artık babam bişiy yaptırmıo arabaya

• quote:

Orijinalden alıntı: blackmetin

ne gerek var dostum boşver yaaaaaaaaaaaaa
    [image][/image]

Alıntıları Göster
    doblo ticari sınıf bi araçtır ve fiat ticari araclar adı altında satılmaktadır honda civicle filan kıyaslamayın bu bir

sınıfında en çok tercih edilen araçtır hala üretim hacminden biliyorum bu 2

1,9 jtd motorlu doblo cok seridir cok güzel giden bi araçtır 3

yarış yapılacak bi araç degildir onun için dizany edilmemiştir 4

öyle olsaydı fiatın yarışlar için hazırladıgı 4 çeker abart doblosu var onun seri üretimine gecerdi 5

bu sınıftaki araçların yol tutuşları ortalama degerlerde aynıdır platformları benzerdir 6

alt sınıf mcv(fiorino,nemo,bipper) ticari araçlar içerisinde en iyi yok tutusuna sahip araçlardır(lisansı ve kullanım hakkı tofaştadır)7

yetermi?????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanlevent -- 2 Temmuz 2008; 0:11:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hakanlevent

doblo ticari sınıf bi araçtır ve fiat ticari araclar adı altında satılmaktadır honda civicle filan kıyaslamayın bu bir

sınıfında en çok tercih edilen araçtır hala üretim hacminden biliyorum bu 2

1,9 jtd motorlu doblo cok seridir cok güzel giden bi araçtır 3

yarış yapılacak bi araç degildir onun için dizany edilmemiştir 4

öyle olsaydı fiatın yarışlar için hazırladıgı 4 çeker abart doblosu var onun seri üretimine gecerdi 5

bu sınıftaki araçların yol tutuşları ortalama degerlerde aynıdır platformları benzerdir 6

alt sınıf mcv(fiorino,nemo,bipper) ticari araçlar içerisinde en iyi yok tutusuna sahip araçlardır(lisansı ve kullanım hakkı tofaştadır)7

yetermi?????

Alıntıları Göster
    19 jtd kaç beygir + 0-100 kaç sn hiç binmedim 1.9 JTD ye o yüzden yorumda yapamıyrm

• quote:

Orijinalden alıntı: HoodRide

19 jtd kaç beygir + 0-100 kaç sn hiç binmedim 1.9 JTD ye o yüzden yorumda yapamıyrm

Alıntıları Göster
    yetmezfiat ne ki ya fiat arabamı yapıyodufiat ın 1 tane adam gibi arabası yok.....doblo neymıs saglamlık hıc yok yol tutuş hıc yok...

• quote:

[image][/image]

Alıntıları Göster
    yeni modelse sinyallerin oraya şeffaf film çekebilirsin rengine göre
    çelik jant ii gider bu arabaya kapı kollarını fln kaplatabilirsin
    cama cd asabilirsin egzos nikelaj yaptırabilirsin
    öne ve yanlara demir yaptırabilirsin

• öncelikle her kese slm iletirirm doblo triger kayış kaç km degişiyor yardımcı olursanız sevinirim
  • öncelikle herkse slm lar doblo nun triger kayışı kac km degişiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: gulumse_70

öncelikle herkse slm lar doblo nun triger kayışı kac km degişiyor
    quote:

Orjinalden alıntı: gulumse_70

http://forum.donanimhaber.com/m_20772820/mpage_265/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: geremy

quote:

Orjinalden alıntı: gulumse_70

http://forum.donanimhaber.com/m_20772820/mpage_265/tm.htm

Alıntıları Göster
    *Makas kesme ve helezon yay kesme
    *Performans tip egzos
    *Ön arka kare(nova) plaka

*Arka plakalık karartma
    *Komple kırmızı arka stoplar
    *Ön far kaşı
    *Ön logo iptali
    *Racing tip ayna
    *16" Bsa ofsetli jant
    *Sunroof

Gördüğüm en güzel,en şık Doblò diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bucakli -- 30 Nisan 2009; 23:45:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bucakli

*Makas kesme ve helezon yay kesme
    *Performans tip egzos
    *Ön arka kare(nova) plaka

*Arka plakalık karartma
    *Komple kırmızı arka stoplar
    *Ön far kaşı
    *Ön logo iptali
    *Racing tip ayna
    *16" Bsa ofsetli jant
    *Sunroof

Gördüğüm en güzel,en şık Doblò diyebilirim.

Alıntıları Göster
    gerçekten çok güzel olmuş..

• quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

gerçekten çok güzel olmuş..

