Şimdi Ara

FİAT DOBLO MODİFİYE (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
903
Cevap
0
Favori
915.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Resim isteris çekip koyarsan çok mutlu edersin bisi
  • quote:

Orjinalden alıntı: osmanlı13

Resim isteris çekip koyarsan çok mutlu edersin bisi

koyamam arkdaş çekmiyo foto kendisi birz saçma şeylere inanır o yüzden araba fotosu çekmez çekse bile bana yollamaz
  • Formumuzun dili TÜRKÇEDİR arkadaşlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bucakli

doblo
     FİAT DOBLO MODİFİYE

FİAT DOBLO MODİFİYE

Abi bu body kit fln ne kadara maal olur çohk güsel olmuş hepsi 1-2 bin ytl gibi bişe se yapmaya değer

• yorumları okudum ve cok hafif görünümlü hafife alınan bi araç tavırlar sergilenmiş...
    doblonun yol tutuş eksi yönü lastiklerinin 175/70/14 olması tek kötü yönü bu,ben bir doblo kullanıcısıyım ve trafik ışıklarından kalkıp ve arkama baktıgımda baya mesafe kat etmisim diger araclar hala ıskılardan kalmaya calışıyorlar.
    connet kullandım 1viteste kendini kaldıramayan araba duruma göre yavaşça hızlana araba 180-200görüyo connect ama kac saat sonra..yol tutuş ii ort.1400kg araba lastikler 195/65/15 normal haliyle..hangi arabaya geniş klastik takarsan yol tutuşu artar,çünkü geniş lastik takmak için ölçülere uygun büyük jant takmak gerekio buda arabaya agırlık katıyo..
    ben aracıma 20gün önce 17"monte fiore racing imola model jant taktırdım,215/45/17 marshall matrax marka lastik otobanda 180den aşagı düşmedim ve virajlara min.160-170km hızlarla girdim hiç bi problem kalmadı,yakıt degismedi şimdilik,araç mükemmel oldu jant agırlaştıgı için hızlı kalkış farkettirdi ama 3.viteste cok cabuk hızlanıyo lastigin capı arttıgı icin araba birden ivmeleniyo 4.vites 165-170i rahat görüyo bu araba disel gbi degil ...
    en iyi modifiye chip cevreden yapılan modifiyelerde baya olumlu arabaya cok fazla extra body kit yaptırıp agırlastırmayın ....connetci varsa burdayız megane dayanamadı bana ışıklarda,,,caddyi test etmedim ama kapıştım yine ışıklarda tabi aynadan 1boy arkamdaydı,kullanımı gidişatı iyi diolar haliyle oda 1.9 daha agır kasa standart 15" jantlar,,,
    ****************************janta gelince takmışken 17" tak derim dha güsel ve karizma duruyoo 16"güsel durur ama agırlık acısından 17"ile arasında pek bişi oynamaz tabi para acısındanda oynacagını zannetmiyorum...........tavsiye 17" 217/45/17 yol tutus ve konfor degişioo ben ilk aldıgımda cok vurur diye düsünmüstüm ama tam tersi oldu...
    kolay gelsin..

FİAT DOBLO MODİFİYE

FİAT DOBLO MODİFİYE

• Doblosu olan arkadaslar gelsenize ya doblo team e
  • o nerde by seroM23
  • DOBLO'laf yok.
    gelsin connetci de yarışalım bende 2004 1.9 jtd sx doblo var. 105 hp
    beni 90 hp hemde 1800 lemi geçecek...
  • biz doblo la yarıştık onda 3 kişi wardı bizde 5 kişi rampa yukarı 170 gidioz doblo ise vites azaltmak zorunda kalıdı bence 1,9 la alakası war ki yani o motorun iyi açılmasına da bağlı
    100 cc fark bişy deiştirmez
  • doblo kango tartışmasına döndü bence o tartışmadada en ii kangoooo doblonun işi bitti
  • Slm arkadaşlar, benim babamda da yaklaşık 3 senedir doblo 1.9 jtd turbo var ve 2500 rpm'e geldiğinde devir araba çoşuyor ama ben bunu daha yeni farkettim ve bunu araştırırkende size denk geldim, tartışmalarınızı okudumda, bende şunu söyliyim özel olarak yarışmadım ama bugüne kadar trafik ışıklarında kalkışta beni geçene denk gelmedim ve onlar daha ışıklardan 50 metre uzaklaşmışken ben enaz 400 metre uzaklaşmış oluyorum, araç tam yüklüyken bile kalkışlarda öncelik hep bende oluyor, arabamızda turbo varmışta farkında değilmişiz neyse arkadaşlar herkeze iyi forumlar.
  • doblo iyidir iyidir
  • KATILIYORUM DOSTUM DOBLO GÜZEL VAHŞİ BİR CAR..BİZDEDE AYNISI VAR
    quote:

Orjinalden alıntı: rs4

1.9 dobloyla 1.4si civic kapışmıştı.doblo yemişti civic i.200 m de...
  • istanbul pendikte oturuyorum bu arabayı sürekli görüyorum pendikte baya modlama yapıyor üzerinde resimleri gizli çektim telefonumla oyüzden plakaları sildim. dobloya modifeyimi yapılır diyenler için koydum.

FİAT DOBLO MODİFİYE

FİAT DOBLO MODİFİYE

FİAT DOBLO MODİFİYE

FİAT DOBLO MODİFİYE

Buradan şöyle bir mesaj vermek istiyorum isterseniz her türlü arabaya modlama yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bwolverine -- 18 Ağustos 2007; 21:14:01 >

• quote:

Orjinalden alıntı: buraktay

istanbul pendikte oturuyorum bu arabayı sürekli görüyorum pendikte baya modlama yapıyor üzerinde resimleri gizli çektim telefonumla oyüzden plakaları sildim. dobloya modifeyimi yapılır diyenler için koydum.

FİAT DOBLO MODİFİYE

FİAT DOBLO MODİFİYE

FİAT DOBLO MODİFİYE

FİAT DOBLO MODİFİYE

Buradan şöyle bir mesaj vermek istiyorum isterseniz her türlü arabaya modlama yapabilirsiniz.

dobloya neden modifiye yapılmasın canımm..yapılmaz olurmu herkes zevkine göre tasarlar..
    dostum demişsin fotoları gizli çektim diye.gizli çektigine eminmisin sen..işlk fotolarda arabanın angelları yanmıyo..sonrası resimlerde araçta angeller yanık gözüküyo.nasıl gizli çektin sen..

• her okuldan çıktığımda pazartesi salı günü saat 6 gibi adam aynı yerde hep duruyo her geçtiğimde bende ya arkadan yada önden foto alıom çaktırmadan
  • zaten yanlıs görmüyorsam ilk resimlerde angeller yok? aracta değişiklikler olmuş resimler arasında
  •  FİAT DOBLO MODİFİYE

FİAT DOBLO MODİFİYE

FİAT DOBLO MODİFİYE

• quote:

doblo
     FİAT DOBLO MODİFİYE

FİAT DOBLO MODİFİYE

1 kangocu olrag bu araba gercegten cog dehset olmus
    ii günlerde kullan arabnı cog güzel
    allah kaza bela vermesin

• quote:

Orjinalden alıntı: 1SKA

quote:

1 kangocu olrag bu araba gercegten cog dehset olmus
    ii günlerde kullan arabnı cog güzel
    allah kaza bela vermesin

araç benim değil;sadece nette bulduğum resimleri burda paylaştım.
    yine de iyi dileklerin için sağol(sahibi açıısndan)
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.