Alıntıları Göster
    o arka makaslar hep ukte kaldı içimde. nasıl yaptılar acaba? eğer dediğiniz gibi kestilerse yolda gitmek ızdırap olmalı. doblonun zaten arka makasları 4 kişi bindiği zaman takozlara oturuyor. bu şekilde süspansiyon namına hiçbirşey kalmamıştır. işi az çok bilen birisi eminim ki kesmemiştir makasları. farklı bir yok vardır onda
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_kosta

işte gerçek konumuza döndük sonunda neyse ben burda birilerini daha fazla rahatsız etmeyeyim arkadaşlar 2006 1,9 jtd doblo 155 bg buda bi dipnot olsun

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: by_kosta

işte gerçek konumuza döndük sonunda neyse ben burda birilerini daha fazla rahatsız etmeyeyim arkadaşlar 2006 1,9 jtd doblo 155 bg buda bi dipnot olsun

ve kesinlikle arkadasa katılıorum bendede doblo 1,9jtd var 2004 bos paket ne abs ne klima 1 tane hava yastıgı var oda acılırmı allah bilir

bir sabah saat 6 da ikitelliden yanlıs yöne girdim ve haramidere istikametine dogru gidiordum nerdeyse 60 km var bmw 2008 kasa olması lazım uzay kasa 1,6 motor yane 316 dı ben geçtim oda gaza yüklendi ve sonuc bmw oldugu için her türlü beni geçti ama 50-200 km/h ye kadar ben geçtim sonra o beni ayırdı bırakında ayırsın benzinli arac ama 200 ü ben gördüm bir ben bilirim nasıl gördügümü birde allah :D arkadasın dedigi gibi kendi kendine serit atlıordu ve camı acsam araba savrulacak die içeride piştim :D hersey önce güvenlik

unutmayınızki

KONTROLSÜZ GÜÇ GÜÇ DEİLDİR prelli :D

sitemizede bekleriz

www.sefakoyteam.com :D

• quote:

Orijinalden alıntı: umpQelz

quote:

Orjinalden alıntı: by_kosta

ve kesinlikle arkadasa katılıorum bendede doblo 1,9jtd var 2004 bos paket ne abs ne klima 1 tane hava yastıgı var oda acılırmı allah bilir

bir sabah saat 6 da ikitelliden yanlıs yöne girdim ve haramidere istikametine dogru gidiordum nerdeyse 60 km var bmw 2008 kasa olması lazım uzay kasa 1,6 motor yane 316 dı ben geçtim oda gaza yüklendi ve sonuc bmw oldugu için her türlü beni geçti ama 50-200 km/h ye kadar ben geçtim sonra o beni ayırdı bırakında ayırsın benzinli arac ama 200 ü ben gördüm bir ben bilirim nasıl gördügümü birde allah :D arkadasın dedigi gibi kendi kendine serit atlıordu ve camı acsam araba savrulacak die içeride piştim :D hersey önce güvenlik

unutmayınızki

KONTROLSÜZ GÜÇ GÜÇ DEİLDİR prelli :D

sitemizede bekleriz

www.sefakoyteam.com :D

Alıntıları Göster
    Sade ve güzel...

• quote:

Orijinalden alıntı: zutuf

Selamlar arkadaslar,

Gecen hafta Turkiye'yi ziyaret ve doblo ile gezme firsati buldum. Ekte Ankara'da cevreyolunda cektigim bir resmi gonderiyorum.

Bir yandan cekerken bir yandan kullandigim icin titremeye mani olamadim, ama yinede anlasilir gorunuyor sanirim.

Arac bostu ve bu nedenle yuksek hizlarda pek guvenli olmadigini soyleyebilirim. Arabada (yolcu ya da bagaj) 200kg kadar yuk oldugunda yuksek hizlar daha keyifli oluyor. Dogrusunu soylemek gerekirse etrafi acik olan cevreyolunda ani ve sert bir ruzgar gelir mi diye tirsmadim desem yalan olur. Cunku gercekten bu ebatlardaki araclarin bos olduklarinda sert yan ruzgarlardan etkilenmeleri mumkun.

Doblo icin minibus diyen, tas arabasi diyen kucuk arkadaslara da selam olssun.. :)

Herkese selamlar...

FİAT DOBLO MODİFİYE

doblo 200 yapıosa ben partner 2.0 hdı le 220 yapılır ozledim partnerimi azmı gti topluyoduk yoldan :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Can

quote:

Orjinalden alıntı: lokosit

bende doblo ile opel vectra 16 ile kapıştım
    adam herhalde arabayı satmıştır.
    buna bide chiptunning yapılmasını düşünemiyorum

Vay be sendeki doblo fabrika çıkışı kendinden nolsu herhalde
  • quote:

[image][/image]

Alıntıları Göster
    ORJİNAL DOBLO JANTI

http://www.sahibinden.com/14_fiat_orjinal_janti-68WQQaXQQ20252988WQQpXQQdisplayitem

• quote:

Orijinalden alıntı: siLver sTarr

Sade ve güzel...

arkadaşım senin araban doblo nun en boş larından biri bi tek motoru iyi bende 2004 1.9 jtd VİP var fabrika çıkışı özellikleri bunlar.. ............. ( Fiat Ticari Araçlardan yapılan yazılı açıklamaya göre, Fiat Doblo'nun lüks donanımlı versiyonu olan Fiat Doblo VIP, 27 bin 30 YTL'den başlayan anahtar teslim satış fiyatıyla tüketicilerin ilgisine sunuldu.
    Fiat Doblo VIP'in kaputunun altında sadece manuel şanzımanla kombine edilen 1.3 litre 75 HP ve 1.9 litre 105 HP'lik multijet iki ayrı dizel motor seçeneğine yer veriliyor.
    Fiat Doblo VIP, Doblo ailesinin diğer üyelerinden, dış tasarımında standart olarak sunulan metalik siyah gövde rengi, koyu renkli özel camları, krom renkli ön ızgara, alaşım jantlar, gövde rengi tamponlar ve yan aynalar ile krom renkli tavan rayları ve sürgülü yan kapılarıyla ayrılıyor.
    Fiat Doblo VIP'de bej renkli deri döşeme, deri kaplı direksiyon simidi, ahşap kaplamalı orta konsol ve vites topuzu, çift parçalı katlanabilir arka koltuklar, klima, sesli arka park sensörü, MP3 çalarlı radyo-CD müzik sistemi, EBD destekli ABS, sürücü ve yolcu ön havayastığı ile yan havayastıkları standart olarak sunuluyor.
    Arka koltuklar dik konumda 750 litre bagaj hacmi sunan araç, arka koltuklarının yatırılmasıyla 3 bin litreye ulaşan bir yükleme alanına da erişebiliyor.
    Aracın 75 HP güç ve 190 Nm tork üreten 1.3 litre multijet motor versiyonu 146 km/s'lik maksimum hıza erişirken, 100 km'de ortalama 4.7 litrelik yakıt tüketimi değeriyle ön plana çıkıyor.
    Aracın 105 HP güç ve 200 Nm tork üreten daha güçlü multijet motorlu versiyonu ise 168 km/s'lik son hız ve 4.8 lt/100km ortalama yakıt tüketim değeriyle dikkati çekiyor...) ......................bu arada 2006 dan sonra çıkan modellerde hız limitörü var yani 170 geçmiyor çok zorlaman lazım. ama jtd versyonunda 200 anında görüyor ..benim arabam sahra beji kirde göstermiyor tavana kadar deri döşeme ve arkadaşların dedigi gibi içeriye ses te almıyor isteyen doblo VİP i bi kullansın o zaman anlar ne demek istedigimi .ve bu tarz araçlarda bi rakibi varsa o da vosvagen cadiy o da limitörü bilgisayarla devre dışı bırakılırsa yani modifiye edilirse eger doblo ya bide modifiye uygularsan bi daha başka araba aramassın ....vip te viraj denge çubukları da var virajlarda savurmuyor.. yakıta gelince bi arkadaşımla sakaryadan çoruma gittik ve geri geldik tam 1000 km yol yaptık yeni zamdan önce bir depo ile gittik ve geldik ve 143 ytl mazot aldım 1.6 motor lpg li araçtan bile az yaktı ortalama hızımız 100 ila 130 km arası idi tabi bastıgın zaman biraz daha fazla yakıyor ama hakkını veriyor 190 km hızla istedigin arabanın arkasına yapışabiliyorsun bende daha önce nissan pirimera vardı 1999 model 1.6 100 ps sipesial edition yani 1.6 modelin en fulü o arabadan sonra bu onu aratmadı bırakın daha bile rahat ve seri turbo oldugu için yormuyor yolda bastıgın anda jet gibi tablo 200 ü görüyor ben ne ford connet ne partner nede cady ler gördüm hepsi tozu gördü anca devamlı istanbula gidiyorum bana yetiyor alacak arkadaşlara tavsiye ederim doblo VİP alın suspansionu normal doblo lardan farklıdır fazla yük taşıyamazsınız çünkü yumuşaktır ama çok rahat.. herkeze kazasız belasız sürüşlar.... isteyen siteye baksın ....http://www.hurriyetoto.com/oto/otoyasam/haberdetay.php?cid=7176 saygılar...

• Bu konu niye ölmüş

Doblo alıcam yardımlarınızı bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.